Първоначално изпратено от _1912_
Разгледай мнение
По-назад бях описал доста подробно за отвратителните им практики, които се случваха масово под стария бранд.
Поради житейски обстоятелства лично на мен ми се наложи да водя с тях и институциите битка в продължение на повече от година. Омерзен съм до дъното на душата си. "Победата" е пирова и оставя горчив дъх.
Дълбоко омразно ми е това, което ми причиниха.
Познавайки факта, че съм запознат с голяма част от неприемливите им практики, бях помолен от близък за съдействие поради редовно надписване на сметки на неясно основание. Без изричен отказ от хартиена фактура, такава престанала да идва, върви разбери за случващото се. За ползване на електронна фактура и кореспонденция по жалби ти искат декларация, че доброволно им преоставяш личните си данни. Как ли пък не?!
След проучване и мъчително добиране до истината, отидохме с оплакване до бизнесцентър. Там не знаеха, че аз предварително съм разбрал за поредното им отвратително действие и започнаха с едно дълго и досадно представление на уж мотивирано търсене на причините за надписване на сметката. Целият мизансцен с едно мъчително и уж безпомощно взиране в монитора е вече нещо отработено и оттренирано от персонала. Целта е ясна - да ти скъсат нервите, да те накарат теб да се чувстваш неудобно заради факта, че имаш наглостта да си търсиш правото, да махнеш досадено с ръка и да им харижеш поредните левчета. Категоричен съм - това е напълно съзнателна и умишлена политика на пробутване на непоискани услуги и максимално изцеждане на клиента.
За какво иде реч: Без да е договорено и без да е поискана услуга "А1 нау", активират я дори на клиенти, които нямат и представа за нейното съществуване, смисъл и приложение и ти събират пари в порядъка на 3 лв. месечно.
Още по-неприемливо беше и обстоятелството, че не признаха за извършеното, до последния момент не дадоха никакъв ясен отговор за причините, когато им разясних какво правят и че това е повод за срам, гледаха безчувствено и нагло, за засрамване и дума не може да става, разбира се.
Приеха оплакването и уж щели да проверяват.
Отвратително!
Коментар