Първоначално изпратено от Chio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
така е, но сме свидели как много други точно това правят
пазарът на НИ не случайно е толкова горещLast edited by mirodes; 16.10.2022, 19:02.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
колегата mirodes не дава вид да опуква всичко, но явно не вижда смисъл да лишава семейството си в името на покпупка на НИ при качващ пазар, за да може да повтаря на наследниците си 'тоя имот....'
да 'опукаш' всичко е точно толкова тъпо, колкото е тъпо семейството ти да слуша 'за тоя имот(и)' (докато се разпадне накрая) истината според мен е да има баланс и да не се залита в двете крайности.
ако трябва да се избира по-добро образование пред имот - образованието е инвестиция с много по-голяма възвръщаемост във времето и нещо, което остава за цял живот.
и тн и тн.
ще дам пример с мой добър приятел, който живее под наем в София, но плаща едно 1600лв на месец децата му да учат в училище, което е избрал + още разходи за спорт и музика. Това, което му остава като тегли чертата го инвестира в земя и био-земеделие и ВЕИ.
Не му е лесно, но дерзае и съм убеден, че дава по-добър пример на синовете си отколкото ако изплаща един или два апарта, засили ги в кварталното и всяка вечер им обеснява ' един ден този апартамент ще остане за вас' и тн...
за себе си мога да кажа, че в момента бюджета за образование на децата отива към 3К на месец (училище + частни уроци + музика) и със сигурност ако ги засиля в кварталното мога да изплащам НИ, но за мен лично е по-важно децата да учат, когато е най-подходящия момент, а не когато съм ги осигурил с по един апарт.
но всеки знае за себе си най-добре
И с тая музика, ако се насочат на там, гледайте да им осигурите имотите, че музикант къща не храни!Last edited by Chio; 16.10.2022, 18:50.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение"Половият акт е съвсем нормално нещо - като да си вземеш душ, или да хапнеш" - потвърждава във Франция и Апелативния съд, на след Осигурителната компания...
"В чужда стая", но за сметка на това - в командировка... Секс и сърдечна недостатъчност... Не е било свързано със служебните задължения, но по време на командировка, във Франция се оказва, че компанията носи отговорност, защото, както вече споменах - сексът е, като да хапнеш, да вземеш душ... , все мотивиращи ни действия за нормален живот...
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/7650184
Коментар
-
"Половият акт е съвсем нормално нещо - като да си вземеш душ, или да хапнеш" - потвърждава във Франция и Апелативния съд, на след Осигурителната компания...
"В чужда стая", но за сметка на това - в командировка... Секс и сърдечна недостатъчност... Не е било свързано със служебните задължения, но по време на командировка, във Франция се оказва, че компанията носи отговорност, защото, както вече споменах - сексът е, като да хапнеш, да вземеш душ... , все мотивиращи ни действия за нормален живот...
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/7650184
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Много лоша идея. Имат трайност.
Тулата държи повече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеГоворит М.Задорнов:
Коментар
-
При мен, очевидно не работи функцията с цитирането на чужди мнения, но ще стане ясно на кой пост отговарям със закъснение (отсъствах дълго от България, пароли и нови регистрации ме възпряха...)...
От името на мъжете, мога да кажа, че е пропуснат важен елемент от "пъзела на Живота", който постоянно пренареждаме...
"Семейство, деца, здраве, родители, приятели, образование, дом, работа, свободно време, пари, имоти..."
Да попитам все пак: защо дамите ВИНАГИ пропускат толкова важния за мъжете елемент от "пъзела", а именно - СЕКСА ?
Абе, за един приятел питам (не, че е с толкова голям ръст, но това не му пречи да се интересува..., де)...))
С другото съм съгласен: цял живот подреждаме този огромен пъзел, съставен от десетки хиляди елементи... Толкова внимание влагаме... С такава страст подреждаме отделните елементи...
Накрая, почти привършили, с широка усмивка на удоволствие - подреждаме последните парченца... Толкова сме доволни от себе си... НО... Съвсем е края се оказва, че един от елементите... ЛИПСВА!
Удоволствието се превръща в гримаса, изписана на повече от лицата ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеАко си мислиш, че си по умен от предишните поколения ...
Преди 50 год. в инструкцията на колите е пишело, как да регулираш клапаните на цилиндрите.
А сега предупреждават да не пиеш от течността в акумулатора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеАко си мислиш, че си по умен от предишните поколения ...
Преди 50 год. в инструкцията на колите е пишело, как да регулираш клапаните на цилиндрите.
А сега предупреждават да не пиеш от течността в акумулатора!
От доста време вече са капсуловани и е трудно да пиеш от новите моделиЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
На мой познат брат му се обадил на майка си да изпразва някакви скринове ,щял да ги пълни с консверзи догоре ,не съм засягал темата за това ,той сам се изпусна като се видяхме
Тулата държи повече!
Коментар
Коментар