IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    Всъщност сега разбирам, че аз съм бил преговарящ. Ти ми помогна да го разбера. Прекалено си праволинейна. "Гнусно"? "Ориенталско" ? Че то сега е модерно бре. Просто на някои жени им харесва да са перли. Въпрос на гледна точка.
    Може. I am what I am. Но добрият вкус още не е забранен . Модерно е да се татуираме, модерно е да сме гейове, модерно е да се дупчим с пиърсинг и игли, модерно е да консумираме всякакви субстанции и да мукнем от препиване като Авичи, модерно е да се наливаме с алкохол до повръщане ...и най-интересното е, че при разпада на римската империя преди около 2000 години са били “модерни” същите тия работи, а малко по-рано е имало едни библейски градове ... Содом и Гомор ...

Модерни времена ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

прочети кво пише за преговарящ....остави името. На мен ми приличаш и на такъв
      Признавам че не прочетох. Като видях заглавието и се отказах
      А по вторият въпрос какво ще кажеш :
      Аз ако се познавам, защо би ми било да попълвам някакъв тест за да разбирам какъв съм, след като вече знам това?
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Виж колко е важна моята работа....)))

Тоя тест открива...че и двамата сме Командири...ама няма как да открие че на мен вица ми харесва...а не теб не))))))

А моя тест не му дреме дали сме командири....и му дреме точно за такива неща)
        Тестът не отчита половите особености . А тях ги има. Властта по принцип няма пол. Но в борбата за нея се ползват всякакви мръсни хватки.

Например: С твоя задник не се занимават ежеминутно и не те класифицират според размера на циците ти. Ще кажеш, абе нали си дама с главно “Д”, подмини. Да те попитам, а следва ли да подминавам всяка простотия?

Този същият беше публикувал снимка на задниците на Мелания и макаронката при посещението на макрон в щатите. Да речем, че в тема хумор е ок.

Лошо няма, но с мярка. То си има една дума - фетиш за тия работи, ама както не ходим по нужда публично пред всички, така и все пак някакво ниво при комуникацията не е зле да се спазва. Все пак и Мелания и макроница са някакви обществени фигури. Ако изтипосат така жена му или дъщеря му (ако има такава) не знам дали ще разсъждава по същия начин.

Ама вече и тука същата простотия, когато се опитваме да направим нещо интересно, не знам. Тя темата си е твоя...аз съм пас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Всъщност. Не. Има нещо още по-жалко от войнстващия феминизъм и то е комплексираният мъж. Мъжът с достойнство не унижава околните. Не му е необходимо. Той няма нужда да доказва себе си подигравайки се с околните.

Но когато разговарям с дамски задни части вместо с глава понякога диалогът е труден . Вие в много отношения ще грешите, какво да се прави ... Предположението Ви за Тавекс също ме развесели и го подминах, но не мога да подмина откровена простащина. Ниво. Ако ще сваляме нивото и аз имам много вицове за разправяне.

Колкото до войнстващия феминизъм, много далече съм от него. А този виц го разкажете на дъщеря си или си представете, че някой й го разказва.

За войнстващия феминизъм мога да разкажа какво наблюдавах последните пет дни и още съм в откровен шок. Връщам се от командировка от едно меко казано странно място, на което с просто око можеше да се види до каква разруха води криворазбраният феминизъм. Ако на някой му е интересно ще разправям.

Обаче както не ми харесва войстващият феминизъм, така не ми харесва и гнусното ориенталско отношение към жените като цяло. Между другото за пръв път засягам тази тема, а тя е интересна. Затова се и обадих. Защото за мен анекдотът е неуместен. Ако искате въобще няма да коментирам нищо написано от Вас. Само, че мнозина са си го помислили, а малцина ще ви го кажат. Иначе в тема вицове и аз съм пуснала “мачистки” виц, но не е толкова вулгарен.
          Всъщност сега разбирам, че аз съм бил преговарящ. Ти ми помогна да го разбера. Прекалено си праволинейна. "Гнусно"? "Ориенталско" ? Че то сега е модерно бре. Просто на някои жени им харесва да са перли. Въпрос на гледна точка.
          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            с тоя виц май като бумеранг се връщаме в темата за морала.... или поне общоприетото...
            Взе ми го от устата. Къде е мярката в нещата? Тънка деликатна работа. Къде е границата на добрия, лошия, просташкия, дебелашкия и чалга вкус? Милион участници - милион мнения.

Как да не слагаме на хората етикети. Аз просто казвам, че вица не ми харесва. И бам етикет - “войнстваща феминистка”. А той сигурно на сто жени го е разказал и ма стоте им е загорчало в устата и са си замълчали от криворазбрано възпитание или мислено са го етикетирали и те и той не е получил грам обратна връзка.

Да забулим ли жените и да ги третираме като “перли” или да изпедерасим мъжете от криворазбрани Ценности? И двете крайности са опасни.

И жената не е предмет и мъжа не е предмет.

Коментар

Ако искате въобще няма да коментирам нищо написано от Вас.
              Мисля,че наистина е добре да не коментирате. Добре и за Вас, добре и за останалите. Защото сте (само)сбъркано същество.

Коментар

Гнусотия. Само на мен ли ми се повдига от горното или форумът се е преместил в Анкара?
                Виж колко е важна моята работа....)))

Тоя тест открива...че и двамата сме Командири...ама няма как да открие че на мен вица ми харесва...а не теб не))))))

А моя тест не му дреме дали сме командири....и му дреме точно за такива неща)

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Обърках се, Пешо! Извинявам се. Но, само името съм объркала, защото точно на теб отговарях. С теб отдавна се знаем виртуално.
                  За другото, което съм написала - ни крачка назад не отстъпвам.

П.П. Ся, като на кръстница, ще ми купиш бяла риза, а аз те черпя едно питие е Кръчмата.
                  коя е тая кръчма дет висиш виртуално по цял ден да му еба майката......

Кръчмата...та кръчмата....ебати кръчмата)

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                    "когато намерят хора със сходна умствена нагласа, с които да прекарват времето си, хармонията, която усещат, е като фонтан от радост и вдъхновение."

Ей това ми е на мен целтта.....

Коментар

.... А този виц го разкажете на дъщеря си или си представете, че някой й го разказва.
                      с тоя виц май като бумеранг се връщаме в темата за морала.... или поне общоприетото...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Най-жалкото нещо на планеата е войнственият феминизъм, който се припознава дори и в смешка, непредназначена като отговор към нея, а към Дама (с главно Д), която е отгворила подобаващо, дори и да го е счела за малоумшина от страна на автора, а именно - с усмивка. Наистина е жалко - вас първоначално ви мислех за тавекски бот, пишещ нарочно с женско име, но явно съм грешал.
                        Спирам, тъй като не искам да развалям темата, а на колегите (колега има само мъжки род - пояснение за войнстващи феминистки, които понякога си мислят, че познават богатството на родния език), които съм засегнал, поднасям своите извинения и желая успехи!
                        Всъщност. Не. Има нещо още по-жалко от войнстващия феминизъм и то е комплексираният мъж. Мъжът с достойнство не унижава околните. Не му е необходимо. Той няма нужда да доказва себе си подигравайки се с околните.

Но когато разговарям с дамски задни части вместо с глава понякога диалогът е труден . Вие в много отношения ще грешите, какво да се прави ... Предположението Ви за Тавекс също ме развесели и го подминах, но не мога да подмина откровена простащина. Ниво. Ако ще сваляме нивото и аз имам много вицове за разправяне.

Колкото до войнстващия феминизъм, много далече съм от него. А този виц го разкажете на дъщеря си или си представете, че някой й го разказва.

За войнстващия феминизъм мога да разкажа какво наблюдавах последните пет дни и още съм в откровен шок. Връщам се от командировка от едно меко казано странно място, на което с просто око можеше да се види до каква разруха води криворазбраният феминизъм. Ако на някой му е интересно ще разправям.

Обаче както не ми харесва войстващият феминизъм, така не ми харесва и гнусното ориенталско отношение към жените като цяло. Между другото за пръв път засягам тази тема, а тя е интересна. Затова се и обадих. Защото за мен анекдотът е неуместен. Ако искате въобще няма да коментирам нищо написано от Вас. Само, че мнозина са си го помислили, а малцина ще ви го кажат. Иначе в тема вицове и аз съм пуснала “мачистки” виц, но не е толкова вулгарен.
                        Last edited by Selena; 05.06.2018, 18:11.

Коментар

• https://www.16personalities.com/bg/%...%B8%D0%BF-infp
                          Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Гнусотия. Само на мен ли ми се повдига от горното или форумът се е преместил в Анкара?
                            Най-жалкото нещо на планетата е войнственият феминизъм, който се припознава дори и в смешка, непредназначена като отговор към нея, а към Дама (с главно Д), която е отгворила подобаващо, дори и да го е счела за малоумшина от страна на автора, а именно - с усмивка. Наистина е жалко - вас първоначално ви мислех за тавекски бот, пишещ нарочно с женско име, но явно съм грешал.

Спирам, тъй като не искам да развалям темата, а на колегите (колега има само мъжки род - пояснение за войнстващи феминистки, които понякога си мислят, че познават богатството на родния език), които съм засегнал, поднасям своите извинения и желая успехи!
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Ми, виртуоз, направо си Бисер, като в притчата (дано не се засегнеш)

Ученикът пита учителя:
                              - Учителю, каква е разликата между жената и перлата? ? ? ?
                              Учителят:
                              - Перлата я дупчиш от двете страни, а жената можеш само от едната.
                              Ученикът възразява:
                              - Но, Учителю, има жени, които можеш да дупчиш и от двете...
                              Учителят мислил, мислил почесвайки се по брадата пък казал:
                              - В такъв случай, това не са жени, а истински перли.
                              Last edited by Selena; 05.06.2018, 17:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Обърках се, Пешо! Извинявам се. Но, само името съм объркала, защото точно на теб отговарях. С теб отдавна се знаем виртуално.
                                За другото, което съм написала - ни крачка назад не отстъпвам.

П.П. Ся, като на кръстница, ще ми купиш бяла риза, а аз те черпя едно питие е Кръчмата.
                                Съгласен.Не казвам че всичко е мед и масло но има и фирми които не се поддават

Коментар

Working...
                                X