Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Написах само 1 семестър карах. Така че не съм учил нещата за които пишеш....Разбрах, че не е за мен / Поисках да се прехвърля в друга специалност и декана не ме пусна - ''отличници не пускал''. Тогава смених университета - кандидатствах наново и така....
Завършването и окапалите круши са не защото е трудно, а защото крушите за толкова стават :-))) Кума ми е професор в ХТИ и е моторна резачка все още :-) Чак колегите му вдигат скандали що не пуска повече да минават. А им е качил всички лекции, видеа, учебници безплатно в нета. Чуди се как да научи младежите ама като нема матрял отсреща ко да праи човека....
По-качественият матрял е в други университети/специалности , който не би окапвал....:-) А качествените компютърджии учат във ФМИ, а не в МЕИ-то. Там са само тези дето не са приети във ФМИ.....т.е. едно ниво надолу....та е нормално да има двойкаджии. Генерално и сегашните младежи са слаба ракия / без да пиша колко добри сме били ние някога/ ама вчера зъболекарката ми каза, че сега в МУ за момичета се влиза медицина с 4.50 на изпита, а за момчета с 4. Тя 3 години е кандидатствала - 2 пъти с по 5.50 не я приемат и на 3-тата с 5.90 влиза....
Сега се оказа, че не е толкова лошо да си инженерин енергетик, дори жичкаджия... Получава се нормален живот....Разбира се програмистите са нива нагоре във всеки смисъл / и финансов/ :-))))
Коментар