IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни факти - Знаете ли че?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 05.10.2013 г.

Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?

Click image for larger version

Name:	21.jpg
Views:	1
Size:	58.0 КБ
ID:	3618986

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
      не видях да я споменаваш.
      Явно, не си единствения с дислексия

Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Руското царство

Коментар

• Колко много дадоха на България фамилията Вазови. София, 1907 г. Прави (от ляво надясно) – Владимир, Кирил, Въла, Георги, Борис. Седнали – Ана, Иван, Съба, Никола.

Коментар

• Банкнота от 25 цента на Конфедералните американски щати от 1862 г. На банкнотата се вижда изображение на конфедералния американски президент - Джефърсън Дейвис и подпис от Едуард Лиланд Джордън - управител на банката от Мърфрийсбъроу, Тенеси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            В поста ми ставаше дума за съвсем друга държава. (Царство, за определеност)
            не видях да я споменаваш.

Коментар

• ‎ Това е снимка на Хавиер Пеня от отдела за борба с Наркомафията, който се е снимал с нощното шкафче на Наркобарона Пабло Ескобар.
              Нощното шкафче на Пабло Ескобар поразително ми прилича на едно друго нощно шкафче...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Киевска Урус или Рус...
                В поста ми ставаше дума за съвсем друга държава. (Царство, за определеност)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Не споделям това мнение.
                  Киевска Урус или Рус се явява вследствие на раздор между двамата претенденти за трона Джилка и Лачин.Накрая Лачин и неговите хора се
                  паркират в Киев създавайки нова държава .Проблемът на Лачин е ,че не имал син и дъщеря му се жени за един викинг и така тръгва родът Рюрикови.
                  Синът на викинга с дъщерята на Лачин се жени за дъщерята на Расате и така чак до Иван Грозния.Всички недоволни от христянството и исляма
                  българи в двете Българии са бягали в Киев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Основателят на Руското царство е Лачин син на Урус Айдар последният кан на Велика България.
                    Не споделям това мнение.

Коментар

• Ярко оцветената наскоро рисувана фреска в черногорската църква "Христовото възкресение" в столицата на Черна гора в Подгорица. худ. Ристо Бозович. Сред грешниците, които се пържат в ада са централните фигури на Йосип Броз Тито, Карл Маркс и Фридрих Енгелс...

Коментар

• Зъбният червей, като демон на ада. Така са си представяли зъбобола във Франция през 18 век. А то един нищо и никакъв нерв...

Коментар

• Раковски, масоните и България.

Санскрит и българския език.

Коментар

• 83,3% от британските учени, изследващи т.нар. "Руска рулетка", установили, че това е една напълно безопасна игра. Останалите 16,7% от изследователите за съжаление не могли да участват в обсъждането на експеримента...

Коментар

• "Преминала съм през всички разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога! Не удавих трудностите в алкохол, нито ги замъглих с наркотици. Никога не съм пушила дори. Успях да изплувам от морето на миналото си без последици и сега съм тук непокътната!"

Тина Търнър

Коментар

• Константин Иречек - История на българите

Произход на славяните и техните племена на полуострова. Славяните в Гърция.

http://istoria.bg/booktext/slavyanite-v-garcia

Коментар

Working...
                                X