If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко много дадоха на България фамилията Вазови. София, 1907 г. Прави (от ляво надясно) – Владимир, Кирил, Въла, Георги, Борис. Седнали – Ана, Иван, Съба, Никола.
Банкнота от 25 цента на Конфедералните американски щати от 1862 г. На банкнотата се вижда изображение на конфедералния американски президент - Джефърсън Дейвис и подпис от Едуард Лиланд Джордън - управител на банката от Мърфрийсбъроу, Тенеси.
Това е снимка на Хавиер Пеня от отдела за борба с Наркомафията, който се е снимал с нощното шкафче на Наркобарона Пабло Ескобар.
Нощното шкафче на Пабло Ескобар поразително ми прилича на едно друго нощно шкафче...
Киевска Урус или Рус се явява вследствие на раздор между двамата претенденти за трона Джилка и Лачин.Накрая Лачин и неговите хора се
паркират в Киев създавайки нова държава .Проблемът на Лачин е ,че не имал син и дъщеря му се жени за един викинг и така тръгва родът Рюрикови.
Синът на викинга с дъщерята на Лачин се жени за дъщерята на Расате и така чак до Иван Грозния.Всички недоволни от христянството и исляма
българи в двете Българии са бягали в Киев.
Ярко оцветената наскоро рисувана фреска в черногорската църква "Христовото възкресение" в столицата на Черна гора в Подгорица. худ. Ристо Бозович. Сред грешниците, които се пържат в ада са централните фигури на Йосип Броз Тито, Карл Маркс и Фридрих Енгелс...
83,3% от британските учени, изследващи т.нар. "Руска рулетка", установили, че това е една напълно безопасна игра. Останалите 16,7% от изследователите за съжаление не могли да участват в обсъждането на експеримента...
"Преминала съм през всички разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога! Не удавих трудностите в алкохол, нито ги замъглих с наркотици. Никога не съм пушила дори. Успях да изплувам от морето на миналото си без последици и сега съм тук непокътната!"
Коментар