Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re:
Първоначално изпратено от AladdinБългарин се фали на турчин:
-Знаеш ли, че у нас има 95%-та грамотни и само 5% неграмотни, докато при вас 95%-та за неграмотни и само 5% са грамотни.
А турчина му отговаря:
-Знам, но у нас и у вас тези 5%-та управляват.
Коментар
� -
Anton Chigurh
Същият идиот пише 100% във форума! Веднага да си признае, кой е !хеаха
Коментар
� -
Първоначално изпратено от netware5Това го копирам от темата за оптимизма, щото тук му е мястото. Да благодарим на mariap за доброто попадение
Първоначално изпратено от mariapЗдравейте колеги,
натъкнах се на мнооооооооого интересна обява и не мога да не я споделя)
малко да ви развеселя
http://www.dalavera.net/product/view...i-fondov-pazar
много добро попадение
Срещу назначаване с месечно възнаграждение от 1000 лева за половин година. Предлагам посредством покупка на акции влизащи в индексите Sofix или BG40 на Българска фондова борса, увеличение от 150% на инвестицията на годишна основа......
Принципно досега не съм работил и не очаквах, че изобщо някога ще работа за някого но в момента ми е изгодно да бъда назначен на работа за да си докарам допълнителен инвестиционен капитал, защото повечето хора си нямат и бегла представа какви възможности предлага фондовата борса във момента.
Ако бъда назначен ще обясня кои и с каква цел направиха срива на акциите в България, как го направиха и какво печелят от това като техните действия нямат нищо общо със Световната криза тя е само допълнение. От преди три месеца схванах и начина по който ръководят борсовия срив затова ми е ясно и кога ще започне борсовото възстановяване.
не вярвам да е ПКНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
� -
Това го копирам от темата за оптимизма, щото тук му е мястото. Да благодарим на mariap за доброто попадение
Първоначално изпратено от mariapЗдравейте колеги,
натъкнах се на мнооооооооого интересна обява и не мога да не я споделя)
малко да ви развеселя
http://www.dalavera.net/product/view...i-fondov-pazarHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.GrahamОт едно списание правят анкета - кой командва вкъщи, мъжът или жената?
Разпитват една жена:
- Кой взима важните решения у вас?
- Ами как, мъжът ми... Всичко важно той го решава, аз се занимавам само с дреболиите.
- Например?
- Ами той решава най-глобалните неща, а аз се занимавам така... с ежедневието, с бита - подробностите, един вид.
- По-конкретно?
- Ами по-конкретно... Аз например решавам какво ще има за обед, къде да излезем вечерта, каква рокля да си купя, какви тапети да сложим в спалнята, къде да си купим къща, мъжът ми каква работа да си търси...
- А какви са важните неща, които той решава?
- О, ами нали ви казах - глобалните неща... Дали подкрепяме разширяването на Европейския съюз, дали сме за ядрено разоръжаване...
Коментар
� -
Anton Chigurh
Обичам те на пернишки: Влизай в Голфа ма!
Коментар
� -
Negramoten
Първоначално изпратено от MILOMДо сватбата мъжът нарича жена си мишленце,гълъбче,котенце и др.Свсяка година съвместен живот животните стават все по-големи.
Коментар
�
Коментар