IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Хората с квадратно мислене няма начин да те разберат.
    Тъкмо това си мислех да им кажа, прибирайки се. Но ти си го казал вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Тогава дай да оживим тази тема. Ех то бива мързел, ама само гембъл, дринк и хъмп не стига. Измамникът туй, измамникът онуй, ами дай да родиме нещо свежо тука.
      Еми давай,
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Не съм аз по отварянето на теми.
        Помоли Измамника, доскоро се пробваше с по две теми месечно, но винаги мъртвородени и сам си пише небивалици там
        Тогава дай да оживим тази тема. Ех то бива мързел, ама само гембъл, дринк и хъмп не стига. Измамникът туй, измамникът онуй, ами дай да родиме нещо свежо тука.

Връщайки се към темата, за мен поне успехът не се изразява само в кариера и кинти.

Отварям една изцяло дамска глава за успеха. Едно успешно изградено семейство за мен е женският успех. Да изградиш седмокласник и да му набиеш всички математики, биологии, и прочее в главата. Ето ти успех.

Навремето ми предложиха много висока позиция в едно ключово място. Отказах я и създадох собствен малък бизнес, за да мога да отгледам моя най-важен успех. И до днес не съжалявам.

Нека и други споделят..
        Last edited by Selena; 27.05.2018, 16:58.

Коментар

Измисли нова и ни покани в нея.
          Не съм аз по отварянето на теми.
          Помоли Измамника, доскоро се пробваше с по две теми месечно, но винаги мъртвородени и сам си пише небивалици там

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            Хората с квадратно мислене няма начин да те разберат.
            Не знам дали тази точно музика е грууви, май не, но на мене ми звучи грууви

[ATTACH=CONFIG]n3339638[/ATTACH]
            Баш груви си е

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              И тази тема се изчерпа.
              Започнахте само да се ютубвате.
              Измисли нова и ни покани в нея.

Коментар

• И тази тема се изчерпа.
                Започнахте само да се ютубвате.

Коментар

• Весел ден, Iv_max

Хиподил не може да не ги знаеш

Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Ех да еба тея чужденци да еба.....отворени. Много съм прост балканец ей.....депутат при това...закръглен.....

Коментар

• Хората с квадратно мислене няма начин да те разберат.

Не знам дали тази точно музика е грууви, май не, но на мене ми звучи грууви

Click image for larger version

Name:	IMG_0969.jpg
Views:	1
Size:	9.3 КБ
ID:	3339638

Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                    Няма късо определение.
                    Ето от Димитри Иванов:
                    Преди да навлезе в литературата, явлението „грууви“ се беше изявило в други области. Ето коя бе най-разбираема за масите:

Секунди преди гола стадионът „Уембли“ стана на крака, когато линията на спринта на Боби Чарлтън се пресече с траекторията на топката. Звукооператорът намали силата на тона, защото стрелките на транслатора пред него бяха отскочили на червено. Въпреки това насочените микрофони уловиха нечий глас, който извика „Грууви!“, и го предаде на няколко континента.

„Грууви“ вече беше станало нещо повече от възклицание. Боби си отиваше от футболната игра. Преди него публиката беше виждала на терена футболисти, които желанието да победят правеше свирепи и сковани. Обработени от психолозите на отбора, доведени до състояние на пълна мобилизация на волята, те като че бяха понесли твърде тежко за тях психическо бреме. Съзнанието, че бранят националния престиж, ги беше парализирало; с понижени способности да рискуват и импровизират, те по-скоро се сражаваха, отколкото играеха и така превръщаха футболната игра в нейно собствено отрицание. Защото каква игра е тази, при която главното ти усещане е страхът, че няма да изпълниш възложената задача? Ето защо печелеха не онези, които превръщаха спорта в отговорност, а тези, за които той беше удоволствие и за които футболната игра си оставаше игра. Тези, които също като Боби бяха …”грууви”.

Това беше през 60-те години, „грууви“ беше начин на поведение и форма на изява.

Но „грууви“ се роди не на спортните терени, а в света на джаза. Джазът е импровизация, а за импровизация трябва настроение. Онези музиканти, които се ръководеха от своя импулс и от удоволствието, че свирят, даваха най-много настроение на слушателите. Те бяха „грууви“. Другите, може би виртуозни изпълнители, които излизаха на подиумите, за да осъществят с музикални средства своите лични амбиции, не бяха „грууви“. Те правеха не джаз, а музикална кариера. Накрая се оказа, че само са искали да я направят.
                    http://iztoknazapad.com/?page_id=9823
                    Last edited by Money; 27.05.2018, 16:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                      Исках да пратя една снимка която току що направих в един ресторант който се казва Carpe Diem .... ама... нищо не стана така че...
                      Нищо, важно е хапването да е добро

Коментар

Коя снимка да коментирам? Палестинката или схемите на Пирамид? Щото излизат и двете.
                        Исках да пратя една снимка която току що направих в един ресторант който се казва Carpe Diem .... ама... нищо не стана така че...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max
                          Коя снимка да коментирам? Палестинката или схемите на Пирамид? Щото излизат и двете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max
                            Не се вижда. Аз също не качвам досбре снимки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                              простотия е това грууви
                              Американски сленг. Кво толкоз . Ако знаеш колко груви ще съм идната седмица, ооо йееее. Като груви може да се определят и всичките издания на cafe del mar например. Неделя е, приятелю, релакс и забавление му е майката

Коментар

Това за море например е много груви ...

простотия е това грууви

Коментар

Working...
                                X