Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/539-banki-...bna-korektsiya
Световната финансова система се нуждае от „мащабна корекция“, за да се справи с по-високите лихвени проценти, а ключови правила трябва да бъдат преразгледани.
Това коментира Клаас Нот, председател на Съвета за финансова стабилност - международен орган за определяне на стандарти, пред Politico.
Според Нот нарастващите лихвени проценти са подхранвали проблеми в няколко регионални американски банки, но от подобни загуби не са застраховани и други страни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ще дигат лихвите => ще гърмят ипотеките => ще има евтини имоти, които банките ще продават през чси
от чси ще купувапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
претоплят лятната манджа)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.pariteni.bg/novini/kredi...e-zaemi-245973
Охаа Левонката поне е честен..
Ще Ви сурвакат здраво няма да е както Тошето Ви успява меко от Кредит Центъра..ха хапрепоръка е
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/kredi...e-zaemi-245973
Охаа Левонката поне е честен..
Ще Ви сурвакат здраво няма да е както Тошето Ви успява меко от Кредит Центъра..ха ха
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/539-banki-...bna-korektsiya
Световната финансова система се нуждае от „мащабна корекция“, за да се справи с по-високите лихвени проценти, а ключови правила трябва да бъдат преразгледани.
Това коментира Клаас Нот, председател на Съвета за финансова стабилност - международен орган за определяне на стандарти, пред Politico.
Според Нот нарастващите лихвени проценти са подхранвали проблеми в няколко регионални американски банки, но от подобни загуби не са застраховани и други страни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
На неговата планета са други телевизиите, особено когато си мисли, че някой го “обижда”. А нещата са каквито са.
Аз гледах за жилище в Испания преди време. Доста жилища имаха решетки и ми казаха , че не са срещу обир или заради висока пресъпност а да не се нанесе някой скитник, че после закона е на негова старна и не може да го изхониш за да си ползваш жилището. Верно ли е това ?Last edited by segato; 30.04.2023, 19:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Гледал съм такава кога напускат отрочетата семейното гнездо. От 18-19 до 40г. Ние сме 37 по спомен, то близо до умиране на родителя и наследяване на безценното
Има го и момента обаче че продължават да си се водят при родителите, а си живеят в ново жилище без регистрация ...
П.С. В Италия също напускат късноLast edited by segato; 30.04.2023, 19:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, но накавръка какво очаква от това заседание
да свалят цените на епк-тата ли
- 1 like
Коментар
-
Гледал съм такава кога напускат отрочетата семейното гнездо. От 18-19 до 40г. Ние сме 37 по спомен, то близо до умиране на родителя и наследяване на безценното
Има го и момента обаче че продължават да си се водят при родителите, а си живеят в ново жилище без регистрация ...
===2039===
Last edited by X_Y; 30.04.2023, 19:30.
Коментар
-
Ей това е най-големия проблем на БГ и не виждам как ще се реши. Не съм чувал за фирма спечелила някой лев да не дойде някой сульо да ти вика "знайш кой съм". Знам поне 100 случая, включително за 5-те български фирми в които съм работил и бил СЪТРУДНИК е 100%. Отиваш да наемеш стайче в БП и те питат ти кой си? А ние с "обикновени" фирми не работим? И това 2015г не 90-те !?!?!!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение"Мило, мама ще живее с нас" - Webcafe.bg
Да си живее при "нашите" си е в кръвта на всяко българско дете, независимо, че възрастта му вече може да клони към пенсия.
===2039===
Понеже заговорихме за това колко човека средно обитават едно жилище се замислих, че всъщност никой не води статистика колко са тези които живеят при родителите си. Някъде бях чел, че се предполага, че в БГ са около 30%. Ако това предположение е вярно и приемем, че в един момент живеещите при родителите си пожелаят да купят свой дом, дали това повишено търсене би довело до по-високи цени?
Тук вече можем да дадем думата на врелите и кипелите по въпроса. Хубаво ще е хората с личен опит в темата да споделят как стоят всъщност нещата, имат ли желание да обитават свой дом или предпочитат лесния и безгрижен живот при родителите си?
Има го и момента обаче че продължават да си се водят при родителите, а си живеят в ново жилище без регистрация ...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
"Мило, мама ще живее с нас" - Webcafe.bg
Да си живее при "нашите" си е в кръвта на всяко българско дете, независимо, че възрастта му вече може да клони към пенсия.
===2039===
Понеже заговорихме за това колко човека средно обитават едно жилище се замислих, че всъщност никой не води статистика колко са тези които живеят при родителите си. Някъде бях чел, че се предполага, че в БГ са около 30%. Ако това предположение е вярно и приемем, че в един момент живеещите при родителите си пожелаят да купят свой дом, дали това повишено търсене би довело до по-високи цени?
Тук вече можем да дадем думата на врелите и кипелите по въпроса. Хубаво ще е хората с личен опит в темата да споделят как стоят всъщност нещата, имат ли желание да обитават свой дом или предпочитат лесния и безгрижен живот при родителите си?
- 1 like
Коментар
Коментар