IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има само един начин, да му се получи на един заврян зет - трябва да има златна пишка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

“Бабо Мравке, где така?”
      Александър Божинов
      – Бабо Мравке, где така?
      – Тичам Щурчо за храна. А ти къде със таз гъдулка?
      – Днес Калинката е булка, та съм канен на свирня.
      – А когато сняг забръска, що ще правиш ти зимъска?
      – Ще поискам срам не срам, аз от твойто житце сбрано.
      – Аз пък няма да ти дам, гиди дърти мързелан!
      Нещо бъркаш. Не става въпрос за някой нехранимайко без работа, който разчита жена му да го издържа ,а за мъж,чийто родители не са заможни и той не е натрупал на 30 години някакъв грандиозен капитал.

Коментар

Той ако е свестен мъжа ще си вземе и жилище. А мамините синчета и с жилище не ги вземат - справка една съседна тема
        Ами един пример-жена си харесва мъж,като тя има 100 квадрата жилище.Той е на 30 години и няма спестени 500 хиляди лева да купи такова.
        По твоята логика всички, които на 30 години нямат половин милион лева не са свестни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Обикновено човек се жени по любов. С много умуване за бъдещето се изпуска живота на мига.
          “Бабо Мравке, где така?”
          Александър Божинов
          – Бабо Мравке, где така?
          – Тичам Щурчо за храна. А ти къде със таз гъдулка?
          – Днес Калинката е булка, та съм канен на свирня.
          – А когато сняг забръска, що ще правиш ти зимъска?
          – Ще поискам срам не срам, аз от твойто житце сбрано.
          – Аз пък няма да ти дам, гиди дърти мързелан!

Коментар

То е добре за всичко да се мисли предварително.
            Обикновено човек се жени по любов. С много умуване за бъдещето се изпуска живота на мига.

Коментар

И ако всички жени мислят така изпускат много свестни мъже,щото нямат собствени жилища. Ама някое мамино синче, на което мама и тате са купили жилище или има такова по наследство е супер партия.
              Той ако е свестен мъжа ще си вземе и жилище. А мамините синчета и с жилище не ги вземат - справка една съседна тема

Коментар

Да. Само в Кипър е обратен моделът, но по други причини.
                И ако всички жени мислят така изпускат много свестни мъже,щото нямат собствени жилища. Ама някое мамино синче, на което мама и тате са купили жилище или има такова по наследство е супер партия.

Коментар

Обикновено човек като се жени не мисли за развод.Не е задължително да се стигне до развод.
                  То е добре за всичко да се мисли предварително.

Коментар

Общи, общи, до развода …
                    Обикновено човек като се жени не мисли за развод.Не е задължително да се стигне до развод.

Коментар

Значи за теб е нормално жената да ходи в жилището на мъжа, а обратното не?Така ли да го разбирам?
                      Да. Само в Кипър е обратен моделът, но по други причини.

Коментар

Не това имам предвид.
                        Значи за теб е нормално жената да ходи в жилището на мъжа, а обратното не?Така ли да го разбирам?

Коментар

И жените ако така мислят?Значи не трябва да има бракове ако и двамата съпрузи нямат собствен имот.
                          Не това имам предвид.

Коментар

Има и друг вариант-намираш си булка със собствено жилище и живеете в него.В наши дни е често срещано да има такива жени. Щом сте семейство активите стават общи.
                            Общи, общи, до развода …

Коментар

Анджък. Най-добрият имотен съвет го получих от развеждащото се тогава мое джи пи. Докторът каза мъдрите слова: “В чужд имот не влизам да градя семейство”. Човекът вече се беше опарил веднъж.
                              Точно. Не питай старило, питай патило. Дори хората с които "спорим" в момента знаят много добре, че не са прави в мнозинството. Но дават храна на останалите които вярват в еднорози.

Коментар

Анджък. Най-добрият имотен съвет го получих от развеждащото се тогава мое джи пи. Докторът каза мъдрите слова: “В чужд имот не влизам да градя семейство”. Човекът вече се беше опарил веднъж.
                                И жените ако така мислят?Значи не трябва да има бракове ако и двамата съпрузи нямат собствен имот.

Коментар

Working...
                                X