IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    Та понеже съм на кеф, да си излея душата
    https://www.youtube.com/watch?v=Zdcth9NndEA
    Моят превод е здрасти свят, здрасти природа.
    Светът не може да стане по-добър от това което е и няма смисъл да се променя, дори и да беше възможно. Защото не е възможно. Ако правиш добро на някой, винаги и вредиш на друг, а много често вредиш на този, на когото си мислиш че помагаш. Просто такъв е живота. Тея там путин, тръмп и другите да ходят да се...те си знаят какво да се правят. Левски, цска, хъшове мъшове, нацисти и националисти, поробени и поробители и те да хоят на майната си. Правете добро за хората и ще имате кинти. И като имате кинти си ги харчете за каквото ви е кеф. От задръжките и предразсъдъците губи само този, който ги изповядва.Ето това е моята представа за успех
    ...всеяден. Животът „бил такъв”. Като си правел добро някому, „винаги си вредял и на друг”.
    Абе, ти с какво си се напушил така?

Коментар

• Та понеже съм на кеф, да си излея душата
      https://www.youtube.com/watch?v=Zdcth9NndEA
      Моят превод е здрасти свят, здрасти природа.
      Светът не може да стане по-добър от това което е и няма смисъл да се променя, дори и да беше възможно. Защото не е възможно. Ако правиш добро на някой, винаги и вредиш на друг, а много често вредиш на този, на когото си мислиш че помагаш. Просто такъв е живота. Тея там путин, тръмп и другите да ходят да се...те си знаят какво да се правят. Левски, цска, хъшове мъшове, нацисти и националисти, поробени и поробители и те да хоят на майната си. Правете добро за хората и ще имате кинти. И като имате кинти си ги харчете за каквото ви е кеф. От задръжките и предразсъдъците губи само този, който ги изповядва.Ето това е моята представа за успех
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Излагаш се. С някои хора тук си пием бирата. Айде спри се малко.
        Малко да изясня нещата. И понеже съм на тема инстинкти днес. Ще кажа че освен алфа мъжки съществуват и алфа женски. И докато тук пишем повече мъже и се опитваме да надделеем един над друг , като си мерим интелекта - ,,Пишките.,, Това повечето хора ще го отрекат , но ние го правим несъзнателно. Просто Селена е влязла донякъде във функциите на лидер- командир и освен, че понякога се опитва да въведе ред и морал в групата и също я защитава от чужди нападки. Аз също я нарекох Кака което разбира , може да я подразнило, но няма нищо общо с възрастта, но също така е много по - меко. А относно половата определеност и секса , определено шансовете за оцеляване на поколението са по - големи, ако са носят гените на алфа или другуги полезни гени които биха спомогнали за оцеляването и просперитета на поколението.

Коментар

Готино и стилно. Няма я вулгарността, която дразни.
          Чак стилно ми е малко пресилено. "Да падат дрехи и задръжки" - работата си отива на анален секс направо тука )То нали все трябва да намеря да ти опонирам нещо Просто Селена кинтите и успеха са нищо ако човек не може да им се порадва. Толкова приятели имам. Много богати хора. Много богати роби. Роби на бизнеса си. Имат си оправдание естествено. Прекалено много хора зависят от тях. Прекалено много паразити ги гледат в ръцете. Повярвали са, че единственото ценно в тях е способността да правят кинти. Виждат така себе си защото разчитат на обратната връзка на другите. Възприемат се спрямо тази обратна връзка. Затова все го закачам Ив за тази обратна връзка. Дано не изглежда, че правя четки ама от друга страна точно затова му се кефя на Ив. Знам че е успял човек и въпреки всичко е запазил човешкото. Знам че знае, че обратната връзка не е важна, независимо какво пише

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Пак мъжки отговор.
            Решило ли си какво си? Никът и аватарът ти женски, пък действаш мъжки. Какво си?
            Излагаш се. С някои хора тук си пием бирата. Айде спри се малко.

Коментар

Това съм мислел винаги за тази песен. Има 100 пъти повече смисъл от разните любовни бози.
              Готино и стилно. Няма я вулгарността, която дразни.

Коментар

• м
                Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Кой е прав? За мен е очевидно че е прав този , който се чувства добре. Губи този на който му горчи. Не говоря за аналния секс а по принцип за всяко нещо в тоя живот. И пак да кажа. Стига да не причинява човек вреда на други хора. Било то физическа или психическа.
                Вярно е това.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
                  Ив-макс, Селена е "то", не го ли разбра вече?
                  не си създавай крайни мениея за никой....

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Ще я постигнеш, стига да разбереш това по- добре- "Особено в професионална среда, където Командирите просто ще пречупят чувствата на тези, които разглеждат като неефективни, некомпетентни или мързеливи. За хората с този личностен тип излагането на чувствата на показ е израз на слабост и не е трудно да си създадат врагове с този подход. Добре е Командирите да запомнят, че те изцяло зависят от наличието на функциониращ екип не само за постигане на целите си, но също и за проверка и обратна връзка – нещо, към което Командирите, иронично, са много чувствителни.
                    това е вярно за мен напълно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                      Аз викам...следното....

Адски много искам да прочетете текста.......

https://www.youtube.com/watch?v=bfaf77Msc2E

Какво ще кажеш да се напием и всички глупави клишета да разбием. О-о-о, да полудеем тази нощ. Поне за малко да сме различни, да сме отракани и даже нелогични. О-о-о, да полудеем тази нощ. Тече живота, не виждаш ли и няма време, разбираш ли? Води ме някъде тръгваме, все едно къде. Припев: Води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай, пий за мене и се сбий заради мене. Всичко живо да ни псува, от целувките ни бясно да ревнува. Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено. Нещо диво, нетипично, все едно какво, но нека е различно. О-о-о, да полудеем тази нощ. Не искам вече да сме прилични, да сме порядъчни и вечно романтични. О-о-о, да полудеем тази нощ. Поне за малко да сме различни, да сме отракани и даже нелогични. О-о-о, да полудеем тази нощ. Тече живота, не виждаш ли и няма време, разбираш ли? Води ме някъде тръгваме, все едно къде. Припев: (х2) Води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай, пий за мене и се сбий заради мене. Всичко живо да ни псува, от целувките ни бясно да ревнува. Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено. Нещо диво, нетипично, все едно какво, но нека е различно. О-о-о, да полудеем тази нощ. О-о-о, да полудеем тази нощ.

много яка песен....)
                      Това съм мислел винаги за тази песен. Има 100 пъти повече смисъл от разните любовни бози.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Това че не се познаваш нито ти нито аз нито кой да е...е повече от ясно....

А теста е важен....

Ако ти се налага да работиш с някой клиент....или служител е изключително важно да установиш дали той е например интровертен или екстравертен...и т.н... Клиента го преценяваш...за да приложиш най правилния подход към него за да постигнеш целите си. Служителите в зависимост от длъжността им е ключово къв тип хора са...В големите компании това е първото нещо което се гледа.

То и ние го правим това...в моя бизнес.....

Ако искам да назнача някой който длъжността му е да следи новините от няколко частни източника и да отсява важните за нас....ще назнача ей такъв като Мъней. Ако сложа човек като мен....да бачка това...ще ми ебе майката със собственно мнение и нищо няма да науча в конспект кво се е случило по света безпристрастно. Ние имаме такъв човек между другото. И най важното е тоя човек да не мисли...а спрямо нашата обща цел и интереси да отсее това от което може да изкараме пари без значение дали е справедливо...вярно или невярно. Тоя при нас прави всеки ден бюлетин....кво и къде се случва. Не съм го назначавал аз обаче...щото не се занимавам с това.

Абе за всеки тип си има работа)) Дори да те дразни като човек
                        Разбирам че е важен теста. Ама пак не разбирам защо да са достоверни резултатите, след като попълващите го могат да лъжат волно или неволно. Затова аз лично смятам, че подобен тест трябва да се прави във вид на игра. Такава игра е полезна и за изпитвания и за изпитващият. Изпитваният ще знае истината за себе си а изпитващият ще може да назначи точният човек. Онзи семинар за който споменах. Там ви събират 50 човека и 5 дни играеш най-различни игри. Самите игри ти показват директно дали си сгрешил в мисленето си и защо. Хем разбираш какъв си, хем разбираш ползата или вредата от това че си такъв за себе си. А и резултата според мен е доста по достоверен.

Коментар

• Аз викам...следното....

Адски много искам да прочетете текста.......

https://www.youtube.com/watch?v=bfaf77Msc2E

Какво ще кажеш да се напием и всички глупави клишета да разбием. О-о-о, да полудеем тази нощ. Поне за малко да сме различни, да сме отракани и даже нелогични. О-о-о, да полудеем тази нощ. Тече живота, не виждаш ли и няма време, разбираш ли? Води ме някъде тръгваме, все едно къде. Припев: Води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай, пий за мене и се сбий заради мене. Всичко живо да ни псува, от целувките ни бясно да ревнува. Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено. Нещо диво, нетипично, все едно какво, но нека е различно. О-о-о, да полудеем тази нощ. Не искам вече да сме прилични, да сме порядъчни и вечно романтични. О-о-о, да полудеем тази нощ. Поне за малко да сме различни, да сме отракани и даже нелогични. О-о-о, да полудеем тази нощ. Тече живота, не виждаш ли и няма време, разбираш ли? Води ме някъде тръгваме, все едно къде. Припев: (х2) Води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай, пий за мене и се сбий заради мене. Всичко живо да ни псува, от целувките ни бясно да ревнува. Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено. Нещо диво, нетипично, все едно какво, но нека е различно. О-о-о, да полудеем тази нощ. О-о-о, да полудеем тази нощ.

много яка песен....)
                          Last edited by Iv_max; 05.06.2018, 19:44.

Коментар

Тема виртуалната кръчма
                            ужас....няма ли нормални кръчми за вас бе....да се напием...и да паднат дрехи и задръжки))

https://www.youtube.com/watch?v=mLYT9VELeB8

Не чакай знак, не питай как, опитай пак и пак, и пак. Аз казвам не-ти казващ да, а мойто не лъжа е.

Да падат дрехи и задръжки, да ме разбиват устни мъжки. Ти си скандално неприличен, еротичен, екзотичен.

))))))))))))

Коментар

Ти не си наред. Отвори очичките, Оле. Дали пък не визираш себе си?
                              Пак мъжки отговор.
                              Решило ли си какво си? Никът и аватарът ти женски, пък действаш мъжки. Какво си?

Коментар

Признавам че не прочетох. Като видях заглавието и се отказах
                                А по вторият въпрос какво ще кажеш :
                                Аз ако се познавам, защо би ми било да попълвам някакъв тест за да разбирам какъв съм, след като вече знам това?

Това че не се познаваш нито ти нито аз нито кой да е...е повече от ясно....

А теста е важен....

Ако ти се налага да работиш с някой клиент....или служител е изключително важно да установиш дали той е например интровертен или екстравертен...и т.н... Клиента го преценяваш...за да приложиш най правилния подход към него за да постигнеш целите си. Служителите в зависимост от длъжността им е ключово къв тип хора са...В големите компании това е първото нещо което се гледа.

То и ние го правим това...в моя бизнес.....

Ако искам да назнача някой който длъжността му е да следи новините от няколко частни източника и да отсява важните за нас....ще назнача ей такъв като Мъней. Ако сложа човек като мен....да бачка това...ще ми ебе майката със собственно мнение и нищо няма да науча в конспект кво се е случило по света безпристрастно. Ние имаме такъв човек между другото. И най важното е тоя човек да не мисли...а спрямо нашата обща цел и интереси да отсее това от което може да изкараме пари без значение дали е справедливо...вярно или невярно. Тоя при нас прави всеки ден бюлетин....кво и къде се случва. Не съм го назначавал аз обаче...щото не се занимавам с това.

Абе за всеки тип си има работа)) Дори да те дразни като човек

Коментар

Working...
                                X