Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Значи че си INTP. Не подлежи на обжалване!
Джайм а на другото е интф,
как се разшифрова
вероятно при мен п-то и ф-то накрая са разделени с близка до 50% вероятност на последната буква. прецакващо е)))Last edited by precakanoto; 21.06.2018, 22:37.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКаква ти национална докрина... дори не е имало значение на кой крал/цар си плащаш данъците.
Виж, в това отношение, не можем да отречем някои предимства на империите. Примерно - мирът.
Сега....има ли резон в доктрината на САЩ ( отзад Израел разбира се ) че ако само те са господари ще настъпи световен мир? Като никой няма с кой да се бие...ще има мир...вероятно...
Не знам кое е по-правилно...да се подчиним на един господар в търсене на мира или да търсим баланс на силите пак в търсене на мира. Ако някой има демократ по душа би трябвало да подкрепя Русия....ама е много странно че демокатите правят точно обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Значи че си INTP. Не подлежи на обжалване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Твърдо Джайм. Това какво значи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ любим герой от приказката ти е... Тирион Ланистър? Познах ли?
Впрочем, ще е интересно и останалите да споделят. Свързано е с типовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мирът е времено състояние при империите. Когато се раширяват воюват, когато западат пак воюват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ любим герой от приказката ти е... Тирион Ланистър? Познах ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКаква ти национална докрина... дори не е имало значение на кой крал/цар си плащаш данъците.
Виж, в това отношение, не можем да отречем някои предимства на империите. Примерно - мирът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПак покрай Гейм оф Тронс се поинтересувах от войната на розите в Англия.
Коментар
-
Писмото ти е доста емоционално, споменаваш Марс и други подобни. Това не прави добро впечатление и служителите това като го видят и веднага се настройват, че това е несериозна жалба /писмо.
Така че колкото и да си убеден, че си прав и че администрацията са идиоти, като им го кажеш или намекнеш, от това ти самият нищо не печелиш
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКоето е вярно, вярно е. Но, е предизвикано от крайно безхаберие: Все пак, съм го избирал, за да ми служи. Добре поне, че ББ току си задейства инстинкта, попрепише, изкара нещата за свои, ама поне, изимитира някаква дейност. Г-н Радев не го разбирам, що мълчи като...Има възможност да стори нещо наистина съществено, като просто упражни влиянието си, а втора година, съвсем нищо. Обича да лети, ОК. Дай сега, на всички момчета, по хвърчило. И тук няма лошо, ама пък го теглят към разни схеми но, дали си е дал сметка по повдигнатите въпроси, не личи. Уж не си избирахме каменен изтукАн от Великденския остров, а имаме само едни важни приказки. Нещо не е наред. Искам си Държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАко минимум 3 ма човека изразят желанието си да кажа кво ми каза евреина....масон...и Мъней не ще да каже...ще го кажа)) Това е някаква тайна..сред запознатите евреи...
))
.
Първом писах, после четох.
Ама напълно логически изфържано.
Евалла на евреите: Мъдър народ.Last edited by Pyramid; 21.06.2018, 22:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Не съм ти приписвал думи, които не си казал. Прочети пак коментара ми
И честно казано, писмото ти до Президента ми се видя доста крайно
Коментар
-
Коментар
Коментар