IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
    "Мило, мама ще живее с нас" - Webcafe.bg

Да си живее при "нашите" си е в кръвта на всяко българско дете, независимо, че възрастта му вече може да клони към пенсия.

===2039===

Понеже заговорихме за това колко човека средно обитават едно жилище се замислих, че всъщност никой не води статистика колко са тези които живеят при родителите си. Някъде бях чел, че се предполага, че в БГ са около 30%. Ако това предположение е вярно и приемем, че в един момент живеещите при родителите си пожелаят да купят свой дом, дали това повишено търсене би довело до по-високи цени?
    Тук вече можем да дадем думата на врелите и кипелите по въпроса. Хубаво ще е хората с личен опит в темата да споделят как стоят всъщност нещата, имат ли желание да обитават свой дом или предпочитат лесния и безгрижен живот при родителите си?
    Гледал съм такава кога напускат отрочетата семейното гнездо. От 18-19 до 40г. Ние сме 37 по спомен, то близо до умиране на родителя и наследяване на безценното
    Има го и момента обаче че продължават да си се водят при родителите, а си живеят в ново жилище без регистрация ...
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• "Мило, мама ще живее с нас" - Webcafe.bg

Да си живее при "нашите" си е в кръвта на всяко българско дете, независимо, че възрастта му вече може да клони към пенсия.

===2039===

Понеже заговорихме за това колко човека средно обитават едно жилище се замислих, че всъщност никой не води статистика колко са тези които живеят при родителите си. Някъде бях чел, че се предполага, че в БГ са около 30%. Ако това предположение е вярно и приемем, че в един момент живеещите при родителите си пожелаят да купят свой дом, дали това повишено търсене би довело до по-високи цени?
      Тук вече можем да дадем думата на врелите и кипелите по въпроса. Хубаво ще е хората с личен опит в темата да споделят как стоят всъщност нещата, имат ли желание да обитават свой дом или предпочитат лесния и безгрижен живот при родителите си?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Е поне новини не гледаш ли ? След семерджиев почнаха проверки и стигнаха до 23 % от спрените да са пияни или дрогирани , като повече бяха дрогираните. Ма съветските наркомани са най-малко наркомани. Сега пък било важно при катастрофата дали бил дрогиран. Ми те и семерджиев го изкараха че не е дрогиран бе, полицаите как си ги купуват тия коли и апартаменти с 1500 лева заплата ?
        На неговата планета са други телевизиите, особено когато си мисли, че някой го “обижда”. А нещата са каквито са.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ей това е най-големия проблем на БГ и не виждам как ще се реши. Не съм чувал за фирма спечелила някой лев да не дойде някой сульо да ти вика "знайш кой съм". Знам поне 100 случая, включително за 5-те български фирми в които съм работил и бил СЪТРУДНИК е 100%. Отиваш да наемеш стайче в БП и те питат ти кой си? А ние с "обикновени" фирми не работим? И това 2015г не 90-те !?!?!!?
          БП = бизнес парк?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Какво сравняваш Испания с България , като няма статистика за България? Вземи млъкни и престани да хвърляш произволни цифри насам натам. Преди време беше говорил за средната заплата и беше изтърсил някакви цифри за GDP в България и Европа, които нямаха нишо общо с реалността и като ти поисках сорса смени ника. Сега пак ... Корупцията била по горните етажи ? Откъде го видя това, от областния град ли ? Оня кретен семерджиев , си имал частна полиция и намериха 40 човека дето са го крили и ескортирали, какви горни етажи ? Най-ниски данъци ... хах-ха, колко данъци си платил бе човек ? Аз още сетвам нещата, но и от самолет се вижда , че данъците ми ше бъдат поне 20% надолу от тези в България, познай защо. И става дума за държава от района. За бизнес средата ... аз съм сигурно най-мизерната компания която можеш да си представиш в нормалния свят , практически без персонал ( изключвам счетоводителя), наложи се да се разкарам , но за да затворя пуснах декларации и всичко и след 3 седмици се появил някакъв чичка при счетоводителя и поискал да "купи" фирмата ... за 1/3 от печалбата и за предишната година. Сигурно са се забавили да стигнат до счетоводителя защото са се пробвали по адреса в регистрацията а там никой не живее. Съответните препоръки да не мисли много , зашото "знаеш как е" и "по-добре малко отколкото проблеми". Толкова много неща са абсурд в тази ситуация , че е трудно да ги изредя. Първо цените на софтуерните компании не се определят като на фабриките и в нормална ситуация се въртят около 5-7 пъти печалбата, При криза като сегашната се гледа и какъв е спада а при мен печалбата расте и трябва да се наеме оценител, но цената ше е по-висока от 7 пъти печалбата. Та човека се опитва да "купи" поне 20 пъти под реалната цена. Второ българската фирмичка беше дистрибутор, без интелектуална собственост и няма никакава сметка да я купиш извивайки ръце , защото като си загуби договора за дистрибуция, няма никакава стойност в нея. Единственото , което може да свърши работа е, че е някаква реална фирма, продавала на големи европейски компании (а това не може да се фалшифицира ) и вероятно може да участва по някакви европейски програми и да събере едни пари и да изчезне. Трето , да ходиш да плашиш счетоводителя с данъчна проверка ако не продаде няма смисъл защото той не притежава нищо. И четвърто, фирмната е затворееееена бе, какво да ти продам ? Да не навлизам и защо беше затворена, зашото това съшо е свързано с бизнес средата, но вероятно Ви и продъних ушите с причинатъа. Та продължавай да ми говориш за бизнес и данъци. Тия, който контролират бизнеса, червени фамилии ли са , мутри ли са, са толкова зле че даже не могат да работят с чужди бизнеси. Какви данъци очакваш от тях? За останалите изглежда остава да се снишават и да се надяват , че някак ше ги пропуснат.
            Ей това е най-големия проблем на БГ и не виждам как ще се реши. Не съм чувал за фирма спечелила някой лев да не дойде някой сульо да ти вика "знайш кой съм". Знам поне 100 случая, включително за 5-те български фирми в които съм работил и бил СЪТРУДНИК е 100%. Отиваш да наемеш стайче в БП и те питат ти кой си? А ние с "обикновени" фирми не работим? И това 2015г не 90-те !?!?!!?
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Данни на Евростат за катастрофи с пияни или дрогирани шофьори няма. Иначе веднага ще ги представя на такива национални нихилисти,които само плюете по България. Има данни на българските власти, че САМО 1,5 процента от тежките катастрофи са предизвикани от пияни и дрогирани шофьори.
              Това означава, че изобщо няма в България такъв сериозен проблем, а голямо медийно внимание получиха две катастрофи с дрогирани шофьори, което се използва от националните нихилисти да плюете по България.
              Как не ви омръзна постоянно да плюете по България и да я изкарвате адът на Земята?
              Е поне новини не гледаш ли ? След семерджиев почнаха проверки и стигнаха до 23 % от спрените да са пияни или дрогирани , като повече бяха дрогираните. Ма съветските наркомани са най-малко наркомани. Сега пък било важно при катастрофата дали бил дрогиран. Ми те и семерджиев го изкараха че не е дрогиран бе, полицаите как си ги купуват тия коли и апартаменти с 1500 лева заплата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Заседание на ЕЦБ
                да, но накавръка какво очаква от това заседание
                да свалят цените на епк-тата ли
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                  За България няма такава статистика.
                  Какво сравняваш Испания с България , като няма статистика за България? Вземи млъкни и престани да хвърляш произволни цифри насам натам. Преди време беше говорил за средната заплата и беше изтърсил някакви цифри за GDP в България и Европа, които нямаха нишо общо с реалността и като ти поисках сорса смени ника. Сега пак ... Корупцията била по горните етажи ? Откъде го видя това, от областния град ли ? Оня кретен семерджиев , си имал частна полиция и намериха 40 човека дето са го крили и ескортирали, какви горни етажи ? Най-ниски данъци ... хах-ха, колко данъци си платил бе човек ? Аз още сетвам нещата, но и от самолет се вижда , че данъците ми ше бъдат поне 20% надолу от тези в България, познай защо. И става дума за държава от района. За бизнес средата ... аз съм сигурно най-мизерната компания която можеш да си представиш в нормалния свят , практически без персонал ( изключвам счетоводителя), наложи се да се разкарам , но за да затворя пуснах декларации и всичко и след 3 седмици се появил някакъв чичка при счетоводителя и поискал да "купи" фирмата ... за 1/3 от печалбата и за предишната година. Сигурно са се забавили да стигнат до счетоводителя защото са се пробвали по адреса в регистрацията а там никой не живее. Съответните препоръки да не мисли много , зашото "знаеш как е" и "по-добре малко отколкото проблеми". Толкова много неща са абсурд в тази ситуация , че е трудно да ги изредя. Първо цените на софтуерните компании не се определят като на фабриките и в нормална ситуация се въртят около 5-7 пъти печалбата, При криза като сегашната се гледа и какъв е спада а при мен печалбата расте и трябва да се наеме оценител, но цената ше е по-висока от 7 пъти печалбата. Та човека се опитва да "купи" поне 20 пъти под реалната цена. Второ българската фирмичка беше дистрибутор, без интелектуална собственост и няма никакава сметка да я купиш извивайки ръце , защото като си загуби договора за дистрибуция, няма никакава стойност в нея. Единственото , което може да свърши работа е, че е някаква реална фирма, продавала на големи европейски компании (а това не може да се фалшифицира ) и вероятно може да участва по някакви европейски програми и да събере едни пари и да изчезне. Трето , да ходиш да плашиш счетоводителя с данъчна проверка ако не продаде няма смисъл защото той не притежава нищо. И четвърто, фирмната е затворееееена бе, какво да ти продам ? Да не навлизам и защо беше затворена, зашото това съшо е свързано с бизнес средата, но вероятно Ви и продъних ушите с причинатъа. Та продължавай да ми говориш за бизнес и данъци. Тия, който контролират бизнеса, червени фамилии ли са , мутри ли са, са толкова зле че даже не могат да работят с чужди бизнеси. Какви данъци очакваш от тях? За останалите изглежда остава да се снишават и да се надяват , че някак ше ги пропуснат.

Коментар

• Като гледам как се свива паричното предлагане - без прецедент в последните 60 години като нищо в рамките на 12-24 месеца да сме свидетели на лихви от сорта на 10-15% и корекции на недвижимости в диапазона 40-70%

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

какво според теб ще стане в четв.?
                      Заседание на ЕЦБ

Коментар

• Ето как клиент с 150K евро бюджет не си харесва имот от 7 топ предложения в Бургас -

https://www.youtube.com/watch?v=X390_O2cY_o

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Даже още в сряда -

https://www.investing.com/news/econo...-ahead-3068321

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                            Ей сега в Четвъртък ще видите кон боб яде ли
                            препоръка е

Коментар

• Ей сега в Четвъртък ще видите кон боб яде ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
                                Не знам за какво намаление в цените пишете, но в офертните цени такова не се вижда. Не знам и защо очаквате да има такова след като няма безработица, има инфлация и заплати и пенсии се повишават.
                                Ето, сегашната кавръкова справка, вече стабилно цената е над 1800 € кв. м.

Резултат от Вашето търсене на:
                                Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
                                Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 127157 euro
                                Средна цена на кв.м: 1803 euro.
                                Те тая справка преди я развяваха, а сега я разлюбиха

Коментар

Working...
                                X