Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕто ти те а за сериозен сблъсък. Защото, Устойчивият модел предлага обогатяване и на двете страни във взаимодействието клиент-доставчик но, мнозина, изобщо не го възприемат. Без лично да посочвам, те сами ще се обадят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Което не е много зле.....освен ако не мога да им взема парите.
Нивото на такава култура която имаш пред вид и в германия е ниско....и като цяло в европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеТази тема е още едно доказателство колко западна нивото на форума. Недоклатени чичковци и лелки си говорят за анален секс, и бълват празни локуми в един финансов форум. Щастието за мен е ако напуснете форума, за да могата да дойдат хора и говорят за инвестиции итн. , в една страна където финансовата култура е на примитивно ниво.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениев една страна където финансовата култура е на примитивно ниво.
Което не е много зле.....освен ако не мога да им взема парите.
Нивото на такава култура която имаш пред вид и в германия е ниско....и като цяло в европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Са бе казвай с колко дупкалА си 'ръгнАл на лофф.)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеТази тема е още едно доказателство колко западна нивото на форума. Недоклатени чичковци и лелки си говорят за анален секс, и бълват празни локуми в един финансов форум. Щастието за мен е ако напуснете форума, за да могата да дойдат хора и говорят за инвестиции итн. , в една страна където финансовата култура е на примитивно ниво.
Какви книги или практика би препоръчал.
Ти си на ход.
Коментар
-
Тази тема е още едно доказателство колко западна нивото на форума. Недоклатени чичковци и лелки си говорят за анален секс, и бълват празни локуми в един финансов форум. Щастието за мен е ако напуснете форума, за да могата да дойдат хора и говорят за инвестиции итн. , в една страна където финансовата култура е на примитивно ниво.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИстинските индианци са по-готини. Начело с бат'Гойко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениекат я гледам тая мацката....следващия път ще ида в Индия ама не в манастирбез да е вулгарно. Едно нещо може да бъде представено по много начини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Я виж тука нещо още по-добро. Страхотна музика между другото, за който би я разбрал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Аз от както се разочаровах че не си перла.....не ми се коментира))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Я виж тука нещо още по-добро. Страхотна музика между другото, за който би я разбрал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнение
Не ме разсмивай,защото този път коментарите ще са по hardНо ме разсмя,де ...изрод ли съм или не съм...
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАлонсо....имах двама състуденти в ТУ...много умни момчета....единия показваше на тоя по математика как се решават по лесно задачите...тогава за първи път по Витошка видях да пеят Харе Кришна. Тея двамата бяха много социално....странни...и залитнаха по Кришна. Еба им се майката. Живееха по едно време в комуна....в един апартамент ...след като завършихме видях единия...изцяло алл ин в Кришна...еба си майката на живота ти казвам това умно момче....
Не залитай по религията....не ти трябва...
For "A R Rahman's Musical Melodies App" : http://bit.ly/2iHqlUT For "Shah Rukh Khan - At His Best App" : http://bit.ly/2eZNeP5 Enjoy The Best Bollywood Party...
Коментар
Коментар