IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мтел- мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
    Предлагат ми таблет, интерактивна телевизия и мобилен интернет за 8 лв./мес. Някой да се е възползвал и да има впечатления?
    От няколко месеца съм с подобен, за 11 лв.
    Таблет Alcatel https://www.gsmarena.com/alcatel_pixi_4_(6)-7846.php
    Андроид 6.0
    Най-дървеното желязо, което досега съм виждал; камерите му са отчайващи за снимки, например. 2 Мпиксела предна и 0.3 Мп за селфи
    За браузване става. Екранът не е лош.

    Трафик 7 000 Mb на месец, малко е бавен в сравнение с десктоп, но може и от хардуера да е. 5-6 двайсетминутни видеоразговора по Вайбър може да лапнат половината от месечен мобилен трафик, ако не си през домашния или друг Wi-Fi.

    33 безплатни телевизии включени, но това не съм използвал.

    За първи път имам мобилно устройство и се кефя, че не трябва да вися пред монитора, а може и в леглото
    Last edited by П.Ф.Изеров; 08.06.2018, 15:16.

    Коментар


    • Предлагат ми таблет, интерактивна телевизия и мобилен интернет за 8 лв./мес. Някой да се е възползвал и да има впечатления?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Ragnar Разгледай мнение
        Тия вече са вън от играта .
        А 1 време какви мобилни оператори имаше

        Коментар


        • Някой дали има или пък е разрешил следния проблем, който възникна при мен с МенТел?

          От много години съм доволен абонат на ТВ и интернет за дома на Близу, които преди около 2г. бяха придобити от МенТел, но известно време продължиха да съществуват паралелно като услуги. Ползвах добър пакет на Близу с включени Дима спорт, HD канали и други екстри. Януари 2018г. договорът изтичаше и ми се обадиха, дали желая да го подновя за нови 24 месеца при абсолютно същите условия и цена. Съгласих се и преподписах, въпреки че мобилните ни телефони са към Виваком, които също ни ухажват да прехвърля и домашните услуги към тях и общи бонуси, но съм на принципа, че когато нещо е добро и работи, да не се пипа.
          Плащам си всеки месец онлайн една и съща месечна такса и изведнъж за този месец, преди да я платя гледам, че сумата не е същата. Влизам в детайлизираната справка и хоп-нов ред в ползваните услуги с 1 лв. доплащане за Диема спорт!? Влизам в действащия и достъпен онлайн договор и там си пише старата ми цена и получаваните услуги за нея, вкл. Диема спорт, с дата на начало на услугите 05.01.2018г., но отдолу в Допълнително заявени услуги отново се появява Диема Спорт и нагло пише - от 01.05.2018г., а аз не съм уведомяван по никакъв начин за нещо новоактивирано или променено или пък сам да съм извършил такова волеизявление.
          Звъня на оператор и ми обяснява някакви тъпотии, как от Дима им били вдигнали таксата на тях и затова те на мен също. Онемях! Питам, мен това какво ме интересува, кой за какво им бил взимал вече повече? Утре ще вдигнат цената на тока, на същия служител заплатата, на незнам си кой друг канал таксата, това какво общо има с точно и ясно договорени отношения за услуга/срок/цена? Ако утре договорят по-ниска доставна цена на нещо, дали ще ми понижат таксата?
          Подадох искане за рекламация, в същото време ми идват съобщения, че съм в просрочие и за да не съм в нарушение, платих с платежно към тяхна труднооткриваема банкова сметка досегашната такса/превода ми излезна малко повече от повишението, но ако платя по фактурираното един вид се съгласявам с него/.
          След 10 дни чакане, днес ме оферират с гениалното предложение, да се откажа от услугата Диема спорт или изобщо от договора с тях. Казах им, че това е малоумно като оферта, защото аз съм подписал, на база изцяло тяхно предложение и оферта, получаването на дадени услуги с цена и срок и си ги искам всичките за този срок, пък след изтичането на договора, могат да ми вдигат цената на каквото и колкото и да е.
          Днес пак ми звънят, да ми предлагат някакъв друг пакет, който да приема и го имало на сайта им, но съм щял да загубя някои пълзвани стандартни, а също и HD канал. Казах, че не мога така бързо да направя информиран избор и държа на действащия договор, а и съм сигурен, че ако се съглася с нов, ще има и още други уловки и повод за нови разправии. дадоха ми срок до 31.05 да направя избор, но не можело да остана на досегашните си условия.
          Някой имал ли е същия проблем и минал ли е по моя път и да даде съвет? Може би с КЗП трябва да се процедира, но дали има някакъв ефект?
          Не ми е за жалкия 1 лв., а заради наглото, направо рекетьорско отношение.

          Благодаря предварително на отзовалите се!

          Коментар


          • Тия вече са вън от играта .

            Коментар


            • Само "нашичките" ли имат наказателни 2 лева за повторно напомняне за просрочена ф-ра?!

              Коментар


              • Всичките са един дол дренки. Звънят ти, омайват те и накрая парите ги няма.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от zepter Разгледай мнение
                  Хора, знае ли някой, дали наистина като не обърнах внимание на служител, който ме тормозеше за смяна на плана, са ме върнали в 1ви клас автоматично - т.е. без безплатен нет и т.н.? Че трябва да се заредя с нерви и да ходя до офис, то е ясно, но да ви питам все пак.
                  Няма начин да ти премахнат нещо. Провери обаче дали договора, който си сключил преди 2 години не е включвал нещо промоционално и в случй че не преподпишеш се връщаш на стандарта какъвто е бил. Имаха оферта един план преди 4 години беше 100 кинта но го бяха пуснали за 24.99 или нещо такова. Ако след изтичането на 2те години договор не преподпишеш минаваш директно на 100 кинта такса, така че провери си договора преди да отидеш. Успех!

                  Коментар


                  • Хора, знае ли някой, дали наистина като не обърнах внимание на служител, който ме тормозеше за смяна на плана, са ме върнали в 1ви клас автоматично - т.е. без безплатен нет и т.н.? Че трябва да се заредя с нерви и да ходя до офис, то е ясно, но да ви питам все пак.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                      Тия мръсни боклуци ги чакам вече 41 часа да ми изпратят код за разкодиране на стар изплатен смартфон Samsung. Пълни нещастници!
                      По принцип не харесвам Ментел, основно защото са споносори на едно ребрандирано тире, и освен телефон, другото съм го махнал, а може и телефона да махна, ако не си прекратят договора догодина, но веднъж съм купувал ифон от тях, който трябваше да се разкотира (ползвахме го към виваком) и се справиха за по-малко от 24 часа. Е, платих и 150 кинта, ако не ме лъже паметта, за този прословут код, но важното беше жента да е шастлива
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                      Коментар


                      • Някъде към 60

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                          Е не ти ли казаха, че срокът е 48 часа. Поне толкова беше преди време, когато съм използвал тази услуга
                          Е, ти на 48-мия час ли я получи?

                          Коментар


                          • Е не ти ли казаха, че срокът е 48 часа. Поне толкова беше преди време, когато съм използвал тази услуга

                            Коментар


                            • Тия мръсни боклуци ги чакам вече 41 часа да ми изпратят код за разкодиране на стар изплатен смартфон Samsung. Пълни нещастници!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Според мен майката на майката се гласи да продава бизнеса в източна европа. За това го прави под един бранд и реално имиджово го разделя от самата майка.
                                A майката на майката коя беше?

                                Коментар

                                Working...
                                X