Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не съм Киро Пешо съм.Знам че си от години в този форум и ако това Кире не е обръщение в стил киртак бъркаш.Понеже те познавам знам че не си агресивна и ме обърка с другиго.Да аз не работя работа свързана с назначаването на хора нито свързана с усвояване на пари в смисълът в който говориш.Жена ми е на доста високо ниво но фирмата работи само за външен пазар и нямат допир с властта.Изрядни са и нямат проблеми с Митници НАП НОИ НАТО ЕС Свети Синод Главно мюфтийство Кмета на село и на Плевен с Пожарната МВР и Трудовата инпекция.Нямат проблеми щото не лъжат не мамят осигуряват си хората на истинските доходи плащат на датата.Иначе хора назначава и не само не взима пари но казва че няма хора никакви.Взимат и цигани плащат и минималната заплата и ги обучават после колкото си изкарат но и цигани няма.А ти не вярвай на всичко което чуваш.Са ще ти кажа че преди много години някакъв глупарник се беше опитал да ги заплашва.И веднага извикаха полиция и кмета на когото казаха че веднага затварят и 2000 семейства ще ги хранят те.Веднага се запряха.Щото тия две хиляди човека като им сложиш семействата ще пометат Плевен нема нищо да остане като излязат и почнат да ломят. Но, само името съм объркала, защото точно на теб отговарях. С теб отдавна се знаем виртуално.
За другото, което съм написала - ни крачка назад не отстъпвам.
П.П. Ся, като на кръстница, ще ми купиш бяла риза, а аз те черпя едно питие е Кръчмата.Last edited by tnm; 05.06.2018, 17:04.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнение
)) ::
))
))) кат се усмихваш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
1. А може ли да ми обясниш, как да бъда добър без да бъда глупак?
2. Точно това е парадокса. Парадокса е че за да разбереш какъв си, то трябва да се познаваш много добре. Аз ако се познавам, защо би ми било да попълвам някакъв тест за да разбирам какъв съм, след като вече знам това?
3. Точно преговаряне е обратното на това което съм. И го знам прекрасно. Знам го защото ако можех да преговарям, живота ми би бил много по-лекЩеше да е много по-лек, но и много по-скучен и вероятно много по-неуспешен. Да не преговарям за мен е цената която трябва да платя за успеха си, бил той материален или нематериален.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Леле, Кире! От години ме знаеш във форума и още не си разбрал, че ич не съм склонна да позволявам да ми дават наклон на китката, де съм я забучила зад лявото си ухо.
Значи, Кире, ти работиш в държавния сектор, обаче ... си на някоя независима позиция, т.е. от теб не зависи назначаването на хора, изготвянето и обявяване на тръжни процедури по ЗОП или да си бенефициент по някоя еврогрограма. Там където има пари за усвояване, има и интереси. И ти като ръководен кадър, щеш не щеш се съобразяваш с тях или си отиваш. Казано на жаргон - вземаш и изпълняваш поръчки.
Не знам и съпругата ти на кое стъпало в йерархията в частния сектор е. Дали е там където се разиграват големите пари!? Там процесът е в обратната посока. Ще спечелиш търга по ЗОП или ще ти бъде одобрен проект по някоя оперативна програма, но пак трябва да изпълниш нечия поръчка, че да си купиш спокойствие и да ти върви бизнеса.
Щото, да речем ..., ако правиш ремонт на пътища, инвеститорския контрол може да не спре на 3-тия км до чешмичката и там да измери дебелината на асфалтовата покривка / където всичко е "шест"/, а да отиде километър нагоре и ти като изпълнител да изгориш като факла.
Понеже практикувам хоби, дето е любимо на ръководни кадри и частния и в държавния сектор, допада ми да ги слушам вечер, след като са обърнали няколко чашки, какви ги вършат в реална среда. И да си правя заключения. За теб простотия, за мен - жива истина. Поне такива са ми наблюденията за България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеhttps://www.16personalities.com/bg/%...BE%D0%B2%D0%B5
Тестваш ги и проверяваш за съвместимост, но щом имаш деца май е късно
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тънъмънчева аз работя в държавния сектор и уверявам не не съм келнер.Никоя партия нито местен феодал си позволява да ми дава акъл или да се меси в работата ми....Жена ми е в частна фирма и тя не слугува на гореизброените.Не пишете простотии по форуми и неверни неща..Който работи уверявам те нито кагебе нито цереу нито партии му се месят.Само некакадърниците си измислят причини.
Значи, Кире, ти работиш в държавния сектор, обаче ... си на някоя независима позиция, т.е. от теб не зависи назначаването на хора, изготвянето и обявяване на тръжни процедури по ЗОП или да си бенефициент по някоя еврогрограма. Там където има пари за усвояване, има и интереси. И ти като ръководен кадър, щеш не щеш се съобразяваш с тях или си отиваш. Казано на жаргон - вземаш и изпълняваш поръчки.
Не знам и съпругата ти на кое стъпало в йерархията в частния сектор е. Дали е там където се разиграват големите пари!? Там процесът е в обратната посока. Ще спечелиш търга по ЗОП или ще ти бъде одобрен проект по някоя оперативна програма, но пак трябва да изпълниш нечия поръчка, че да си купиш спокойствие и да ти върви бизнеса.
Щото, да речем ..., ако правиш ремонт на пътища, инвеститорския контрол може да не спре на 3-тия км до чешмичката и там да измери дебелината на асфалтовата покривка / където всичко е "шест"/, а да отиде километър нагоре и ти като изпълнител да изгориш като факла.
Понеже практикувам хоби, дето е любимо на ръководни кадри и частния и в държавния сектор, допада ми да ги слушам вечер, след като са обърнали няколко чашки, какви ги вършат в реална среда. И да си правя заключения. За теб простотия, за мен - жива истина. Поне такива са ми наблюденията за България.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми, виртуоз, направо си Бисер, като в притчата (дано не се засегнеш)
Ученикът пита учителя:
- Учителю, каква е разликата между жената и перлата? ? ? ?
Учителят:
- Перлата я дупчиш от двете страни, а жената можеш само от едната.
Ученикът възразява:
- Но, Учителю, има жени, които можеш да дупчиш и от двете...
Учителят мислил, мислил почесвайки се по брадата пък казал:
- В такъв случай, това не са жени, а истински перли.)) ::
))
Коментар
-
1. А може ли да ми обясниш, как да бъда добър без да бъда глупак?
2. Точно това е парадокса. Парадокса е че за да разбереш какъв си, то трябва да се познаваш много добре. Аз ако се познавам, защо би ми било да попълвам някакъв тест за да разбирам какъв съм, след като вече знам това?
3. Точно преговаряне е обратното на това което съм. И го знам прекрасно. Знам го защото ако можех да преговарям, живота ми би бил много по-лекЩеше да е много по-лек, но и много по-скучен и вероятно много по-неуспешен. Да не преговарям за мен е цената която трябва да платя за успеха си, бил той материален или нематериален.
2.По себе си знам: Понякога, хората правим нещата за забавление. И тук така.
3.Споменах ли че,„дебат” не е точно „преговпри”?
Абе, карай, да е весело. Не ни е дадено целият ни свят с всичко я него, да разберем. Приеми това и променяй онова, ковто можеш.Last edited by Pyramid; 05.06.2018, 17:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
По същество, със съвсем малко заяждане:
1. Това, да „не може да си добър човек, без да си глупак”, не го намирам за достоверен факт а, по-скоро, вярване. Нещо като религия Лично и необвързващо.
2.Боял ли си се да отговориш, претоварен с друго ли си бил, или трудно си чел въпросите -не знам, аз се вместих в посоченото време (претенции да познавам издълбоко ингилизкия - никакви). Значи, може. Приказките за „трябването да се отдели по половин час на въпрос, са несериозни. Ти или се, или не се познаваш. Т.е. изглежда, послъгваш.
3.„Дебат”, поначало, е „дискусия, обсъждане”. В това, Определено, си много добър. Значи, по-скоро, тестът работи, а ти разчиташ отговорните...неточно. Обаче, да, всички тестове имат ограничения в „точността”, АКО ИЗОБЩО може да се говори за такава. И без непременно, да сте „двама” между едни и същи уши.
4.Обаче, ако сам така четеш нещата, кои сме ние, че да спорим с това? За добро или лошо, и психиатрите трябва да ядат, търсят си пациенти. А, може и да бъдат полезни.
.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Точно това е предизвикателството за мен. Можеш да бъдеш и единият и другият човек. Всеки е така. Трудното е да определиш, кой от двамата си повече от другият. Теста дава 6 степени като възможности. Би следвало 6 да са достатъчни, но как да сме сигурни, че сме нацелили правилната?
Парадокса е че във всеки човек на едно качество, съответства друго и то противоположно като смисъл. Например не може да си добър човек , без да си глупак. В този смисъл всеки от нас е един добър глупак. Лесно е човек да се похвали, че е добър човек а в същото време е доста трудно да си признае, че е глупак. Преди да почна теста на него пишеше, че ставал за 10 минути. Как да стане за 10 минути, като имаше към 100 въпроса а за всеки въпрос трябва да се отдели поне половин час концентрация и да се премислят 10-тки ситуации за да може поне да се доближим до някаква достоверност. Дори и Ив го е направил два пъти през 10 минути и е излязъл различен резултат. Това преговарящ като крайният ми резултат, потвърждава, че теста не работи. Аз рядко преговарям по принцип. Отстоявам се до край и то вероятно си личи по мненията ми във форумаВъобще много весели истории - а и като знаеш, че повечето такива тестове са првени от хора, които са доста под твоето интелектуално ниво, и ти става едно весело
Все пак това е само тест, истинската оценка я дава животът, при това често и той (животът) не е еднозначен в оценката си и може да сгреши...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми, виртуоз, направо си Бисер, като в притчата (дано не се засегнеш)
Ученикът пита учителя:
Учителят:
Ученикът възразява:
- В такъв случай, това не са жени, а истински перли.
Коментар
-
Точно това е предизвикателството за мен. Можеш да бъдеш и единият и другият човек. Всеки е така. Трудното е да определиш, кой от двамата си повече от другият. Теста дава 6 степени като възможности. Би следвало 6 да са достатъчни, но как да сме сигурни, че сме нацелили правилната?
Парадокса е че във всеки човек на едно качество, съответства друго и то противоположно като смисъл. Например не може да си добър човек , без да си глупак. В този смисъл всеки от нас е един добър глупак. Лесно е човек да се похвали, че е добър човек а в същото време е доста трудно да си признае, че е глупак. Преди да почна теста на него пишеше, че ставал за 10 минути. Как да стане за 10 минути, като имаше към 100 въпроса а за всеки въпрос трябва да се отдели поне половин час концентрация и да се премислят 10-тки ситуации за да може поне да се доближим до някаква достоверност. Дори и Ив го е направил два пъти през 10 минути и е излязъл различен резултат. Това преговарящ като крайният ми резултат, потвърждава, че теста не работи. Аз рядко преговарям по принцип. Отстоявам се до край и то вероятно си личи по мненията ми във форума
1. Това, да „не може да си добър човек, без да си глупак”, не го намирам за достоверен факт а, по-скоро, вярване. Нещо като религия Лично и необвързващо.
2.Боял ли си се да отговориш, претоварен с друго ли си бил, или трудно си чел въпросите -не знам, аз се вместих в посоченото време (претенции да познавам издълбоко ингилизкия - никакви). Значи, може. Приказките за „трябването да се отдели по половин час на въпрос, са несериозни. Ти или се, или не се познаваш. Т.е. изглежда, послъгваш.
3.„Дебат”, поначало, е „дискусия, обсъждане”. В това, Определено, си много добър. Значи, по-скоро, тестът работи, а ти разчиташ отговорните...неточно. Обаче, да, всички тестове имат ограничения в „точността”, АКО ИЗОБЩО може да се говори за такава. И без непременно, да сте „двама” между едни и същи уши.
4.Обаче, ако сам така четеш нещата, кои сме ние, че да спорим с това? За добро или лошо, и психиатрите трябва да ядат, търсят си пациенти. А, може и да бъдат полезни.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнениеХм,снощи на първо четене - Логистик-, а сега...малко в динамиката на деня - Виртуоз-
Жените такива били рядкост
)
)
Ученикът пита учителя:
Учителят:
Ученикът възразява:
- В такъв случай, това не са жени, а истински перли.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар