IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ам да гледах го в предаването на Мартин Карбовски-чаляка каза че не се сърди.
    Първоначално изпратено от wannarock
    Първоначално изпратено от Optic
    В началото на май отново шашнахме света, след като нагли апаши откраднаха велосипеда на индийския пътешественик Шомен Дебнат. 21-годишният ентусиаст остана и без фотоапарат и хард диск с над 10 000 снимки от започналата преди пет години в родното му село околосветска велосипедна обиколка. България бе 39-ата държава, посетена от Дебнат, като преди това той е минал благополучно през страни като Афганистан, Грузия и Китай.
    това вярно ли е?!

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от Optic
      В началото на май отново шашнахме света, след като нагли апаши откраднаха велосипеда на индийския пътешественик Шомен Дебнат. 21-годишният ентусиаст остана и без фотоапарат и хард диск с над 10 000 снимки от започналата преди пет години в родното му село околосветска велосипедна обиколка. България бе 39-ата държава, посетена от Дебнат, като преди това той е минал благополучно през страни като Афганистан, Грузия и Китай.
      това вярно ли е?!
      нищо чудно
      Карбовски излъчи едно предаване с един испанец който обикаляше света с 2 коня
      никъде нямал проблеми почти по другите страни, ама в БГ го краднали няколко пъти, мангали разни , кола го блъснала, конете искали да му взимат.. само дето не го изнасилили

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
        това вярно ли е?!
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=MahL0Q1dPX8&NR=1

Коментар

• В началото на май отново шашнахме света, след като нагли апаши откраднаха велосипеда на индийския пътешественик Шомен Дебнат. 21-годишният ентусиаст остана и без фотоапарат и хард диск с над 10 000 снимки от започналата преди пет години в родното му село околосветска велосипедна обиколка. България бе 39-ата държава, посетена от Дебнат, като преди това той е минал благополучно през страни като Афганистан, Грузия и Китай.
            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=40DykbPa4Lc

Коментар

• От всички млечни продукти, най-много обичам циците.
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Re: С колкото си искат могат да увеличат печалбата

Първоначално изпратено от toto
                  Най-голямата в света частна печатница за банкноти De la rue, отчете ръст от 19% в печалбата си преди облагане с данъци, съобщава Ройтерс.
                  Този е много готин.
                  Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    прибира се пиян в 4.30 заранта, ...
                    почва да буди жена си...
                    - Ставай.. Ставай..
                    - Остави ме бе ... спими се, глей кое време е ...
                    - Абе ставай ма... спечелих шестица от тотото....
                    - ! а ? Верно ли ? Ама къде ще ходим в тоя час ?
                    То всичко е затворено, дискотеки , ресторанти...
                    - Ма кви ресторанти ? Кви дискотеки ? Ставай си събирай партакешите и изчезвай !!!
                    Много як виц

Коментар

• С колкото си искат могат да увеличат печалбата

Най-голямата в света частна печатница за банкноти De la rue, отчете ръст от 19% в печалбата си преди облагане с данъци, съобщава Ройтерс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        прибира се пиян в 4.30 заранта, ...
                        почва да буди жена си...
                        - Ставай.. Ставай..
                        - Ма кви ресторанти ? Кви дискотеки ? Ставай си събирай партакешите и изчезвай !!!
                        АХАХАХХАААААААХАХАХАХАХА

Коментар

• прибира се пиян в 4.30 заранта, ...
                          почва да буди жена си...
                          - Ставай.. Ставай..
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Иван Славков се оказа голям почитател на Милко Калайджиев и по-специално на култовия му хит "Къде си, батко". Мустакатият певец изпълни парчето близо 30 пъти на рождения ден на Тодор Славков тази седмица. Поръчките за "Пиленцата" правеше Батето. Буквално през песен редом до Калайджиев заставаха Софи Маринова и рожденикът Тошко. Софка е бременна от доведения си син Дачо, но това не й попречи да се раздаде докрай в пеенето.
                            Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Стоичков: Имам 3 златни топки, хванете ме за тях
                              22 май 2009 / News.dir.bg
                              Никога няма да вляза в политиката. Партия къща нe храни. Живея в чужбина, но разбирам само от спорт и не се занимавам с политика, заяви големият български футболист Христо Стоичков по телефона пред bTV, цитиран от БГНЕС.
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• откакто жената ме чака да се напием с приятели съм мнооого добре!
                                няма гадни бакшиши, няма разправии!
                                нека мрат тези гадини!
                                между другото бях в провинцията-таксиметровия шофьор ми връща 20 стотинки!
                                а тук в прословутата столици- 5.10 айде закръгля те на 6, че по близко и лесно!

Коментар

Working...
                                X