IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    Днес четох за някъф 20г чалгар че се самоубил. Нещо да кажеш за него?
    Не ми пука за починалите. Рано или по късничко всички ще отидем в рая и ДУШАТА ще се оттърве от наказанието на Земята. Който преждевременно почине се преражда да си доизтърпи наказанието
    Темата не е за самоубийци /ако искаш пусни си такава/, иначе лека му пръст на момчето.
    Но ако на теб не ти пука за починалите - значи вече си умрял.
    Само ядеш и сереш.
    Що се мъчиш тогава, не те разбирам?!
    Заради някакво сбъркано мислене, че ще се преродиш...
    Явно си се облъчил малко повечко с индуските вярвания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Бе то и аз го изкарах за 6 дни, ама се изолирах, за да не заразя никого.
      Отиде си бая народ, дето нямаше никакви придружаващи.
      За тях нещо да кажете - или само удобно ги прескачате в статистиките?
      Днес четох за някъф 20г чалгар че се самоубил. Нещо да кажеш за него?
      Не ми пука за починалите. Рано или по късничко всички ще отидем в рая и ДУШАТА ще се оттърве от наказанието на Земята. Който преждевременно почине се преражда да си доизтърпи наказанието
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение

И овчари. Такива ги разправяше и бат Бойко
        Да не си от партията ?
        Да ама не уцели аудиторията и ЛИЧНО съм го освиркал и оттогава (13г вече) банкянския рапон не смее да припари до бизнес парка нищо че вече няма никой там

Коментар

• Замислил съм обир на голям банков клон.

Ще вляза без маска, ще вдигна скандал, може накрая "да получа" и пти-мал припадък. Ще се стече цялата охрана около мен, скандалиста и после припадналия с пяна на уста.

През това моите хора, чакащи преди мен на опашките с маска от долните клепачи до шията, вече тихо и без скандал ще са взели парите. И – въз!
          Last edited by chan_tura_naga; 19.10.2021, 16:53.

Коментар

на 11-12 години знае и ПРАВИ деца, а не мое да учи САМ?
            Като не мое ще блъска камъните на магистралата. Що всички трябва да са учЕни, има повече нужда от чистачи, хамали
            И овчари. Такива ги разправяше и бат Бойко
            Да не си от партията ?
            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

В случая говориш глупсоти - онлайн обучението е всичко друго, но не и обучение, особено за подрастващи. То затова и хората с деца много рядко отиват на село - няма къде да ти учат децата, освен ако селото не е на 20 км макс от голям град.
              на 11-12 години знае и ПРАВИ деца, а не мое да учи САМ?
              Като не мое ще блъска камъните на магистралата. Що всички трябва да са учЕни, има повече нужда от чистачи, хамали

Коментар

И те онлайн. Само до 4-ти клас присъствено се дундуркат учениците. После според оценките ги разпределят по професии. Да имаш право да си сменяш нивото на класа макс 10% - А, Б, В група + джънк повтарящите безполезна трупна маса. Учат ги пак на 1-4 клас докато успеят да минат в реален 5-ти или до 16 години.
                Ще имаме нужда само от детски учители + високо квалифицирани шепа специалисти водещи лекции на 10-50к деца и аспиранти помощници за упражнения. Ако имаш нужда от повече упражнения да усвоиш материята - плащаш си за аспирант допълнителни часове.
                Ще имаме нужда от 1000 специалиста, 10к аспиранта и 10к начални учители - 5 пъти по малко учители и естествено 10 пъти по големи заплати на специалисти и 3 пъти на аспиранти/начални. В пари - 10-20к специалисти и 3-5к на останалите
                В случая говориш глупсоти - онлайн обучението е всичко друго, но не и обучение, особено за подрастващи. То затова и хората с деца много рядко отиват на село - няма къде да ти учат децата, освен ако селото не е на 20 км макс от голям град.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

То хубаво може да се работи онлайн, ама двете ти деца в математическата в Ихтиман или Костенец ще учат.
                  И те онлайн. Само до 4-ти клас присъствено се дундуркат учениците. После според оценките ги разпределят по професии. Да имаш право да си сменяш нивото на класа макс 10% - А, Б, В група + джънк повтарящите безполезна трупна маса. Учат ги пак на 1-4 клас докато успеят да минат в реален 5-ти или до 16 години.
                  Ще имаме нужда само от детски учители + високо квалифицирани шепа специалисти водещи лекции на 10-50к деца и аспиранти помощници за упражнения. Ако имаш нужда от повече упражнения да усвоиш материята - плащаш си за аспирант допълнителни часове.
                  Ще имаме нужда от 1000 специалиста, 10к аспиранта и 10к начални учители - 5 пъти по малко учители и естествено 10 пъти по големи заплати на специалисти и 3 пъти на аспиранти/начални. В пари - 10-20к специалисти и 3-5к на останалите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    „Beзиeвa: ІT бизнecът c идeя дa ce изнacя oт Coфия. Πoдĸpeпямe гo", пишe в. „24 чaca"
                    Cъc зaм.-миниcтъpa нa иĸoнoмиĸaтa Дaниeлa Beзиeвa paзгoвapя Mapиянa Бoйĸoвa
                    Kopeйци пpoyчвaт зa ĸapгo лeтищe y нac
                    - Г-жo Beзиeвa, ĸaĸъв e тeмпът нa инвecтициитe, тъй ĸaтo oт тяx зaвиcи иĸoнoмичecĸият pacтeж и oттaм и пътят ĸъм дoxoдитe нa xopaтa нe e тoлĸoвa дaлeчeн?
                    - Kъм ceптeмвpи имaмe двa пъти yвeличeниe нa инвecтициитe в cpaвнeниe c минaлaтa гoдинa. Зa пepиoдa янyapи - aвгycт 2015 г. пo cтaтиcтичecĸи дaнни тe ca 907,9 млн.eвpo, a зa cъщия пepиoд зa 2014 г. - 564,7 млн. eвpo. Πpиĸлючили cмe 3 пpoeĸтa, ĸoитo пpeдcтoи дa cepтифициpaмe c ĸлac зa инвecтиции. Бългapия зaпoчнa дa cтaвa вce пo-дoбъp ĸoнĸypeнт нa пaзapa нa инвecтициитe.
                    Πpoчeти oщe oт cтaтиятa нa в. „24 чaca"
                    То хубаво може да се работи онлайн, ама двете ти деца в математическата в Ихтиман или Костенец ще учат.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Да , 12 години по-млада от мен. nradev ми е приятел и знае, още не може да прежали една бутилка и хапе.
                      Е тука вече и аз ти завидях. . Понеже попаднах на една две млади каки а съм с авторитет за тях се оттеглиха щото съм бил женен...ти да видиш кви времена доживяхме.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Що се товариш? Дай го по-спокойно!
                        п.п. Те ти завиждат за кредита. На тях няма да им дадат, защото са скъсаняци.
                        Няма няма Няма и да ни платят с имот на загуба, щото пари нема...

Коментар

За това говоря. Само харната мома не спомена!
                          Да , 12 години по-млада от мен. nradev ми е приятел и знае, още не може да прежали една бутилка и хапе.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

В злато също имам, планински имот и дърва имам.
                            За това говоря. Само харната мома не спомена!
                            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Що се товариш? Дай го по-спокойно!
                              Прав си, психо понижителите страдат

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius

Какви акции? Време е за злато, консерви, планински имот с много дърва и харна мома!
                                В злато също имам, планински имот и дърва имам.

Коментар

Working...
                                X