Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Селена е човек, който мисли различно от теб. Не е нито добро, нито лошо. Просто някои бамбуци са високи а други ниски. Така е и така трябва да е
Това неяснаполово "то" иска да ни учи нас, половите, на половост, за да се почувства и то полово. Засега това, обаче, още не е решило дали и към коя страна да се насочи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеИв-макс, Селена е "то", не го ли разбра вече?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Тестът не отчита половите особености. А тях ги има. Властта по принцип няма пол. Но в борбата за нея се ползват всякакви мръсни хватки.
Например: С твоя задник не се занимават ежеминутно и не те класифицират според размера на циците ти. Ще кажеш, абе нали си дама с главно “Д”, подмини. Да те попитам, а следва ли да подминавам всяка простотия?
Този същият беше публикувал снимка на задниците на Мелания и макаронката при посещението на макрон в щатите. Да речем, че в тема хумор е ок.
Лошо няма, но с мярка. То си има една дума - фетиш за тия работи, ама както не ходим по нужда публично пред всички, така и все пак някакво ниво при комуникацията не е зле да се спазва. Все пак и Мелания и макроница са някакви обществени фигури. Ако изтипосат така жена му или дъщеря му (ако има такава) не знам дали ще разсъждава по същия начин.
Ама вече и тука същата простотия, когато се опитваме да направим нещо интересно, не знам. Тя темата си е твоя...аз съм пас.
Само да обърна внимание...че жените имат огромно предимство във властта благодарение на циците....задника ...и т.н...което пък ти виждаш като спирачка...че те квалифицират така....
Аз ако съм жена....ще разкажа играта на мъжете....а те да ме квалифицират както си искат))) И някой го правят....щото ни е слаб ангела
))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Кое прав...? Който му е загорчало или който се е възбудил?
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
А той сигурно на сто жени го е разказал и ма стоте им е загорчало в устата и са си замълчали от криворазбрано възпитание или мислено са го етикетирали и те и той не е получил грам обратна връзка.
)))))
Сериозно питам....допускаш ли това?
Кое прав...? Който му е загорчало или който се е възбудил?
И двамата са прави.....това е положението....хората мислят разлчино....и имат различни желания...това няма връзка с морала....
не може да кажеш че някой не е морален ако харесва групов секс или чалга....разбираш ли?
- 1 like
Коментар
-
Селена....хората са различни...на някой жени им харесва аналния секс))) сериозно говоря....
Съвсем честно на мен не ми харесва което може да е странно за мъж но е факт...
Големи хора сме ...коментирането на сексуални теми не виждам що трябва да е вулгарно....да не говорим че това е виц...и си е готин вица...кво чак толкова....
Отпусни се...много си напрегната....малко чуство за хумор...
Относно отношението ти към това с дъщерята...аз имам дъщеря и с нея се бъзикаме посотянно и по мръсни вицове сме си казвали дори....аз нямам проблем с това.
както нямам проблем и с факта че съм коликционер на плейбой списанието което стои свободно в нас....и не виждам къв е проблема дори и дъщеря ми да го вижда.....
Изключително глупаво е .....да "пазиш"децата си от секса....при положение че той във всякакви форми е на един клик разстояние в интернет.....
Сега пиша от мобилния. По-късно повече.
Коментар
-
"когато намерят хора със сходна умствена нагласа, с които да прекарват времето си, хармонията, която усещат, е като фонтан от радост и вдъхновение."
Ей това ми е на мен целтта.....Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 1 like
Коментар
-
Всъщност. Не. Има нещо още по-жалко от войнстващия феминизъм и то е комплексираният мъж. Мъжът с достойнство не унижава околните. Не му е необходимо. Той няма нужда да доказва себе си подигравайки се с околните.
Но когато разговарям с дамски задни части вместо с глава понякога диалогът е труден. Вие в много отношения ще грешите, какво да се прави ... Предположението Ви за Тавекс също ме развесели и го подминах, но не мога да подмина откровена простащина. Ниво. Ако ще сваляме нивото и аз имам много вицове за разправяне.
Колкото до войнстващия феминизъм, много далече съм от него. А този виц го разкажете на дъщеря си или си представете, че някой й го разказва.
За войнстващия феминизъм мога да разкажа какво наблюдавах последните пет дни и още съм в откровен шок. Връщам се от командировка от едно меко казано странно място, на което с просто око можеше да се види до каква разруха води криворазбраният феминизъм. Ако на някой му е интересно ще разправям.
Обаче както не ми харесва войстващият феминизъм, така не ми харесва и гнусното ориенталско отношение към жените като цяло. Между другото за пръв път засягам тази тема, а тя е интересна. Затова се и обадих. Защото за мен анекдотът е неуместен. Ако искате въобще няма да коментирам нищо написано от Вас. Само, че мнозина са си го помислили, а малцина ще ви го кажат. Иначе в тема вицове и аз съм пуснала “мачистки” виц, но не е толкова вулгарен.))) сериозно говоря....
Съвсем честно на мен не ми харесва което може да е странно за мъж но е факт...
Големи хора сме ...коментирането на сексуални теми не виждам що трябва да е вулгарно....да не говорим че това е виц...и си е готин вица...кво чак толкова....
Отпусни се...много си напрегната....малко чуство за хумор...
Относно отношението ти към това с дъщерята...аз имам дъщеря и с нея се бъзикаме посотянно и по мръсни вицове сме си казвали дори....аз нямам проблем с това.
както нямам проблем и с факта че съм коликционер на плейбой списанието което стои свободно в нас....и не виждам къв е проблема дори и дъщеря ми да го вижда.....
Изключително глупаво е .....да "пазиш"децата си от секса....при положение че той във всякакви форми е на един клик разстояние в интернет.....
- 1 like
Коментар
-
коя е тая кръчма дет висиш виртуално по цял ден да му еба майката......
Кръчмата...та кръчмата....ебати кръчмата)
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...B2%D0%B8%D1%80
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
коя е тая кръчма дет висиш виртуално по цял ден да му еба майката......
Кръчмата...та кръчмата....ебати кръчмата)
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеМисля,че наистина е добре да не коментирате. Добре и за Вас, добре и за останалите. Защото сте (само)сбъркано същество.
Коментар
-
Може. I am what I am. Но добрият вкус още не е забранен. Модерно е да се татуираме, модерно е да сме гейове, модерно е да се дупчим с пиърсинг и игли, модерно е да консумираме всякакви субстанции и да мукнем от препиване като Авичи, модерно е да се наливаме с алкохол до повръщане ...и най-интересното е, че при разпада на римската империя преди около 2000 години са били “модерни” същите тия работи, а малко по-рано е имало едни библейски градове ... Содом и Гомор ...
Модерни времена ...Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Тестът не отчита половите особености. А тях ги има. Властта по принцип няма пол. Но в борбата за нея се ползват всякакви мръсни хватки.
Например: С твоя задник не се занимават ежеминутно и не те класифицират според размера на циците ти. Ще кажеш, абе нали си дама с главно “Д”, подмини. Да те попитам, а следва ли да подминавам всяка простотия?
Този същият беше публикувал снимка на задниците на Мелания и макаронката при посещението на макрон в щатите. Да речем, че в тема хумор е ок.
Лошо няма, но с мярка. То си има една дума - фетиш за тия работи, ама както не ходим по нужда публично пред всички, така и все пак някакво ниво при комуникацията не е зле да се спазва. Все пак и Мелания и макроница са някакви обществени фигури. Ако изтипосат така жена му или дъщеря му (ако има такава) не знам дали ще разсъждава по същия начин.
Ама вече и тука същата простотия, когато се опитваме да направим нещо интересно, не знам. Тя темата си е твоя...аз съм пас.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
Коментар