IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение

Няма как да ме видиш, но чуй.

Не контролирам нещата. Мен ме контролират като уфсъ, но аз не съм, така че:
    Влизам в магазини, където знам, че без маска не ми правят проблем. Например в най-близкия клон на една от трите големи хранителни вериги. Влизам без маска, обикалям стоките, плащам. Без маска.
    Там, където ми искат безапелационно маска, се врътвам и повече не влизам.

В метрото също съм без маска, освен случаите на близък контакт с родната полиция. Но вече съм им разучил начина на патрулиране, излизайки в по-свободно пространнство в метрото след две-три секунди знам, дали има постови полицай, предпазващ ме от Вироза. Случвало се е да ме сгащят неопазил се, тогава ме подканват да си сложа маската и я слагам. Да, знам, че има видеонаблюдение и предполагам, че съм им добър познайник по моя маршрут.
    В наземния транспорт никога не съм слагал маска.

В банките влизам с маска, иначе ще ме застрелят. Преди ме стреляха, когато влизам с маска в банка, сега ще ме застрелят, ако вляза без маска.

В работата сме хора със здрав разум и не носим маски. Даже като дойдат чужденци, още на втория ден свалят щастливо маските.
    И "случаите" в работата са три-четири за цялото това истерично пандемично време сред 150 души персонал, протекли като лек или тежък грип или като домашен затвор, наложен от медицинските фашисти.

Няма нужда, предполагам, да разказвам, че сред приятелите ми носещите маски при срещите ни биха били осмени най-саркастично.

Имаме си заведения, в които не обелват и дума за фашистския зелен паспорт, ходим там.

И, ло енд бихолд!, ни болни, ни умрели в моето обкръжение. Баси??!
    Имам един въпрос който може да ти се стори странен,но ми е интересно какво ти е мнението.
    Та въпроса ми е-Ако от утре правителството забрани носенето на медецински маски на обществени места каква ще ти е реакцията-.
    Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Хараламбе, ще ми се, на фона на изтупурканото от теб тук, да чуя и да видя, как ти самият, държиш нещата под контрол. Да се пъчи, иначе, всеки може.
      Няма как да ме видиш, но чуй.

Не контролирам нещата. Мен ме контролират като уфсъ, но аз не съм, така че:
      Влизам в магазини, където знам, че без маска не ми правят проблем. Например в най-близкия клон на една от трите големи хранителни вериги. Влизам без маска, обикалям стоките, плащам. Без маска.
      Там, където ми искат безапелационно маска, се врътвам и повече не влизам.

В метрото също съм без маска, освен случаите на близък контакт с родната полиция. Но вече съм им разучил начина на патрулиране, излизайки в по-свободно пространнство в метрото след две-три секунди знам, дали има постови полицай, предпазващ ме от Вироза. Случвало се е да ме сгащят неопазил се, тогава ме подканват да си сложа маската и я слагам. Да, знам, че има видеонаблюдение и предполагам, че съм им добър познайник по моя маршрут.
      В наземния транспорт никога не съм слагал маска.

В банките влизам с маска, иначе ще ме застрелят. Преди ме стреляха, когато влизам с маска в банка, сега ще ме застрелят, ако вляза без маска.

В работата сме хора със здрав разум и не носим маски. Даже като дойдат чужденци, още на втория ден свалят щастливо маските.
      И "случаите" в работата са три-четири за цялото това истерично пандемично време сред 150 души персонал, протекли като лек или тежък грип или като домашен затвор, наложен от медицинските фашисти.

Няма нужда, предполагам, да разказвам, че сред приятелите ми носещите маски при срещите ни биха били осмени най-саркастично.

Имаме си заведения, в които не обелват и дума за фашистския зелен паспорт, ходим там.

И, ло енд бихолд!, ни болни, ни умрели в моето обкръжение. Баси??!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ето с ТОВА, Хитлер ако се беше запознал навреме, нямаше да яде боя от СССР.
        прост народ слаба държава
        https://www.youtube.com/watch?v=d5FRw3aURY4
        https://agronovinite.com/po-stapkite...-i-avstraliya/

Коментар

• Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнение
          BlitzkriegВойната на изтощение е стратегическа военна доктрина, която гласи, че за да бъде спечелена една война, врагът трябва да бъде изтощен до степен на колапс чрез постоянно нанасяне на поражения върху живата сила и провизиите му. Обикновено войната печели страната с по-големи първоначални запаси от тези ресурси.
          https://bntnews.bg/news/ep-prizova-b...61574news.html
          Ето с ТОВА, Хитлер ако се беше запознал навреме, нямаше да яде боя от СССР.

Коментар

И мъжленцата, излизайки от кварталното магазинче, смело, рязко, мъжествено свалят маската от лицето. Но влизат принизени с маската.

Хе... хе...
            Ни мъже, ни хора, ни жени. Всичко е свине.

Аз влизам навсякъде без маска. Ако ме изгонят свинете ... не споря, що ми е?

Но вижте ги тези смели мъжленца. Бих се смял много – преди трийсет години. Бих искал да помоля извинение от жените, но... кво да се прави, свине сте и вие, жените.

Интересното е, че е интересно да се види какво е човек.
            Хараламбе, ще ми се, на фона на изтупурканото от теб тук, да чуя и да видя, как ти самият, държиш нещата под контрол. Да се пъчи, иначе, всеки може.

Коментар

• BlitzkriegВойната на изтощение е стратегическа военна доктрина, която гласи, че за да бъде спечелена една война, врагът трябва да бъде изтощен до степен на колапс чрез постоянно нанасяне на поражения върху живата сила и провизиите му. Обикновено войната печели страната с по-големи първоначални запаси от тези ресурси.
              https://bntnews.bg/news/ep-prizova-b...61574news.html

Коментар

Имам голяаама антивирозна маска, която покрива лицето ми от очите до врата.
                Имам под ръка и няколко лични карти и ще гласувам няколко пъти.
                Проверено е в банки, работи. Хе-хе
                Да бе. И при мен. Аз имам и яка шапка-ушанка, тя да зна'ш, как гласува...

Коментар

• Имам голяаама антивирозна маска, която покрива лицето ми от очите до врата.
                  Имам под ръка и няколко лични карти и ще гласувам няколко пъти.
                  Проверено е в банки, работи. Хе-хе

Коментар

• И мъжленцата, излизайки от кварталното магазинче, смело, рязко, мъжествено свалят маската от лицето. Но влизат принизени с маската.

Хе... хе...
                    Ни мъже, ни хора, ни жени. Всичко е свине.

Аз влизам навсякъде без маска. Ако ме изгонят свинете ... не споря, що ми е?

Но вижте ги тези смели мъжленца. Бих се смял много – преди трийсет години. Бих искал да помоля извинение от жените, но... кво да се прави, свине сте и вие, жените.

Интересното е, че е интересно да се види какво е човек.

Коментар

• Голема мъка ша има преди да прекоси тиха бяла Дунава.
                      https://en.wikipedia.org/wiki/HVDC_Gotland

Коментар

• Защо сте бедни?
                        How you are PROGRAMMED to be poor - YouTube
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                          Прозорецът на Овертон
                          Внимание! Създаването на евфемизъм е изключително важен момент
                          канибализъм= антропофагия= антропофилия= легално узаконяване

https://istina.bg/prozorecat-na-over...b6qQMYPyOgRoKs
                          Бе и аз кака казвам Какво значи "Отивам при комшийката за сол"?

Коментар

• Прозорецът на Овертон
                            Внимание! Създаването на евфемизъм е изключително важен момент
                            канибализъм= антропофагия= антропофилия= легално узаконяване

https://istina.bg/prozorecat-na-over...b6qQMYPyOgRoKs
                            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Темата не е за самоубийци /ако искаш пусни си такава/, иначе лека му пръст на момчето.
                              Но ако на теб не ти пука за починалите - значи вече си умрял.
                              Само ядеш и сереш.
                              Що се мъчиш тогава, не те разбирам?!
                              Заради някакво сбъркано мислене, че ще се преродиш...
                              Явно си се облъчил малко повечко с индуските вярвания.
                              Що, на тебе пука ли ти за гладните сомалийчета, за недоклатените девойки, за лъжливите политиквеници, че на домус ага не му става ...
                              нямам нито време още по малко ЖЕЛАНИЕ да се занимавам с на всеки глупостите.
                              Last edited by X_Y; 25.10.2021, 12:08.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Темата не е за самоубийци /ако искаш пусни си такава/, иначе лека му пръст на момчето.
                                Но ако на теб не ти пука за починалите - значи вече си умрял.
                                Само ядеш и сереш.
                                Що се мъчиш тогава, не те разбирам?!
                                Заради някакво сбъркано мислене, че ще се преродиш...
                                Явно си се облъчил малко повечко с индуските вярвания.
                                мисля, че много точно го уцели.
                                човекът няма наследници и го интересува само той да е добре.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X