IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    из новините

излиза, че около 280 хил работни места кретат но не се закриват по мярките. съвсем друг е въпросът как преживяват хората там с намалели приходи (бизнеса няма пари да плаща старите заплати)

намека, че е осигурен ресурс (както обичат да казват на парите усвояващите ги) до септември дава индикация, че не е невъзможно и мярката и мораториума да бъдат удължени с още няколко месеца поне докато не се ваксинират поне 1 милион граждани.
    Ти ще се ваксинираш ли ?Аз не.В Пирогов също не желаят,учителите масово дори не искат да се тестват.Подчертавам,не желаят да се тестват.Ваксините са бич,и отключват много проблеми.Който нехае и за здравето и за живота си нека се инжектира с РНК ваксинк,дето ти модифицират белтъка.Тук обаче ще ударят на камък,защото масово хората НЕ желаят да се ваксинират,и с право.Така е навсякъде по света.Никой не желае да се ваксинира о после да трепери дали ,ще отключи нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      из новините

излиза, че около 280 хил работни места кретат но не се закриват по мярките. съвсем друг е въпросът как преживяват хората там с намалели приходи (бизнеса няма пари да плаща старите заплати)

намека, че е осигурен ресурс (както обичат да казват на парите усвояващите ги) до септември дава индикация, че не е невъзможно и мярката и мораториума да бъдат удължени с още няколко месеца поне докато не се ваксинират поне 1 милион граждани.
      Да ти намекна, че за толкова време едва 1 млн ТЕСТА има, което значи че много под 1 млн са ТЕСТВАНИ А ваксинирането е поне на 2 етапа за всекиго, не го чакай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не знам, не разбирам.
        За.би. Аз вече се радвам на простите неща. В момента, да го вържем с темата, е успех да си здрав и близките ти да са здрави. Отделно много повърхностни дейности оттичат в канала: туризъм, ресторатьорство, спорт, и т.н. и т.н.

Тук имаше един симпатяга от Варна, който бе концентрирал добра енергия в домашното образование на детето си. Събитията показват колко е бил прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Да се надяваме ...
          Не знам, не разбирам.

Коментар

„Конят” е кобила, затуй.
            Да се надяваме ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3705763[/ATTACH]

„Конят” е кобила, затуй.

Коментар

Ама разбира се! Точно това трябва да направи
                Click image for larger version

Name:	prince2.jpg
Views:	1
Size:	73.5 КБ
ID:	3705763

Коментар

Хехе . Боже тая пандемия взе да дотяга. Прогнозираният потоп след снежната буря ни подмина, но не и постоянните сирени на линейките. Не че не сме минавали кризи, но пандемията ми идва малко в повече.

Пазете си психиката, приятели. Всичко друго е маловажно.
                  ...което, не ни пречи да поизтрещяваме, периодично.
                  Както и да е, радвам се, че се появи отново. Щото беше позачезнала.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                    https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...-pred-studenti

Сега вече разбрах що на Лева са им забранили срещите на живо,и минават в онлайн режим....Е...Ковида едва ли е причината
                    Ами и аз усетих че всичко живо и от двата пола гледа разгонено. От ограниченията ще да е.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

С косата ли?
                      -ТЯ е. И, вярваш или не, е СТРАХОТНА !
                      Хехе . Боже тая пандемия взе да дотяга. Прогнозираният потоп след снежната буря ни подмина, но не и постоянните сирени на линейките. Не че не сме минавали кризи, но пандемията ми идва малко в повече.

Пазете си психиката, приятели. Всичко друго е маловажно.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Опаааа, дан'се окажеш ти тая?
                        С косата ли?
                        -ТЯ е. И, вярваш или не, е СТРАХОТНА !

Коментар

Опаааа, дан'се окажеш ти тая?

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение

Хахахаха' ти сервитьор с черната пола ли беше? Щото' ако си другия възможен вариянт от Аксаков' бързо ще разбера кой си. Аз съм бил шеф на сите данъчни
                            Бил си ти. Колкото си "мега" и "майнд". Точно толкова.
                            ...
                            Като оня, дето разправял, че бил Бил Клинтън, Бил Гейтс и още някои ромляни бил бил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Наистина е страхотно, че имаш дете и си го направил на млади години.

Но бившата ти ми се вижда .......трябвало е да се постарае да си оправите отношенията и секса, а не да търси разни испанци.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Понякога в живота се налага да се взимат тежки решения,всяко решение е лично,никога не можеш да бъдеш в обувките на другия Моите решения съм взел сам за себе си и за добруването на детето си ,като съм се съобразил със всички обстоятелства като цяло.Сега виждам че това е било оптимално.Няма как всичко да е ок,при подобни развития..Когато решиш за бирата съм ок.
                                Наистина е страхотно, че имаш дете и си го направил на млади години.

Но бившата ти ми се вижда .......трябвало е да се постарае да си оправите отношенията и секса, а не да търси разни испанци.
                                Last edited by Andi11; 22.01.2021, 10:10.

Коментар

Working...
                                X