Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Японски министър подава оставка - бил пиян на Г7
Японският министър на финансите Шоичи Накагава обяви, че подава оставка.
Той бе обвинен, че се е появил пиян на срещата на Г7 през уикенда в Рим.
Министър ще се оттегли от поста веднага щом бъде приет бюджета от парламента.
Накагава се извини за поведението си по време на срещата.
Дори когато редовно се изсират на метеното :-) :-)
Коментар
-
dragoki
Задържаха жена, задигнала "Мерцедес"
Криминалистите в Гоце Делчев задържаха млада жена, откраднала паркиран в село Огняново автомобил "Мерцедес".
В ареста за 24 часа е заключена криминално проявената Надя Кутова, съобщиха от пресцентъра на Областната полицейска дирекция в Благоевград.
По данни на криминалистите, 22-годишната Надя Кутова вече е била осъждана за престъпление от общ характер.
Преди за задигне скъпия автомобил, Надя е била употребила голямо количество алкохол, съобщават пътните полицаи. Надя не е притежавала свидетелство за правоуправление.
Униформените задържали Кутова на пътя, зад волана на задигнатия
Тая еманципация и автокрадли ни докара
Коментар
-
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от MILOM"Разликата да притежаваш фотоволтаична централа и АЕЦ е много малка. Изискват се толкова много и излишни документи. Най-големия проблем обаче ни направиха от РИОКОЗ", споделя Румяна Григорова. Екоинспекцията решила, че
това ново чудо на техниката излъчва радиация.
От фирмата производител на панелите "Саньо" изпаднали в потрес.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM"Разликата да притежаваш фотоволтаична централа и АЕЦ е много малка. Изискват се толкова много и излишни документи. Най-големия проблем обаче ни направиха от РИОКОЗ", споделя Румяна Григорова. Екоинспекцията решила, че
От фирмата производител на панелите "Саньо" изпаднали в потрес.
Коментар
-
"Разликата да притежаваш фотоволтаична централа и АЕЦ е много малка. Изискват се толкова много и излишни документи. Най-големия проблем обаче ни направиха от РИОКОЗ", споделя Румяна Григорова. Екоинспекцията решила, че
От фирмата производител на панелите "Саньо" изпаднали в потрес.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
От едно списание правят анкета - кой командва вкъщи, мъжът или жената?
Разпитват една жена:
- Кой взима важните решения у вас?
- Ами как, мъжът ми... Всичко важно той го решава, аз се занимавам само с дреболиите.
- Например?
- Ами той решава най-глобалните неща, а аз се занимавам така... с ежедневието, с бита - подробностите, един вид.
- По-конкретно?
- Ами по-конкретно... Аз например решавам какво ще има за обед, къде да излезем вечерта, каква рокля да си купя, какви тапети да сложим в спалнята, къде да си купим къща, мъжът ми каква работа да си търси...
- А какви са важните неща, които той решава?
- О, ами нали ви казах - глобалните неща... Дали подкрепяме разширяването на Европейския съюз, дали сме за ядрено разоръжаване...Life won't wait for you.
Коментар
-
Стигам до извода, че заплатата е наркотик! Преценете сами:
- в деня на заплатата безпричинно се повишава настроението, иска ти се да се шегуваш и смееш ( като след доза)
- получил веднъж заплата повече не можеш без нея (води до пристрастяване)
- при дълга липса на заплата настъпва депресия, целият свят ти е черен ( разбирате сами)
- ако по някаква причина заплатата се е оказала по-голяма, еуфорията се засилва ( при свръхдоза реално има шанс да се пукне от кеф)
- при продължително взимане на заплата се иска редовно увеличаване на дозата ( старата доза бързо спира да върши работа)http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Казаха ми малко останалото от нета
Коя жена с какво задържа мъжете!
Американката с бизнес!
Англичанката с наследство!
Французойката с кокетство!
Испанката с претворство!
Полякинята с шик!
Еврейката с вик!
Шведката със звраве!
Финландката с хладнокръвие!