IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сън не си спал
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten

Хората са го казали: "утрото е по-мъдро от вечерта" измислих логиката на последния въпрос, отговора не е "F", a e "B". Всичките фигури се изместват с една на дясно, като най-дясната от реда става най-лява на долния, а най-дясната на последния става най-лява на първия, след това се сменят "Х" с "О", "О" с ">" и ">" с "Х".
      я пак...
      :shock:
      и това ще мине

Коментар

• Първоначално изпратено от Ursus Maritimus
        Първоначално изпратено от Negramoten
        Ето ти, ако те плаши теста, само опитай и после ще си мислиш, че си по-умен от 99% от хората

И ако си хванал логиката на 39-ти я кажи, че и сега не измислих нещо по-умно

доста интересен тест...
        аз ги докарах до 110...
        Хората са го казали: "утрото е по-мъдро от вечерта" измислих логиката на последния въпрос, отговора не е "F", a e "B". Всичките фигури се изместват с една на дясно, като най-дясната от реда става най-лява на долния, а най-дясната на последния става най-лява на първия, след това се сменят "Х" с "О", "О" с ">" и ">" с "Х".

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
          Ето ти, ако те плаши теста, само опитай и после ще си мислиш, че си по-умен от 99% от хората

доста интересен тест...
          аз ги докарах до 110...
          и това ще мине

Коментар

• иво "благославя" Полки в темата Кремиковци!

иво е депресирант и невротик - скъса се да отваря негативни теми и МОДЕРАТОРИТЕ го толерират!

[quote="polki"]
            Първоначално изпратено от feniks123
            Първоначално изпратено от polki
            духал си , духаш го и ще продължиш дълги години да духаш .................. защото си Духач с главно Д

свикнал си да го начукваш на баба си и в същото време дядо ти да ти го начуква в тройка , и ти личи от далече
            Хахахахахахаххаа ! Нещастно копеленце малко ти остана , нали чувстваш какво те очаква ? Тези дни ще получиш инфаркт , аз ще ти го предизвикам дистанционно ! Ти вече си мъртъв боклуко ! Умриииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии и
            ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии и
            ......
            хахахаххахахахааа

издадох малката ти тайна и се разпени вече

все някой ден хората щяха да разберат що за стока си

продължавай с основното си занимание - продължавай да духаш , Духачев

Коментар

• Станишев подари микроскоп на Доган,за да може да открие с него успехите на правителството.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• В Профита:

1. Чикаго

Гардът комбинира културни атракции с интензивен нощен живот. Чикаго е космополитен и в него можете да срещнете представители на всичко етноси, както и ресторанти, специализирани в кухнята от почти всички краища на света (естествено и български).

Всичкото етнос в Чикаго :-)
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Ето ти, ако те плаши теста, само опитай и после ще си мислиш, че си по-умен от 99% от хората

Коментар

• Първоначално изпратено от ora4a
                    )) Аха, като ги гледам резултатите ви, пасват идеално към заглавието на темата. Сега ако се пусне и една анкета, колко ви е дълъг, тука няма да има ни един под 1 м )))))))
                    Че защо? Този тест си е прост и обикновено се ползва от тинейджъри за покачване на самочувствието. Единствено последния въпрос е по-труден

Пробвай да го решиш, ако ти се разделя с 20-30 мин. А на последния въпрос, ако откриеш някаква по-добра логика може да ми я кажеш, аз стигнах до различни елементи във всяка колона за съответните три кутии от един ред, но ми се струва много сложно за да е вярно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                      Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от Negramoten
                      Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от netware5
                      Първоначално изпратено от vajvaj
                      Първоначално изпратено от psycoholic
                      http://iqtest.dk/

Тест за интелигентност (истински), отделете си 30-40 минути за него за да се измерите!
                      Аз открих, че за 2 години съм затъпял с 15 точки -> точно от както почнах да посещавам Виртуалната кръчма ;-)

п.с. Разбира се, колегите, които са на + всеки ден от спада насам (Предполагам, че за акциите на Зърнени Храни действат други правила и със всеки спад ставаш все по-богат) да си спестят времето - би трябвало да са вундери! :-)
                      Баси тъпия тест! Ако бях толкова умен колкото ме изкарва, нямаше да пиша в Инвестора, а в Инвестора щеше да пише за мен!
                      Тъп е теста. Аз реших първите 19 въпроса за 4 минути, след това ми писна от тъпите фигурки и останалите до края ги нацъках случайно с мишката. Резултатът e IQ=104. Очевидно не е читав теста.
                      същата история и същия резултат
                      Е те точно след деветнадесетия въпрос изискват да се замислиш. При мен излезе 135 точки но последния въпрос го мислих 15 мин, докато ми изтече времето и така и не го измислих Някой да е хванал логиката?
                      аз не мога да кажа
                      действах като netware5
                      нямах време да ги мисля
                      и ми излезе 104
                      като се освободя може да го пусна отново
                      Последните 6-7 въпроса са доста трудни. 126.
                      )) Аха, като ги гледам резултатите ви, пасват идеално към заглавието на темата. Сега ако се пусне и една анкета, колко ви е дълъг, тука няма да има ни един под 1 м )))))))

Коментар

• Спорили какви са Адам и Ева.
                        Англичанина: Трябва да за англичани, само един джентълмен би си дал реброто за една дама.
                        Французина: Щом са открили любовта и секса, то са французи.
                        Българина: Само българи може да ходят голи и боси и да си мислят, че са в Рая.

Коментар

• Роми и военнослужещи в безплатни жилища.
                          www.bloomberg.bg 01.04.2009

Днес на извънредно заседание окончателно е взето решение за придобиване на 137 943 жилища за нуждите на военнослужещите. След протест от страна на камарата на строителите, относно дискриминация поради малкия процент военнослужещи етнически роми, които ще се сдобият с ново жилище, е прието 48 241 жилища да бъдат отпуснати на ромски семейства с над три деца.

Брокери от агенция за недвижими имоти "Ардес" ЕООД прогнозират това да доведе до поскъпване на двустайните жилища с 53% и на по-големите с 42%. При едностайните не очакват голямо поскъпване, тъй като такива жилища не са предвидиени за покупка в програмата на МЗРКТУ.

Вече има сключени договори за покупка на новопостроени жилища от осем инвеститора, които до момента се пазят в тайна.
                          МВФ ни притиска за по-скъп лев

След преговорите от тази нощ МВФ настоява за промяна на фиксирания курс на лева към еврото. Настояването е за 1.3087 лв. за евро, като само след изпълнение на това изискване ще бъде отпуснат заем от 15 млрд. долара. Това изненадващо решение е взето на база високия процент на левови кредити и валутни депозити на гражданите. По-късно БНБ гласува премахване на оеднаквения курс купува/продава при еврото, като купува при курс от 1.9558, а продава при 1.3087, този курс ще се запази до окончателната промяна. Очаква се търговските банки и чейдж бюрата временно да прекратят търговията с левове.

Доц. Евтим Атанасов от МИИКНС към БАН коментира, че това ще се отрази още по-пагубно на експортно ориентираните дружества и на заплатите, но ще може да купуваме компютри по 200-300 лв. защото при сегашния курс долара и лева ще са равни.
                          Пловдив и Бургас - новите столици

Поради кризата с боклука в София, правителството предприе мерки за смяна на столицата. Точно след една година Пловдив ще е законодателната и административна столица на България, а Бургас ще е съдебната столица, по подобие на разпределението в ЮАР, където столиците са три. Тази промяна ще доведе до миграция на голяма част от населението, към по-добре устроените два града, които са подготвени рязко нарастване на населението. Предложението за Варна отпадна, поради по-неблагоприятното географско разположение на града.

Езиковеди от института по езикова култура към министерство на образованието, очакват тази промяна да доведе и до промени в книжовния български език. По този начин мекия език ще е по-лесен за възприемане от останалите държави в ЕС.

Бойко Борисов не бе открит за коментар, но от пресцентъра на ГЕРБ обявиха това решение за незаконна предизборна манипулация, въпреки че кметовете на Пловдив и Бургас са от същата политическа партия.

Коментар

• http://en.wikipedia.org/wiki/Principality_of_Sealand
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                              Плочкаджия, живеещ в България какво е тогава?
                              Турчин от Разградско
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• http://www.tastelikepizza.com/index.php?itemid=14241

Коментар

Working...
                                X