IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предполагам че всички разумни хора вече са изхвърлили смартфоните

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Начев, аз ти казвам -
    Е, и за ти благодаря за неподозирано много неща, но ще се огранича само с тази приказка, че
    всеки намек за "захаросаност" действа на определени персонажи от форума като червена блуза по улиците на Памлона в неподходящ момент
    смартфон
    Горната думичка не е правописна грешка, слагам я механично, че поста ми да мине "по темата", иначе някоя от каките ще ме затрие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Няма нужда да се работи - то това е естествената нагласа на хората. Никой човек не иска да се замисля за важните за него самия неща, това са доста депресиращи мисли. Хората просто трябва да приемат за нормално и общоприето това което всъщност им е присъщо.
      Напротив
      Достатъчно е да се пусне един телевизор, независимо от местонахождението и да се види програмата натъпкана с релитита, сериали, една кино индустрия бълваща филми с насилие и обучение как да се сдобиеш с това и онова, дори извън рекламите облъчването с това "от какво имаш нужда" е навсякъде
      Налагането на стандарти коя професия е престижна и кое изобщо се определя за престиж или добър живот започва от най-дребните още в училище...

Естествената нагласа на хората е за малките неща в малкия им живот.
      Другото е наложено мислене.

Поне при мен се опитвам да не се включва тиви, а новините - от различни източници ... )

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
        Абе, прав си, за съжаление!
        Дори и аз, който се считам за опериран от тщеслаавие и суета, в много редки моменти макар, усещам едно предателско убождане, когато се наложи да си покажа мизерничката старовремска нокийка в "неподходяща" среда.
        Ама няма да я сменя, щото ми върши чудесна работа и държи по 2 седмици.
        И аз имам служебна такава .....
        Нея си я ползвам....
        Купих един Самсунг, като телевизор, но го ползвам рядко....Вадя го като дойдат гости в работата, за да не се излагам....

Телефонът трябва да е прост и функционален и да държи дълго.....( като се замисли човек - точно като мъжа....)

Коментар

• Начев, аз ти казвам - Благодаря!
          Правиш темите, в които пишеш по-интересни за четене, вкарваш елементи за размисъл, а често и поднасяш полезна информация или връзка към такава
          Това, съчетано с добрия стил на общуване е фактор за полезна дискусия.

Коментар

Че то никой не иска смислен живот. Хората искат животът им да има смисъл, а разбират като това да си поддържат егото и другите да им поддържат егото. И как човек да не ги натовари добре за това - особено след като свързват харченето на пари за себе си като поддържаща егото активност, а по този начин и като доближаваща ги до смислен живот
            Абе, прав си, за съжаление!
            Дори и аз, който се считам за опериран от тщеслаавие и суета, в много редки моменти макар, усещам едно предателско убождане, когато се наложи да си покажа мизерничката старовремска нокийка в "неподходяща" среда.
            Ама няма да я сменя, щото ми върши чудесна работа и държи по 2 седмици.

Коментар

Точно ) и по тази линия ежесекундно се работи по въпроса за смисъла на потребителското общество, че закъде без него в либералния глобализъм
              Няма нужда да се работи - то това е естествената нагласа на хората. Никой човек не иска да се замисля за важните за него самия неща, това са доста депресиращи мисли. Хората просто трябва да приемат за нормално и общоприето това което всъщност им е присъщо.

Коментар

Няма да ти противореча )) ...то, май не е смешно, но дълга тема ...като как например, Шел взима огромни кредити с ...отрицателна лихва - що за понятие само ...само - отрицателна доходност го конкурира ...та, и коя дребна фирма може да вземе подобен ...но
                Да, да - правилно е да не отваряме приказка, ама пусто сърце ... !
                Вариантите не са много:
                1. Дава се приоритет на задължително връщане на кредита, вярват, че Шел ще го направи, имат сериозни съмнения, че идат времена, в които мнозина няма да могат.
                2. Въпреки цялото приказка, по-малкото пари утре ще струват реално повече, отколкото струват повечето днес. Ама тогава, що да ручат жаби, могат просто да си ги държат. Което пък не е толкова лесно, щото ще трябва да кажеш "не" някому.
                3. Правиш откровена услуга.
                Спирам.
                И по темата -
                Работа беше на съставителя на темата да се обоснове. Аз деликатно си премълчавах и го изчаквах, ама до време.
                После съвсем доброномарено споделих за неща, които в някакъв етап са ми се се сторили важни/интересни.
                А темата определено ме е вълнувала и е била обект на мое внимание.
                Има доста неща, който само човек "от супата" може да знае. Е, аз не съм "от супата", ама по случайност може да съм чул нещо важно, което съобщавам.

Някои колеги ще сбърчат нос с досада и/или презрение.
                Други ще кажат "благодаря"
                Други ще помислят "благодаря", но няма да издадат и звук,
                Други като ми видят името ще се сгърчат от неприязън,
                Други само заради името ми ще прочетат,
                Други ще ме наругаят,

Абе, все човешки неща!

Без съмнение има и мвого полезни функции

От един момент нататък съм приел, че идиотии неизбежно ще има и ще се случват с мен или без мен.

Коментар

Че то никой не иска смислен живот. Хората искат животът им да има смисъл, а разбират като това да си поддържат егото и другите да им поддържат егото. И как човек да не ги натовари добре за това - особено след като свързват харченето на пари за себе си като поддържаща егото активност, а по този начин и като доближаваща ги до смислен живот
                  Точно ) и по тази линия ежесекундно се работи по въпроса за смисъла на потребителското общество, че закъде без него в либералния глобализъм

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    А аз ползвам ТЕЛЕФОН за РАЗГОВОРИ.
                    Аз моя (Nokia 100) го ползвам главно за да видя колко е часа и/или датата. Също така често го ползвам като аларма и напомняне (може да се задава на коя дата в колко часа да звънне и да покаже някакво напомняне на екрана).

По-рядко го ползвам като фенерче.

Радиото му е много глупаво направено - не може да запомни повече от 10 радио станции (може би защото избирането на станция става с натискане на един от десет бутона). Проблемът се решава с няколко реда в изходния код, ама като кодът не е отворен нищо не може да направиш. Не че го ползвам и ми е някаква важна функция, но е много глупаво това ограничение от 10 станции (иначе може да си зададеш произволна честота от УКВ обхвата и да слушаш).

Дълго време издържа с едно зареждане.

Стария ми телефон, подобен на този:

все още работи (един път го лепих, защото корпусът му леко се разпадна). Само батерията му остаря (но държи повече от смартфон) и един от бутоните понякога отказва.
                    Last edited by vstoykov; 22.05.2015, 18:11.
                    Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

Аз, Съни, вече отдавна мисля и действам от позиция на човек, който е дълбоко убеден, че системата е замислена, скроена и действа за да ни прибират парички, а не за да ни правят живота по-смислен и лесен.

Коментар

Аз, Съни, вече отдавна мисля и действам от позиция на човек, който е дълбоко убеден, че системата е замислена, скроена и действа за да ни прибират парички, а не за да ни правят живота по-смислен и лесен.
                        Няма да ти противореча )) ...то, май не е смешно, но дълга тема ...като как например, Шел взима огромни кредити с ...отрицателна лихва - що за понятие само ...само - отрицателна доходност го конкурира ...та, и коя дребна фирма може да вземе подобен ...но

За конкретния случай, защо да не пробват, ако има кой да си трае ...

И по темата - ползвам от известно време и смартфон, не се вманиачавам в името ), просто название, ако го приемеш сериозно, значи да му се подчиниш )
                        ползвам го, основно за проверяване на мейл и чета няколко медии, докато пътувам или чакам ...понякога
                        Социални мрежи не ползвам в него, а и изобщо рядко го правя в личен план...тази идиотия със селфитата също не я проумявам, що за зомбиране я предизвиква...
                        С проследяването - реши ли някой в днешно време, не е проблем да го направи, така че, не се тормозя и с подобни размисли, по-скоро ги съжалявам хората търсещи това... Все едно да мисля, че ако през лятото има и облачни дни няма да е лято
                        Та, така - приемам го за едно допълнително удобство, без което мога, но е ок и с него...както например, миялната машина

Коментар

Не е ли по-целесъобразно едно писъмце до операторите с призив да си купят те такава машинка и просто да стои до касата....който има нужда да я ползва - иначе смяна на оператора, например

К'ви са тия глупости - за нова сим карта на същия номер 20 парички, айде бе...

ЕК преди да се захване с глупостите да ощастливява кокошки и прасета разглеждаше въпроса производителите на телефони да уеднаквят стандартите на зарядното ...
                          Докъде стигна това знае ли някой?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Благодаря за информацията! Ето предимството да четеш и на пръв поглед тъпите теми
                            Може и на мен да благодариш, нищо че понякога май се гледаме леко със съмнение
                            Майтапът е тук, а не настрана!

Коментар

Благодаря за информацията! Ето предимството да четеш и на пръв поглед тъпите теми Не знаех тази малка подробност, просто щото никога не съм си правел труда да сравня размерите на чипчето при различните карти. Още днес ще поръчам от Амазон една такава машинка (прилича на телбод) и струва смешни пари.
                              Не необходимо да си купуваш - там където ремонтират джиесеми имат - обикновено струва левче да я резнат и става са секунда.
                              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Благодаря за информацията! Ето предимството да четеш и на пръв поглед тъпите теми Не знаех тази малка подробност, просто щото никога не съм си правел труда да сравня размерите на чипчето при различните карти. Още днес ще поръчам от Амазон една такава машинка (прилича на телбод) и струва смешни пари.
                                Не е ли по-целесъобразно едно писъмце до операторите с призив да си купят те такава машинка и просто да стои до касата....който има нужда да я ползва - иначе смяна на оператора, например

К'ви са тия глупости - за нова сим карта на същия номер 20 парички, айде бе...

ЕК преди да се захване с глупостите да ощастливява кокошки и прасета разглеждаше въпроса производителите на телефони да уеднаквят стандартите на зарядното ...
                                Докъде стигна това знае ли някой?

Коментар

Working...
                                X