Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви, че искал да се зарази с коронавирус, за да покаже на хората, че „това не е чума“. "Исках сам да премина през този етап. За да бъде по-лесно на хората. Когато бяхме в момент на депресия, се събрахме. Предложих на хората си: "Нека бъда заразен, веднага ще бъда изолиран. И ще го преживея нормално". Президентът обаче добави, че семейството нямало да му прости подобно решение. "Те биха казали, че съм луд. И по принцип биха били прави", признава Зеленски...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Ранно утро... Алармата звъни. Съпругът трябва да става за работа... Много го мързи, горкият...
Лееекичко докосва с лакета съпругата си и шепне в ушето й:
- Миличкооо... Не искаш ли да ми направиш... Уффф, онова - как му се казваше?!?...
Пет минути по-късно:
- Ооооо...., мила..., златна си ми ти!... Майната му на... капучиното! ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Някак си по комбайнерски звучи това....
Наборе, аз - като старците, от Мъпет-шоу, бих направил бърз коментар (докато не са се събудили младите и "мъжкарите"...! ...)
Деликатна материя, наборе! Смея се на духовитият и готин виц, но границата между пошлото и истинските наши преживявания е много тънка!
Last edited by безимeн; 09.06.2020, 07:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение........................................
.........................
- Колега, "мъжествен" - с две пишки ли се изобразяваше?
Някак си по комбайнерски звучи това....И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ това ще мине ...
- 1 like
Коментар
Коментар