IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Практиката е ясна, аз пък имам проблем с теорията - прекалено често се натъквах на думата "късмет".
    Ама не забравяй да кажеш и кое точно ти е ясно

Коментар

• Браво бе, Eider!

That Works Very Well in Practice, But How Does It Work In Theory

Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Практиката е ясна, аз пък имам проблем с теорията - прекалено често се натъквах на думата "късмет".

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Няма да споря. Ще спя
        Leka
        мойту от теста малко ме зненада - infp )
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Така и не разбрах как на практика да приложа теориите ти за успеха

Коментар

• Развиваш кухи теории, които не могат да се приложат на практика и които лесно се оборват, защото не отговарят на елементратните факти от живота

Така и не разбрах как на практика да приложа теориите ти за успеха

Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Ама преди да стигна до тука с теориите...кво ли ми е коствало а? дали имаш представа?

Коментар

Почти познах.
              Все пак не съм шаман.
              Няма да споря. Ще спя

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Грешка! ENFP
                Лека!
                Почти познах.
                Все пак не съм шаман.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Кви графики кви пет лева, приказвам ти за машин лърнинг алгоритми, където твоите хора няма как да са измислили нищо ново питай ги ако не ми вярваш как си правят алгоритмите, какво вкарват в тях. На 100% съм убеден че вкарват исторически данни за търговия и ги тестват пак на исторически данни от търговия - просто няма друг начин.
                  Ок. Не ми се говори за пазара.

Коментар

Единственото по-смело е ISFP, но дори тук не бих си го позволил...
                    Грешка! ENFP
                    Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Ама преди да стигна до тука с теориите...кво ли ми е коствало а? дали имаш представа?
                      Преди да стигнеш до тука, си развивал теории в бгмама.

Коментар

Пример за истина - с теб имаме различни възгледи. Но за протокола - аз нямам проблем с това, нито друг някакъв проблем, който се опитваш да ми вмениш.
                        Е къде е истината? Нещо не ми се виждаш адекватен....

Че имаме различни възгледи ли ? Това ли ти е истината дет се сети... Аз даже до думата възглед...не съм стигнал....след като съм разменил две изречения с теб.

Коментар

Та....мисълтта " Истина е това в което вярваш" Иска да каже...че абсолютна истина няма...че за всеки истината е различна...и че за всеки истината е това в което вярва без значение дали е истина...или не за друг.

Я дай пример за някаква истина.
                          Аман от дуализъм...

Коментар

Кой ти говори на теб се питам?))
                            Сигурен съм, че имаш отговор и на този въпрос...

Коментар

Нищо подобно. Извинявай. Ама от преди 1-2 години съм мръднал и аз малко...по отношение на алгортмите.

Ако си представяш алгоритмична търговия на база на графики..това вече и децата не ползват....всъщност ползва се...от такива с малко повече пари дето ползват готови алгоритми кат на интерактив и другите...но тях аз въобще не ги броя за участници. те са в 1 %....

Търговията е на база на други неща...само ние имаме малко под 50 алгоритъма за различни инструменти и ситуации и цели. И в момента инвестираме в едни други алгоритми с елементи на изкуствен интелект и ние...

Например...кво да напрай компютъра ако види определено движение от определени места...или получи някаква информация....или търгува планирано актив в определен диапазон...или други неща дет не са за разправяне....

Кви графики кви пет лева, приказвам ти за машин лърнинг алгоритми, където твоите хора няма как да са измислили нищо ново питай ги ако не ми вярваш как си правят алгоритмите, какво вкарват в тях. На 100% съм убеден че вкарват исторически данни за търговия и ги тестват пак на исторически данни от търговия - просто няма друг начин.

Коментар

Ебаси ся как ме заби... като не знам Кришна какво е написал.
                                Ма предполагам, дори ти ще се съгласиш, че човек не може да разбира от всичко.
                                Кой ти говори на теб се питам?))

Коментар

Working...
                                X