Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Тези алгоритми как мислиш че се правят. Правят се от хора, които поради липса на по-добра информация използват в създаването на алгоритмите исторически данни и преди да ги пуснат на реално пак ги тестват на исторически данни. В самите алгоритми по този начин емоциите на хората на пазара са имплицитно вградени - няма как да ги изкараш. Но тези шарлатани приказват как при алгоритмичната търговия нямало емоции - напротив самите им алгоритми са пропити с емоции, емоциите на десетилетия трейдъри - но с много по-слаба възможност за промяна на емоциите в действие. Нещо което всъщност хората могат да го направят, но не и алгоритмите.
Ако си представяш алгоритмична търговия на база на графики..това вече и децата не ползват....всъщност ползва се...от такива с малко повече пари дето ползват готови алгоритми кат на интерактив и другите...но тях аз въобще не ги броя за участници. те са в 1 %....
Търговията е на база на други неща...само ние имаме малко под 50 алгоритъма за различни инструменти и ситуации и цели. И в момента инвестираме в едни други алгоритми с елементи на изкуствен интелект и ние...
Например...кво да напрай компютъра ако види определено движение от определени места...или получи някаква информация....или търгува планирано актив в определен диапазон...или други неща дет не са за разправяне....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Еми хубо....теоретик съм)))
Такъв патерн съм забелязал
Коментар
-
Значи...колега....преди време тук аз бях казал че библията не бива да се чете буквално а точно между редовете. Освен това който чете библията трябва да я чете с вяра...иначе кат прочетна книга не става. Така че аз съм минал през тоя етап на четене на Библията...отчасти Корана..и Кришна...книгата не мога да я произнеса все още... И на мен да ми кажеш че не разбирам това което казваш ....е как да кажа....
Нютон не го знам...колко Библии има...
Ама ми е чудно друго ....значи вярването в БОГ само през религията ли минава?Last edited by precakanoto; 21.06.2018, 01:10.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТака че аз съм минал през тоя етап на четене на Библията...отчасти Корана..и Кришна...книгата не мога да я произнеса все още...
Ма предполагам, дори ти ще се съгласиш, че човек не може да разбира от всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ мене ме дразни, че си теоретик, но недомислил теоретик, който смята, че като недомисли и това го прави практик
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
да го караме направо без назад и напред - защо помислих, че си невярващ !? - защото четеш буквално,някакъв библейски текст като папагал. Някои текстове се четат между редовете. ПОнякога и не се четат а преживяват.))) А верващи които четат буквално -- големи бели могат да направят))) Как мислиш колко библии е имал не кой да е , а сър Исак Нютон.!?!? (трябвало е да бъде свещеник, за да може да преподава, т.е. да е минал някои библейкси текстове, Той обаче е минал много повече от формално необходимото) Ще ти кажа, за да не губиш време - Нютон е имал 26 библии, На различни езици. От различни преводи. Защо ли са му трябвали толкова много!?!?., А не му ли е била достатъчна само една (както на теб, като "верващ" !?) Намерили са ги в библиотеката му, и личното имущество , ноо... Не казват за още една съмнителна. а има и още една за която не знаят ))) общо станаха 28 (които Нютон е четял периодично... между редовете) (не е препоръка)
Нютон не го знам...колко Библии има...
Ама ми е чудно друго ....значи вярването в БОГ само през религията ли минава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Можеш
Коментар
-
)))
Мен ме дразни само Мъней.)))
А това че истината е това в което вярваш...бях го казал преди..така че съм напълно съгласен...)) Пък аз съм го казал щото го чух от един известен психолог.
А някои и решетки имат
- 1 like
Коментар
-
освен различни възгледи имаме и други проблеми)) Ама да не задълбавам сега....
Та....мисълтта " Истина е това в което вярваш" Иска да каже...че абсолютна истина няма...че за всеки истината е различна...и че за всеки истината е това в което вярва без значение дали е истина...или не за друг.
Я дай пример за някаква истина.
Коментар
-
99%
И за ква емоция говорехме?
Коментар
-
И мене ме дразни, че си теоретик, но недомислил теоретик, който смята, че като недомисли и това го прави практик
Мани Путин....дразни ме че си теоретик....който защитава чужди мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
С теб, очевидно имаме противоположни възгледи. Очевидно е невъзможно две противоположни твърдения да са верни. Но е твърде вероятно да са погрешни. Следствие - това, в което вярваш не е истина.)) Ама да не задълбавам сега....
Та....мисълтта " Истина е това в което вярваш" Иска да каже...че абсолютна истина няма...че за всеки истината е различна...и че за всеки истината е това в което вярва без значение дали е истина...или не за друг.
Я дай пример за някаква истина.
Коментар
-
отзад напред
1.Предния ми коментар за създаването на библията към Мъней го породи.
2. кой ти каза че съм невярващ? Ако нерелигиозен означава невярващ...за теб...не знам.
3.Действие на колективен разум... е добро обяснение...ама не се връзва с Библията или религията.
4.Преводач казваш ...от БОГ ли? Всъщност петокнижието е създадено от евреите...дали точно Моисей..или някой си друг евреин който е установил силна нужда да обедини еврейския народ около някаква идея. И съвсем естественно света почва със създаването на Божия Народ на Израил. Създадено от хора....които са имали мотив...желание...възможност и силна нужда...от подобна творба. Интересно е как хората забравят/незнаят...и приемат за даденост толкова много неща....които са сякаш общественно неоспорими. Чуе ли някой за Библията я асоциира с БОГ. Защо? Кой си е задавал въпроса защо е написана Библията ..от кого е написана библията и какъв е резултата от написването на библията?
Last edited by precakanoto; 21.06.2018, 00:56.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар