If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Всъщност сега разбирам, че аз съм бил преговарящ. Ти ми помогна да го разбера. Прекалено си праволинейна. "Гнусно"? "Ориенталско" ? Че то сега е модерно бре. Просто на някои жени им харесва да са перли. Въпрос на гледна точка.
Може. I am what I am. Но добрият вкус още не е забранен . Модерно е да се татуираме, модерно е да сме гейове, модерно е да се дупчим с пиърсинг и игли, модерно е да консумираме всякакви субстанции и да мукнем от препиване като Авичи, модерно е да се наливаме с алкохол до повръщане ...и най-интересното е, че при разпада на римската империя преди около 2000 години са били “модерни” същите тия работи, а малко по-рано е имало едни библейски градове ... Содом и Гомор ...
прочети кво пише за преговарящ....остави името. На мен ми приличаш и на такъв
Признавам че не прочетох. Като видях заглавието и се отказах
А по вторият въпрос какво ще кажеш :
Аз ако се познавам, защо би ми било да попълвам някакъв тест за да разбирам какъв съм, след като вече знам това?
Тоя тест открива...че и двамата сме Командири...ама няма как да открие че на мен вица ми харесва...а не теб не))))))
А моя тест не му дреме дали сме командири....и му дреме точно за такива неща)
Тестът не отчита половите особености . А тях ги има. Властта по принцип няма пол. Но в борбата за нея се ползват всякакви мръсни хватки.
Например: С твоя задник не се занимават ежеминутно и не те класифицират според размера на циците ти. Ще кажеш, абе нали си дама с главно “Д”, подмини. Да те попитам, а следва ли да подминавам всяка простотия?
Този същият беше публикувал снимка на задниците на Мелания и макаронката при посещението на макрон в щатите. Да речем, че в тема хумор е ок.
Лошо няма, но с мярка. То си има една дума - фетиш за тия работи, ама както не ходим по нужда публично пред всички, така и все пак някакво ниво при комуникацията не е зле да се спазва. Все пак и Мелания и макроница са някакви обществени фигури. Ако изтипосат така жена му или дъщеря му (ако има такава) не знам дали ще разсъждава по същия начин.
Ама вече и тука същата простотия, когато се опитваме да направим нещо интересно, не знам. Тя темата си е твоя...аз съм пас.
Всъщност. Не. Има нещо още по-жалко от войнстващия феминизъм и то е комплексираният мъж. Мъжът с достойнство не унижава околните. Не му е необходимо. Той няма нужда да доказва себе си подигравайки се с околните.
Но когато разговарям с дамски задни части вместо с глава понякога диалогът е труден . Вие в много отношения ще грешите, какво да се прави ... Предположението Ви за Тавекс също ме развесели и го подминах, но не мога да подмина откровена простащина. Ниво. Ако ще сваляме нивото и аз имам много вицове за разправяне.
Колкото до войнстващия феминизъм, много далече съм от него. А този виц го разкажете на дъщеря си или си представете, че някой й го разказва.
За войнстващия феминизъм мога да разкажа какво наблюдавах последните пет дни и още съм в откровен шок. Връщам се от командировка от едно меко казано странно място, на което с просто око можеше да се види до каква разруха води криворазбраният феминизъм. Ако на някой му е интересно ще разправям.
Обаче както не ми харесва войстващият феминизъм, така не ми харесва и гнусното ориенталско отношение към жените като цяло. Между другото за пръв път засягам тази тема, а тя е интересна. Затова се и обадих. Защото за мен анекдотът е неуместен. Ако искате въобще няма да коментирам нищо написано от Вас. Само, че мнозина са си го помислили, а малцина ще ви го кажат. Иначе в тема вицове и аз съм пуснала “мачистки” виц, но не е толкова вулгарен.
Всъщност сега разбирам, че аз съм бил преговарящ. Ти ми помогна да го разбера. Прекалено си праволинейна. "Гнусно"? "Ориенталско" ? Че то сега е модерно бре. Просто на някои жени им харесва да са перли. Въпрос на гледна точка.
с тоя виц май като бумеранг се връщаме в темата за морала.... или поне общоприетото...
Взе ми го от устата. Къде е мярката в нещата? Тънка деликатна работа. Къде е границата на добрия, лошия, просташкия, дебелашкия и чалга вкус? Милион участници - милион мнения.
Как да не слагаме на хората етикети. Аз просто казвам, че вица не ми харесва. И бам етикет - “войнстваща феминистка”. А той сигурно на сто жени го е разказал и ма стоте им е загорчало в устата и са си замълчали от криворазбрано възпитание или мислено са го етикетирали и те и той не е получил грам обратна връзка.
Да забулим ли жените и да ги третираме като “перли” или да изпедерасим мъжете от криворазбрани Ценности? И двете крайности са опасни.
Обърках се, Пешо! Извинявам се. Но, само името съм объркала, защото точно на теб отговарях. С теб отдавна се знаем виртуално.
За другото, което съм написала - ни крачка назад не отстъпвам.
П.П. Ся, като на кръстница, ще ми купиш бяла риза, а аз те черпя едно питие е Кръчмата.
коя е тая кръчма дет висиш виртуално по цял ден да му еба майката......
Най-жалкото нещо на планеата е войнственият феминизъм, който се припознава дори и в смешка, непредназначена като отговор към нея, а към Дама (с главно Д), която е отгворила подобаващо, дори и да го е счела за малоумшина от страна на автора, а именно - с усмивка. Наистина е жалко - вас първоначално ви мислех за тавекски бот, пишещ нарочно с женско име, но явно съм грешал.
Спирам, тъй като не искам да развалям темата, а на колегите (колега има само мъжки род - пояснение за войнстващи феминистки, които понякога си мислят, че познават богатството на родния език), които съм засегнал, поднасям своите извинения и желая успехи!
Всъщност. Не. Има нещо още по-жалко от войнстващия феминизъм и то е комплексираният мъж. Мъжът с достойнство не унижава околните. Не му е необходимо. Той няма нужда да доказва себе си подигравайки се с околните.
Но когато разговарям с дамски задни части вместо с глава понякога диалогът е труден . Вие в много отношения ще грешите, какво да се прави ... Предположението Ви за Тавекс също ме развесели и го подминах, но не мога да подмина откровена простащина. Ниво. Ако ще сваляме нивото и аз имам много вицове за разправяне.
Колкото до войнстващия феминизъм, много далече съм от него. А този виц го разкажете на дъщеря си или си представете, че някой й го разказва.
За войнстващия феминизъм мога да разкажа какво наблюдавах последните пет дни и още съм в откровен шок. Връщам се от командировка от едно меко казано странно място, на което с просто око можеше да се види до каква разруха води криворазбраният феминизъм. Ако на някой му е интересно ще разправям.
Обаче както не ми харесва войстващият феминизъм, така не ми харесва и гнусното ориенталско отношение към жените като цяло. Между другото за пръв път засягам тази тема, а тя е интересна. Затова се и обадих. Защото за мен анекдотът е неуместен. Ако искате въобще няма да коментирам нищо написано от Вас. Само, че мнозина са си го помислили, а малцина ще ви го кажат. Иначе в тема вицове и аз съм пуснала “мачистки” виц, но не е толкова вулгарен.
Гнусотия. Само на мен ли ми се повдига от горното или форумът се е преместил в Анкара?
Най-жалкото нещо на планетата е войнственият феминизъм, който се припознава дори и в смешка, непредназначена като отговор към нея, а към Дама (с главно Д), която е отгворила подобаващо, дори и да го е счела за малоумшина от страна на автора, а именно - с усмивка. Наистина е жалко - вас първоначално ви мислех за тавекски бот, пишещ нарочно с женско име, но явно съм грешал.
Спирам, тъй като не искам да развалям темата, а на колегите (колега има само мъжки род - пояснение за войнстващи феминистки, които понякога си мислят, че познават богатството на родния език), които съм засегнал, поднасям своите извинения и желая успехи!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ми, виртуоз, направо си Бисер, като в притчата (дано не се засегнеш)
Ученикът пита учителя:
- Учителю, каква е разликата между жената и перлата? ? ? ?
Учителят:
- Перлата я дупчиш от двете страни, а жената можеш само от едната.
Ученикът възразява:
- Но, Учителю, има жени, които можеш да дупчиш и от двете...
Учителят мислил, мислил почесвайки се по брадата пък казал:
- В такъв случай, това не са жени, а истински перли.
Гнусотия. Само на мен ли ми се повдига от горното или форумът се е преместил в Анкара?
Обърках се, Пешо! Извинявам се. Но, само името съм объркала, защото точно на теб отговарях. С теб отдавна се знаем виртуално.
За другото, което съм написала - ни крачка назад не отстъпвам.
П.П. Ся, като на кръстница, ще ми купиш бяла риза, а аз те черпя едно питие е Кръчмата.
Съгласен.Не казвам че всичко е мед и масло но има и фирми които не се поддават
Коментар