IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.vbox7.com/play:4ed9bbfd :-D

Коментар

• Re:

Първоначално изпратено от Aladdin
      Българин се фали на турчин:
      -Знаеш ли, че у нас има 95%-та грамотни и само 5% неграмотни, докато при вас 95%-та за неграмотни и само 5% са грамотни.
      А турчина му отговаря:
      -Знам, но у нас и у вас тези 5%-та управляват.
      много добро и близко до истината!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Същият идиот пише 100% във форума! Веднага да си признае, кой е ! хеаха
        имам едно-две предположения то експертите с идеи за манипилирането на бфб не са много
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Българин се фали на турчин:
          -Знаеш ли, че у нас има 95%-та грамотни и само 5% неграмотни, докато при вас 95%-та за неграмотни и само 5% са грамотни.
          А турчина му отговаря:
          -Знам, но у нас и у вас тези 5%-та управляват.
          Не е препоръка.

Коментар

• 100% и Химко и Кремиковци са в този списък!!!
            http://selfielifes.com

Коментар

• Същият идиот пише 100% във форума! Веднага да си признае, кой е ! хеаха

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                Това го копирам от темата за оптимизма, щото тук му е мястото. Да благодарим на mariap за доброто попадение

Първоначално изпратено от mariap
                Здравейте колеги,
                натъкнах се на мнооооооооого интересна обява и не мога да не я споделя )
                малко да ви развеселя
                http://www.dalavera.net/product/view...i-fondov-pazar
                Абе този от обявата да не е Млекаря?

много добро попадение

Срещу назначаване с месечно възнаграждение от 1000 лева за половин година. Предлагам посредством покупка на акции влизащи в индексите Sofix или BG40 на Българска фондова борса, увеличение от 150% на инвестицията на годишна основа......

Принципно досега не съм работил и не очаквах, че изобщо някога ще работа за някого но в момента ми е изгодно да бъда назначен на работа за да си докарам допълнителен инвестиционен капитал, защото повечето хора си нямат и бегла представа какви възможности предлага фондовата борса във момента.

Ако бъда назначен ще обясня кои и с каква цел направиха срива на акциите в България, как го направиха и какво печелят от това като техните действия нямат нищо общо със Световната криза тя е само допълнение. От преди три месеца схванах и начина по който ръководят борсовия срив затова ми е ясно и кога ще започне борсовото възстановяване.
                явно е до широк кръг "работодатели"
                не вярвам да е ПК
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Сметките от Топлофикация ме ласкаят!

:-)
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Това го копирам от темата за оптимизма, щото тук му е мястото. Да благодарим на mariap за доброто попадение

Първоначално изпратено от mariap
                    Здравейте колеги,
                    натъкнах се на мнооооооооого интересна обява и не мога да не я споделя )
                    малко да ви развеселя
                    http://www.dalavera.net/product/view...i-fondov-pazar
                    Абе този от обявата да не е Млекаря?
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• В нашата държава вече няма канибали. Ние ги изядохме".
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        От едно списание правят анкета - кой командва вкъщи, мъжът или жената?
                        Разпитват една жена:
                        - Кой взима важните решения у вас?
                        - Ами как, мъжът ми... Всичко важно той го решава, аз се занимавам само с дреболиите.
                        - Например?
                        - Ами той решава най-глобалните неща, а аз се занимавам така... с ежедневието, с бита - подробностите, един вид.
                        - По-конкретно?
                        - Ами по-конкретно... Аз например решавам какво ще има за обед, къде да излезем вечерта, каква рокля да си купя, какви тапети да сложим в спалнята, къде да си купим къща, мъжът ми каква работа да си търси...
                        - А какви са важните неща, които той решава?
                        - О, ами нали ви казах - глобалните неща... Дали подкрепяме разширяването на Европейския съюз, дали сме за ядрено разоръжаване...
                        Тук пък на мен не ми е смешно.. горчивата истина.

Коментар

• Ама ти и вицове ли знаеш ?

Коментар

• - Какво е наносекунда?
                            - Интервалът от време между светването на зелената светлина на светофара и сигнала от клаксона на пернишкия голфаджия зад теб.

Коментар

• Обичам те на пернишки: Влизай в Голфа ма!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                                До сватбата мъжът нарича жена си мишленце,гълъбче,котенце и др.Свсяка година съвместен живот животните стават все по-големи.
                                Хмм, нещо не се сещам за обида при порастнала мишка, гълъб и котка. Виж за агънце и пиленце, по-върви - овца, кокошка...

Коментар

Working...
                                X