Според мен майката на майката се гласи да продава бизнеса в източна европа. За това го прави под един бранд и реално имиджово го разделя от самата майка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мтел- мнения
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение"Мтел" променя името си на А1
Преоблякъл се А1лия...
Защо собствениците си вярват, че като променят името, невидима сила ще ги дръпне напред?
Колко струва такава промяна и кой я плаща, а? П.П. - Това не е въпрос...
Ребрандинг се прави по 2 основни причини:
1. Старото име е обгърнато с лоша слава и хората ще "забравят", като видят новото
2. Новото име е много силен бранд, международен, който виждаш постоянно като спонсор на състезания, събития, име на стадион, зала и т.н.
В нашия случай това е пълна глупост, защото А1 е точно нулево познат бранд, това не е Водафон, О2, Дойче телеком или нещо от сорта, а брандът Мтел е супер силно наложен у нас и имам стабилен имидж, който няма да се промени с новото име (към по-добро). Мтел е един от най-разпонзаваемите брандове въобще у нас и е глупсот свише да се променя. Но някоя умна тиква у Виена е решила да си оправдае високата заплата и е решила да прави "икономия от мащаба" - е, няма да стане. Подобна глупост направиха и Теленор с Глобул, там даже и "Григор в асансьор" не помогна, тук ще е същото. Жалко за Мтел - абонат съм им от толкова много години, но явно нямат думата на местно ниво.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
"Мтел" променя името си на А1
Преоблякъл се А1лия...
Защо собствениците си вярват, че като променят името, невидима сила ще ги дръпне напред?
Колко струва такава промяна и кой я плаща, а? П.П. - Това не е въпрос...
- 1 like
Коментар
-
Аз пък харесвам Мтел точно заради коректността им - винаги, когато е имало някакъв проблем, са реагирали навреме и качествено, за да разлика от други компании. И не, не съм им служител, но съм абонат почти от създването им. Единственото, което ме спира при тях, и заради което съм пренасочил част от потреблението си към други оператори, е фактът, че са спонсори на едно тире, поради спецификата на договорът с един клуб от Ловеч, дето сега заради маркетингов трик вече е софийско тиреNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
Тази фирма върви към дъното с много бързи крачки. Обслужването им е под всякаква критика. Ако попиташ 5 човека за сметката ти и 5-тимата ще ти кажат различни цифри. Няма с кой да говориш, който да може да ти обясни каквото и да било. А така са направили всичко, че да заблудят клиентите уж, че ползват една услуга и уж им е безплатна, а после им дължат пари, защото то видиш ли не било точно тази услуга. Аз съм им пуснал 2 жалби в КЗП. Само да ми потвърдят, че съм прав и ги почвам нататък към КЗК и КРС. Ще им пускам до дупка жалби докато не си оправят обслужването и услугите, а не да ни третират като дивеч, който да излъжат за 5 лева.
Тези бяха се погрижили да публикуват в няколко ежедневника информация за финансовия си отчет за полугодието. Числата показват, че не вървят към дъното, вървят в обратната посока и за това сме се погрижили ние, а защо сме го направили - това е вече различен, обемист и съвсем отделен разговор, който ме е срам да водя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bonboniada Разгледай мнениеНовата им схема е дължите пари , а като поисках да видя документ с подпис- нямало, услуга ми били направили и затова нямало документи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buy4o Разгледай мнениеmaxx271, изпрати sms на номер 789 с текст U В момента си на план U1 http://www.mtel.bg/prima-dopalnitelni-minuti-i-sms
Коментар
-
maxx271, изпрати sms на номер 789 с текст U В момента си на план U1 http://www.mtel.bg/prima-dopalnitelni-minuti-i-sms
Коментар
-
Първоначално изпратено от maxx271 Разгледай мнениеЗдравейте.имам прима карта на мтел при всяко презареждане ми взимат от сметката и ми дават някакви безплатни минути които не ползвам може ли да премахна тази опция .
Обаче това работи само ако апаратчето ти е китайско. Ако е корейско, накрая натисни "₩"
Друг вариант, сваляш примата, поставяш я в една прашка и мяташ по първата мтелска реклама, която те е зарибила.
Трети вариант, отиваш в Пловдив до черквата „Сурп Кеворк“ и търсиш попа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мой колега искаше да си преподпише на същия план със същата цена, но от офисите са му казвали, че същият план е с по-висока цена. Писал е мейл на център за лоялни клиенти/или нещо такова/ и са му предложили съшият план на цената до момента. В мейла е писал, че е лоялен клиент и държи на цена и план. За телефония е ставало въпрос, но си мисля, че ако искаш конкретен план и цена заедно със заплаха, че ще ги сменяш ще успееш да договориш желаното от теб
Коментар
Коментар