If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Тези алгоритми как мислиш че се правят. Правят се от хора, които поради липса на по-добра информация използват в създаването на алгоритмите исторически данни и преди да ги пуснат на реално пак ги тестват на исторически данни. В самите алгоритми по този начин емоциите на хората на пазара са имплицитно вградени - няма как да ги изкараш. Но тези шарлатани приказват как при алгоритмичната търговия нямало емоции - напротив самите им алгоритми са пропити с емоции, емоциите на десетилетия трейдъри - но с много по-слаба възможност за промяна на емоциите в действие. Нещо което всъщност хората могат да го направят, но не и алгоритмите.
Нищо подобно. Извинявай. Ама от преди 1-2 години съм мръднал и аз малко...по отношение на алгортмите.
Ако си представяш алгоритмична търговия на база на графики..това вече и децата не ползват....всъщност ползва се...от такива с малко повече пари дето ползват готови алгоритми кат на интерактив и другите...но тях аз въобще не ги броя за участници. те са в 1 %....
Търговията е на база на други неща...само ние имаме малко под 50 алгоритъма за различни инструменти и ситуации и цели. И в момента инвестираме в едни други алгоритми с елементи на изкуствен интелект и ние...
Например...кво да напрай компютъра ако види определено движение от определени места...или получи някаква информация....или търгува планирано актив в определен диапазон...или други неща дет не са за разправяне....
Значи...колега....преди време тук аз бях казал че библията не бива да се чете буквално а точно между редовете. Освен това който чете библията трябва да я чете с вяра...иначе кат прочетна книга не става. Така че аз съм минал през тоя етап на четене на Библията...отчасти Корана..и Кришна...книгата не мога да я произнеса все още... И на мен да ми кажеш че не разбирам това което казваш ....е как да кажа....
Нютон не го знам...колко Библии има...
Ама ми е чудно друго ....значи вярването в БОГ само през религията ли минава?
Ами каквито въпросите, такива и отговорите, постоянно говориш за религия, подигравятелно коментираш понятието "бог". Няма какво да се коментира, а и като "верващ" би трябвало да си прочел (актуализирал) текста "не употребявай напразно името божие" (каквото и да значи на съответното разбрано ниво) Нямам коментар за поняието "религия". В цитираните текстове май не се коментира.!? Не разбрах и какво точно толкова те интересува. (чел си според което казваш, разбрал си, а имаш въпроси неизяснени !? въпреки че си на високо ниво !?!? може би има някакво противоречие!?)
да го караме направо без назад и напред - защо помислих, че си невярващ !? - защото четеш буквално,някакъв библейски текст като папагал. Някои текстове се четат между редовете. ПОнякога и не се четат а преживяват.))) А верващи които четат буквално -- големи бели могат да направят))) Как мислиш колко библии е имал не кой да е , а сър Исак Нютон.!?!? (трябвало е да бъде свещеник, за да може да преподава, т.е. да е минал някои библейкси текстове, Той обаче е минал много повече от формално необходимото) Ще ти кажа, за да не губиш време - Нютон е имал 26 библии, На различни езици. От различни преводи. Защо ли са му трябвали толкова много!?!?., А не му ли е била достатъчна само една (както на теб, като "верващ" !?) Намерили са ги в библиотеката му, и личното имущество , ноо... Не казват за още една съмнителна. а има и още една за която не знаят ))) общо станаха 28 (които Нютон е четял периодично... между редовете) (не е препоръка)
Значи...колега....преди време тук аз бях казал че библията не бива да се чете буквално а точно между редовете. Освен това който чете библията трябва да я чете с вяра...иначе кат прочетна книга не става. Така че аз съм минал през тоя етап на четене на Библията...отчасти Корана..и Кришна...книгата не мога да я произнеса все още... И на мен да ми кажеш че не разбирам това което казваш ....е как да кажа....
Нютон не го знам...колко Библии има...
Ама ми е чудно друго ....значи вярването в БОГ само през религията ли минава?
А това че истината е това в което вярваш...бях го казал преди..така че съм напълно съгласен...)) Пък аз съм го казал щото го чух от един известен психолог.
Една е! Всичко е въпрос на възприятия! Или както каза колегата Ender, зависи през кой прозорец я гледаш. А някои и решетки имат
освен различни възгледи имаме и други проблеми)) Ама да не задълбавам сега....
Та....мисълтта " Истина е това в което вярваш" Иска да каже...че абсолютна истина няма...че за всеки истината е различна...и че за всеки истината е това в което вярва без значение дали е истина...или не за друг.
Я дай пример за някаква истина.
Пример за истина - с теб имаме различни възгледи. Но за протокола - аз нямам проблем с това, нито друг някакъв проблем, който се опитваш да ми вмениш.
Тези алгоритми как мислиш че се правят. Правят се от хора, които поради липса на по-добра информация използват в създаването на алгоритмите исторически данни и преди да ги пуснат на реално пак ги тестват на исторически данни. В самите алгоритми по този начин емоциите на хората на пазара са имплицитно вградени - няма как да ги изкараш. Но тези шарлатани приказват как при алгоритмичната търговия нямало емоции - напротив самите им алгоритми са пропити с емоции, емоциите на десетилетия трейдъри - но с много по-слаба възможност за промяна на емоциите в действие. Нещо което всъщност хората могат да го направят, но не и алгоритмите.
С теб, очевидно имаме противоположни възгледи. Очевидно е невъзможно две противоположни твърдения да са верни. Но е твърде вероятно да са погрешни. Следствие - това, в което вярваш не е истина.
освен различни възгледи имаме и други проблеми)) Ама да не задълбавам сега....
Та....мисълтта " Истина е това в което вярваш" Иска да каже...че абсолютна истина няма...че за всеки истината е различна...и че за всеки истината е това в което вярва без значение дали е истина...или не за друг.
Коментар