IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ти да видиш, каква „изненада”: оказах се тип „Спорещ”. Не е точно изненада, разбира се. И да, тестът е готин.
    ти кой тест правиш бе....аз не виждам спорещ тип....))

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Имаше един филм...с омар шариф...дето той беше бащата мега богат корабособственик...а дъщеря му влюбена в някакъв пич и той богат.
      И си говорят двамата млади...и става въпрос че той е богат също...и тя вика така ама и аз съм богата...и той и каза..разликата е че моите пари може да харчиш сега а на баща си сега не можеш...)) Или нещо от сорта....

Що ми хрумна това не знам...ама на определен етап е по важна думата ти към съпруга а не към баща ти...)))

Въпреки че разни хора...разни идеали....може да си права.

Жалко за покера само дето е загубил такъв играч.
      Думата я дадох няколко години преди да се омъжа. Поиска ми това обещание, щото малко нетрадиционно ме възпита, та имаше някои притеснения
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Още нямам сродна душа
        Твойта не са я измислили още))

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Още нямам сродна душа
          Добре де, Лелку, а какъв тип, по тойзи хороскоп, е твоята сродна душа?

Коментар

Значи за сега...архитект, предприемач....логистик....интересна компания
            Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
            Значи за сега...архитект, предприемач....логистик....интересна компания
            Още нямам сродна душа

Коментар

Кой публикува този тест тук?

https://www.16personalities.com/bg

Много е добър. И ми даде някой реални идеи.....

Благодаря на който го публикува....

Ще го направите ли да кажете кой тип сте?

И в двата отговарях абсолютно честно....първия път бях умерен....какъвто съм по принцип в реалността ..резултата е КОМАНДИР....втория път бях краен...т.е отговарях на въпросите на максимума...и на няколко като този в стаята къде ще застана до стената или в центъра или пък дали обичам ролевите игри..или дали ми са подредени емейлите ....неща които в зависимост от ситуацията бих постъпил различно....отговорих различно...и втория път стана типа ПРЕГОВАРЯЩ.

А ПРЕГОВАРЯЩ е точно типа в който съм повече - точно в тоя момент.

Айде направете го...
              Ти да видиш, каква „изненада”: оказах се тип „Спорещ”. Не е точно изненада, разбира се. И да, тестът е готин.

Коментар

• Значи за сега...архитект, предприемач....логистик....интересна компания

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                  "АРХИТЕКТ"- само 2% били такива. Аз си мислех че само 1 са по умни от мене с IQ152, как са ме излъгали навремето .
                  Чак сега разбрах що ме влечат имотити....
                  аз прочетох за 4 ри типа за сега...и навсякъде явно уцелих 1-2 % ...къде е масовката още не съм разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Предприемач.
                    Сега ще си го купя това...да видя кой с кой си пасва. Ама мога да си купя само за себе си...май....ще се мъча по късно да купя за всички типове

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Не мисля да продължавам, докачлив си.
                      Успех!
                      Не съм бе....дразни ме простотията...но бързо ми минава...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ! Дала съм дума и не мога да я наруша.
                        Имаше един филм...с омар шариф...дето той беше бащата мега богат корабособственик...а дъщеря му влюбена в някакъв пич и той богат.
                        И си говорят двамата млади...и става въпрос че той е богат също...и тя вика така ама и аз съм богата...и той и каза..разликата е че моите пари може да харчиш сега а на баща си сега не можеш...)) Или нещо от сорта....

Що ми хрумна това не знам...ама на определен етап е по важна думата ти към съпруга а не към баща ти...)))

Въпреки че разни хора...разни идеали....може да си права.

Жалко за покера само дето е загубил такъв играч.

Коментар

• "АРХИТЕКТ"- само 2% били такива. Аз си мислех че само 1 са по умни от мене с IQ152, как са ме излъгали навремето .
                          Чак сега разбрах що ме влечат имотити....
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Глупости. Засегнал...не се притеснявай...продължавай....

)))

Жал ми е по принцип за тебе...ама само по принцип )) иначе...не ми дреме много честно казано))
                            Не мисля да продължавам, докачлив си.
                            Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                              Ок, извинявай че съм те засегнал.
                              Глупости. Засегнал...не се притеснявай...продължавай....

)))

Жал ми е по принцип за тебе...ама само по принцип )) иначе...не ми дреме много честно казано))

Коментар

• Ок, извинявай че съм те засегнал.

Коментар

Working...
                                X