Първоначално изпратено от wannarock
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от wannarockполки, ако този германец дойде в бг реалитито за 2-3 години ще го въведем в нещата и вече няма да ти се иска да гласуваш за него
този филм съм го гледал с много чужденци
става въпрос да се намери такъв политик , но да е БЪЛГАРИН
представяш ли си какво одобрение ще получиили братовчед
макар оптимист по природа съм отчаян песимист по отношение на бг политицитеНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockполки, ако този германец дойде в бг реалитито за 2-3 години ще го въведем в нещата и вече няма да ти се иска да гласуваш за него
този филм съм го гледал с много чужденци
става въпрос да се намери такъв политик , но да е БЪЛГАРИН
представяш ли си какво одобрение ще получиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Русия губи между 1,3 и 1,9 млрд. долара годишно заради спам
16.02.2009 17:56
Загубите на руската икономика, причинени от разпространението на спам (нежелани рекламни съобщения в електронната поща) възлизат на между 1,3 млрд. и 1,9 млрд. долара годишно, изчислиха от консултантската компания ФБК.
Анализаторите изхождат от това, че стойностната оценка на загубата на работно време на всички заети в икономиката на страната, причинена от спам, съответства на цената на икономическите загуби от него, съобщава Прайм ТАСС.
От компанията обръщат внимание на това, че загубите на руската икономика, причинени от спам, са значително по-ниски, отколкото например в САЩ, където загубите през 2007 г. по оценка на американски експерти са възлезли на 71 млрд. долара.
Според ФБК това се обяснява с няколко причини, сред които значително по-малката стойност на работната сила в Русия, както и броят на заетите, които ползват електронна поща, който в Русия е седем пъти по-малък в сравнение с Щатите.
Освен това според изследването потребителите на електронна поща в Русия са 2,5 пъти по-ефективни при отстраняването на спам.
Баси, ми то цялата руска икономика е готре долу 1,3-1,6 млрд долара, пък и като се замисля в тундрата колко хора имат компютри, направо не знам автора дали не е занижил оценката си за загубите от спам в русия))))
Коментар
-
Ти верно си непоправим оптимист!
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от jodaНЕПървоначално изпратено от polkiЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ НЯКОГА И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗА ПОДОБНО НЕЩО
Германски министър си подаде оставката за превишена скорост
а как ми се иска да гласувам за такъв човек като този немец , но в България自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от jodaНЕПървоначално изпратено от polkiЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ НЯКОГА И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗА ПОДОБНО НЕЩО
Германски министър си подаде оставката за превишена скорост
а как ми се иска да гласувам за такъв човек като този немец , но в Българияfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от polkiЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ НЯКОГА И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗА ПОДОБНО НЕЩО
Германски министър си подаде оставката за превишена скоростнякои заглавия от днес
”Червен” прокурор предупредил Мургина
Държавата: 40 г/ден алкохол за жени, 60 за мъже
Токов удар поставил граничните служби на колене
Горя гимназия в София с 500 деца на смяназа съжаление
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от jodaНЕПървоначално изпратено от polkiЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ НЯКОГА И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗА ПОДОБНО НЕЩО
Германски министър си подаде оставката за превишена скоростНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ НЯКОГА И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗА ПОДОБНО НЕЩО
Германски министър си подаде оставката за превишена скоростнякои заглавия от днес
”Червен” прокурор предупредил Мургина
Държавата: 40 г/ден алкохол за жени, 60 за мъже
Токов удар поставил граничните служби на колене
Горя гимназия в София с 500 деца на смянаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от jodaНЕПървоначално изпратено от polkiЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ НЯКОГА И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗА ПОДОБНО НЕЩО
Германски министър си подаде оставката за превишена скоростfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
НЕПървоначално изпратено от polkiЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ НЯКОГА И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗА ПОДОБНО НЕЩО
Германски министър си подаде оставката за превишена скорост自由西藏
Коментар
-
ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ НЯКОГА И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗА ПОДОБНО НЕЩО
Германски министър си подаде оставката за превишена скоростfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар