IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Seleno Разгледай мнение
    ...когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне.
    Не само в този форум, а навсякъде по света. Къде ли е причината?

Но има и още едно форумно явление: тъй като жените из интернета са малко, веднага щом се появи некъф женски ник, намират се и рицари на бял кон, които го коткат и защитават безусловно, само на почвата, че, може би, е жена. Това нерядко са хора, нямащи или неумеещи да създадат или поддържат връзка с жена ИРЛ.

Първоначално изпратено от Seleno Разгледай мнение
    Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин. Реакцията към новодошлия е подигравка плюс отхвърляне на новия. Еба ти нивото.
    Долното е не толкова към Селено, а е общо размишление.
    Да, интернетът все още е свободно бойно поле – вече донякъде, защото прекалено се ограничи свободата на словото.
    Това беше причината навремето, още в началото на атаката срещу интернет-свободата, да воювам с модераторките тук с надеждата за масово следване на гордо вдигнатия от мен флаг. Е, нема интерес от останалите и си загинах сам на полето. Сега, след като битката (временно?) е загубена, гледам и люпя семки.
    Last edited by П.Ф.Изеров; 11.06.2018, 10:23.

Коментар

• Имхотепе,
      кое е смешното на вица?

Не казвам, че няма, ами наистина питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ти забелязал ли си, че в този форум почти няма жени? Има две три ветеранки и чат пат, когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне. В която е тема да се поразходиш назад в архивите е така.

А някои се интересуват. Защо да не им се подаде ръка? Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин. Реакцията е подигравка плюс отхвърляне на новия. Еба ти нивото.
        Ами това все пак е професионален форум, а не бгмама, това че сме го извратили до 99% глупости не означава, че трябва да ги правим 100%

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Само да отбележа...че принципно никой не може да те обиди без твоя помощ.
          Айде да ме обиди някой мене...да видим как ще стане...ще си го преместя ...да не кажа къде и това е...))
          Бе за тебе знаем, че си дедо Господ ундър кавър. Тука за друго иде реч. Дреме ми на мене за бай ти ифизеров и вехтите му разбирания. Не е там работата. По-обща е. Схващаш ли? Някое младо момиче ще бъде третирано по същия начин и няма да има ролеви модел, на който да се опре.

А бой по канчето си требе за базовите неща. Системен.

Ти забелязал ли си, че в този форум почти няма жени? Има две три ветеранки и чат пат, когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне. В която и тема да се поразходиш назад в архивите е така.

Бай ти пфайзер, кат видя, че не му мина номера чак гей се опита да ме изкара, щото видите ли съм с женски ник, пък му давам “мъжки” отговори. Горкия.

А някои млади жени се интересуват. Защо да не им се подаде ръка? Статистически жените не умеят да инвестират. Повечето остават бедни към пенсионна възраст и това е една от причините. Не ти казвам, че трябва да висят по форуми, но ако има подобен портал за някакво базово осъзнаване на нещата -защо не? Защо да не се използва?

Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин. Реакцията към новодошлия е подигравка плюс отхвърляне на новия. Еба ти нивото.

А има качествени участници, от които могат да се научат полезни неща.
          Last edited by Selena; 11.06.2018, 10:03.

Коментар

направи си акаунт в ББО...и ще поиграем без риск да си паснем в живота + друга съдба от женски или мъжки род..))))...както без цигарен дим...без да раздаваме карти...и без да си мърдаш.( еди кое си ) от вас..да ходиш на маса за бридж))
            Ти внимавай, че един приятел се ожени в ББО

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
              И аз не го разбирам.
              Я Селена да каже, кое е смешното?
              Хуморът, драги ми, Пфайзерич, е субективно ирационално качество. За всеки е различен. Дерзай . А най-добре, удари едно в патриархалната кръчма за мое здраве. Ама и там гледам тече нежна революцийка ...

Коментар

Разочаровам не разочаровам...нищо не разбрах.
                Не се косѝ. Опира до нивото на „ шегуващия се”.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Eеми то не може само дринк, гембъл енд хъмп...

ПП
                  Между другото, само Селена го схвана. Импресив,
                  И аз не го разбирам.
                  Я Селена да каже, кое е смешното?

Коментар

Eеми то не може само дринк, гембъл енд хъмп...

ПП
                    Между другото, само Селена го схвана. Импресив,
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Oт вица?

Разочароваш, ив-макс,

Коментар

Кво да разбера
                        Oт вица?

Разочароваш, ив-макс,
                        Last edited by Имхотеп; 11.06.2018, 03:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Подсети ме за един мохабет....
                          Жена се обажда на мъжа си по телефона :
                          "Скъпи,светна ми лампата на Аладин на таблото,какво да правя?!"
                          - Да я потърка. ​​​​​​​

Коментар

Ха-ха!
                            Нищо ли не разбра?
                            Кво да разбера

Коментар

Това е най тъпия дълъг виц дето съм чувал до момента....
                              Ха-ха!
                              Нищо ли не разбра?

Коментар

Мисля че сега е момента да ви разкажа една история...

Летял си Аладин на килимчето, гледал надолу, и стигнал Голямата вода.
                                - Бе я да взема да видя има ли нещо оттатък - помислил си Аладин.
                                Речено - сторено.
                                Летял, летял, летяллл и нищо - голяма била водата. Уморил се, и мислел да се връща.
                                В този момент на хоризонта се появила земя!
                                Аладин много се зарадвал, развълнувал се летейки над земята.
                                Но не щеш ли, от многото вълнение не забелязал че лампата паднала...
                                ...
                                Минали много години, и един ден, един мексиканец, който работел във фермата на американец с европейски произход, намерил лампата. Лампата била в окаяно състояние, мръсна, с много патина. Зачудил се дали да я изхвърли, но решил да я покаже на фермера.
                                С американеца бил и един афро-американец (негър накратко), койт се правел че работи в конюшната.
                                Видял американеца лампата и решил да я почистят. Отнело им доста време. След като я почистили горе-доле, максиканецът я потъркал, не вярвайки че е толкова хубава, и... В същия момент от лампата изскочил Духът.
                                - Ооооххх, толкова време бях в тази лампа, изръбих се да свивам вътре. Но за награда, ще ви изпълня три желания.
                                Какво желаете?
                                Първи бил мексиканеца.
                                - Искам всички мексиканци да се върнат в Мексико, и да заживеят добре... - Готово! - щракнал с пръсти духът - първата част от желанието ти е изълнено! - всички мексиканци вече бяха в Мексико.
                                Втори бил негърът.
                                - Искам всички негри да са в Африка, и да заживеят братски... - И на негърът желанието му било изпълнено.
                                Трети бил американеца.
                                - Какво е твоето желание, - попитал духа.

Една кока-кола...

​​​​​​
                                ​​​​​​
                                Това е най тъпия дълъг виц дето съм чувал до момента....

Коментар

Working...
                                X