IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Защо искате развод?
    - Защото жена ми по цели нощи скита по баровете, господин съдия.
    - И защо скита по баровете?
    - Търси ме...

Коментар

• Дама на възраст си поръчва жиголо по каталог. Вечерта на вратата се чука - изтупан мъжага с букет. Сядат на по чашка, след това още една, и още една. Най-накрая дамата изнервена пита:
      - Няма ли да започваме вече?
      - Чакайте сега, вие какво си поръчахте?
      - Ебач-домошар!
      - Ей, пак са се объркали от централата, аз съм алкохолик-събеседник!

Коментар

• Две блондинки летят със самолет, изведнъж силна турбуленция разтърсва самолета.
        - Ама, че друса! - казва едната.
        А, другата отговаря:
        - Не е повече отколкото по "Цариградско шосе"...

Коментар

• Седи блондинка. Изведнъж чува шум в главата и пита:
          - Кой е там?
          - Аз съм червей мозъкояд!
          - Какво правиш там?
          - Гладувам!!!

Коментар

• Тригодишно си напазарува багер от интернет

http://www.dnes.bg/article.php?id=71348

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
              Абитуриенти зазидаха Английската гимназия в Русе
              22 май 2009 / News.dir.bg
              Русенско училище осъмна зазидано. Централният вход на едно от най-елитните учебни заведения в града, Английската гимназия „Гео Милев", което се намира в Парка на младежта, е бил запушен със стена от итонг, съобщи Дарик.
              Неприятно изненадани се оказаха първите преподаватели и ученици, пристигнали в училището тази сутрин. Застанали пред входа на учебното заведение, те се изправили пред стената. Сащисаните учители се обадили в полицията.
              След проведените бързи оперативно-издирвателни действия се оказа, че виновници за инцидента са възпитаници на гимназията, които освен езикови притежават и строителни умения. Упражнилите строителните си умения били ученици от 12 клас в гимназията.
              Куриозният инцидент е изключително неприятен, от училището се опасяват, че той ще се отрази негативно върху имиджа му именно сега, когато в Русе се провежда изложение на русенските училища, на което се представят всички учебни заведения и се опитват да привличат ученици. Директорът и заместник-директорът не бяха открити за коментар, а от канцеларията обвиниха кмета на града: „Искали са да направят малка сензация. Имали са някъде мероприятие, минали са през училището и са свършили това. Който е дал разрешение да се проведат мероприятия в алеята пред гимназията, си носи отговорността. Позволили са им мероприятия пред учебното заведение, но те са злоупотребили и са тръгнали да вършат други неща".
              Кметът на Русе Божидар Йотов категорично отхвърли обвиненията, като обясни, че няма как да отмени или забрани абитуриентските балове. Той допълни, че издаването на разрешение за дадено мероприятие в града не означава, че всеки може да прави каквото си иска. От Английската гимназия отказаха да коментират как и дали ще бъдат наказани провинилите се абитуриенти.
              Ей тези преди да пишат. поне малко да разучат нещата. В тази гимназия е традиция преди 24 май да се запушва входа. Миналата година бяха вързали вратите с вериги. Ама този път КО са се разкудякали .........., иначе браво този път са го измислили оригинално :P
              Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

• Абитуриенти зазидаха Английската гимназия в Русе
                22 май 2009 / News.dir.bg
                Русенско училище осъмна зазидано. Централният вход на едно от най-елитните учебни заведения в града, Английската гимназия „Гео Милев", което се намира в Парка на младежта, е бил запушен със стена от итонг, съобщи Дарик.
                Неприятно изненадани се оказаха първите преподаватели и ученици, пристигнали в училището тази сутрин. Застанали пред входа на учебното заведение, те се изправили пред стената. Сащисаните учители се обадили в полицията.
                След проведените бързи оперативно-издирвателни действия се оказа, че виновници за инцидента са възпитаници на гимназията, които освен езикови притежават и строителни умения. Упражнилите строителните си умения били ученици от 12 клас в гимназията.
                Куриозният инцидент е изключително неприятен, от училището се опасяват, че той ще се отрази негативно върху имиджа му именно сега, когато в Русе се провежда изложение на русенските училища, на което се представят всички учебни заведения и се опитват да привличат ученици. Директорът и заместник-директорът не бяха открити за коментар, а от канцеларията обвиниха кмета на града: „Искали са да направят малка сензация. Имали са някъде мероприятие, минали са през училището и са свършили това. Който е дал разрешение да се проведат мероприятия в алеята пред гимназията, си носи отговорността. Позволили са им мероприятия пред учебното заведение, но те са злоупотребили и са тръгнали да вършат други неща".
                Кметът на Русе Божидар Йотов категорично отхвърли обвиненията, като обясни, че няма как да отмени или забрани абитуриентските балове. Той допълни, че издаването на разрешение за дадено мероприятие в града не означава, че всеки може да прави каквото си иска. От Английската гимназия отказаха да коментират как и дали ще бъдат наказани провинилите се абитуриенти.

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх
                  откакто жената ме чака да се напием с приятели съм мнооого добре!
                  няма гадни бакшиши, няма разправии!
                  нека мрат тези гадини!
                  между другото бях в провинцията-таксиметровия шофьор ми връща 20 стотинки!
                  а тук в прословутата столици- 5.10 айде закръгля те на 6, че по близко и лесно!
                  В сряда малко бях на дървото, та прибирам се и 3.38, оставих му 3.50 викам всичко точно ли е и бакшото вика еми горе-долу. Викам прав си, 12 стинки са отгоре, освен да ми ги върнеш ?
                  Излезнах си и си го попсувах си го както си му е реда .

Коментар

• Richard…. What is that white stuff?
                    http://www.telegraph.co.uk/travel/tr...nt-letter.html

Едно писмо с оплаквания към шефа на Върджин Еърлайнс, Ричард Брансън! На английски е, за съжаление, но си струва да се изчете (от разбиращите) - микс от остроумни забележки и псевдо-учтиви коментари! Най-отдолу е и отговора на корпоративната маймунка в стил Станишев :-)
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• ето това са жените шофьори. това, че е американка може би обяснява донякъде нещата :-)

http://praseta.com/view/8865.html

Коментар

• Първоначално изпратено от yonk
                        stiskaite ke6a ne go davaite na bankite.vijte xorata kak sa si go skladirali v xola http://news.bbc.co.uk/2/shared/spl/h...808/html/1.stm
                        това е стара снимка - парите са от наркотици
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• stiskaite ke6a ne go davaite na bankite.vijte xorata kak sa si go skladirali v xola http://news.bbc.co.uk/2/shared/spl/h...808/html/1.stm

Коментар

• Е,КАК ДА НЕ ПОВЯРВАШ-
                            Мъж участва в голф турнир. По някое време топката му стига съвсем до едно блато. Отива при нея и вижда една жаба. тя му проговаря с човешки глас:
                            - Вземи ме със себе си, сложи ме в джоба си и ще спечелиш турнира.
                            Мъжът така и направил. По време на играта тя му давала ценни съвети и той спечелил.
                            После тя го помолила да вземе стая в луксозен хотел, да поръча шампанско и хайвер, и да я целуне.
                            Мъжът наел стая, поръчал шампанско, хайвер и целунал жабата.
                            В този момент се чуло гръм и жабата се превърнала в прекрасна 15 годишна блондинка с разкошна фигура.
                            "Ето така непълнолеттното момиче се оказало в стаята на клиента ми" - завърши своята реч адвокатът.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Изпълнителният директор на Федерацията на европейските книгоиздатели Ане Бергман-Тахон от Белгия и юридическият съветник Олга Мартин Санчо от Испания бяха зарязани от такси в полето край летище София, след като поискали от шофьора да включи апарата на превозното средство.

В началото на май отново шашнахме света, след като нагли апаши откраднаха велосипеда на индийския пътешественик Шомен Дебнат. 21-годишният ентусиаст остана и без фотоапарат и хард диск с над 10 000 снимки от започналата преди пет години в родното му село околосветска велосипедна обиколка. България бе 39-ата държава, посетена от Дебнат, като преди това той е минал благополучно през страни като Афганистан, Грузия и Китай.
                              http://www.bgfactor.org/news.php?cm=13&nid=49008

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974
                                Ам да гледах го в предаването на Мартин Карбовски-чаляка каза че не се сърди.
                                Първоначално изпратено от wannarock
                                Първоначално изпратено от Optic
                                В началото на май отново шашнахме света, след като нагли апаши откраднаха велосипеда на индийския пътешественик Шомен Дебнат. 21-годишният ентусиаст остана и без фотоапарат и хард диск с над 10 000 снимки от започналата преди пет години в родното му село околосветска велосипедна обиколка. България бе 39-ата държава, посетена от Дебнат, като преди това той е минал благополучно през страни като Афганистан, Грузия и Китай.
                                това вярно ли е?!
                                Навярно не толкова далечните му нашенски братовчеди са го опоскали, взел Кольо дал Кольо...

Коментар

Working...
                                X