Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Понеже всички могат да четат (щом пишат), следва че всички са разбрали, че чакаш самолет. Но кое е интересното ? Може би съвпадението. Всички чакат някакъв самолет. ))))))))
от 6-7 човека...двама да чакат самолет по едно и също време))това са си 30-40%...от хората дето пишат да чакат самолет си е интересно
))
Някой не чакат самолет...чакат въртолет....повече да ги вдига от колкото да летят напред...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
)))
Мен ме дразни само Мъней.)))
ПС: е как ще пък да е една истината?
А това че истината е това в което вярваш...бях го казал преди..така че съм напълно съгласен...)) Пък аз съм го казал щото го чух от един известен психолог.
Че не се кефя на Путин, корупцията и че не се правя, че всичко започва и идва от мене
Коментар
-
)))
А това че истината е това в което вярваш...бях го казал преди..така че съм напълно съгласен...)) Пък аз съм го казал щото го чух от един известен психолог.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИмах предвид, че Ив Макс си решава някои неща, като кой какъв е и той самият защо е успешен, дори и кои са критериите за успех, по начина по който му е изгодно за начесване на Егото
Не че всеки от нас не си намира свои подобни обяснения
Коментар
-
и аз чаках самолет))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Имах предвид, че Ив Макс си решава някои неща, като кой какъв е и той самият защо е успешен, дори и кои са критериите за успех, по начина по който му е изгодно за начесване на Егото
Не че всеки от нас не си намира свои подобни обяснения
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Fake it till you make it ТЕD толка на тази тема мисля че бе най-популярния в историята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Вярно е това в което повярваш ! Тоест - дадеш шанс да се случи! Или пък не .За това за различните хора, истината е различна, макар да е една. Дава се толкова, колкото можеш да понесеш
Да кажем
Да ти споделя, че много ме дразнишСигурно и аз така. Ама какво да се прави ?! Човещинка!
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеEnder, точно ти ще се справиш и без готови решенияДавай смело
Коментар
-
Корелации и регресии, основата на автоматичното инвестиране. А 2009 AI на борсата бе още екзотика. Смятай какво ще стане при следващия мечи пазар, когато сега сигурно 90% от оборота става през алгоритми, в които основна тежест имат пак същите корелации и регресии, леко модифицирани предполагам за периоди на ниска волатилност, което още повече ще прецака нещата.
И за ква емоция говорехме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение1. Отзад напред - За писателя - Няма точно "писател", по-близкото е "преводач"
2. "сътворим" - действие на колективен разум!!
Повече обяснения, ако признаеш как се породи у теб идеята за въпроса, бидейки неверващ )) Някой ти го подсказа. подхвърли или сам стигна до него !? (понеже имам някои съмнения, та да попитам)
1.Предния ми коментар за създаването на библията към Мъней го породи.
2. кой ти каза че съм невярващ? Ако нерелигиозен означава невярващ...за теб...не знам.
3.Действие на колективен разум... е добро обяснение...ама не се връзва с Библията или религията.
4.Преводач казваш ...от БОГ ли? Всъщност петокнижието е създадено от евреите...дали точно Моисей..или някой си друг евреин който е установил силна нужда да обедини еврейския народ около някаква идея. И съвсем естественно света почва със създаването на Божия Народ на Израил. Създадено от хора....които са имали мотив...желание...възможност и силна нужда...от подобна творба. Интересно е как хората забравят/незнаят...и приемат за даденост толкова много неща....които са сякаш общественно неоспорими. Чуе ли някой за Библията я асоциира с БОГ. Защо? Кой си е задавал въпроса защо е написана Библията ..от кого е написана библията и какъв е резултата от написването на библията?
Коментар
-
Така е...това го знам...ако се поровиш наш кви обяснения ще намериш...но не ща сега да коментирам всичките дето са се изказали по въпроса...
Той и Исус казва веднъж в новия завет...като го питат как да видят БОГ ...Йоан май беше дет го пита..и той вика...що питаш...нали ме виждаш мен?
И после на друго място казва...че не можеш да видиш лицето на БОГ...
Последно кое е вярно?За това за различните хора, истината е различна, макар да е една. Дава се толкова, колкото можеш да понесеш
Да кажем
Да ти споделя, че много ме дразнишСигурно и аз така. Ама какво да се прави ?! Човещинка!
Коментар
-
Колко интересно...и азНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Е то тогава нямаше нищо кой знае какво скрито. В момента в който през конгреса мина плана за спасяване на банките и бе дъното - финансовата система бе спасена. Аз отидох до банката преведох си кеша в брокера и станах 100% в акции . Но паниката на овцете продължи още месеци наред. На човек не му трябваше никакво особено знание - само разбиране защо нещата се сриваха до тогава - което бе общо достъпно. И здрави нерви, което се оказа че на ама адски много хора им бе проблема.
Коментар
Коментар