If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен още 2-ри сет ми ги скъса като повежда 2 пъти с пробив и не мо'е го удържи.
Ама, здраве да е. Стана медийна двиздъ и той кат' Курникова навремето да прай рекламки на парфюм и гел за бръснене. Нищо общо с тенис вече.
Озапти го т'ва Полки малко. Питай го и ти т'ва "сдружение" с/без право на икон. дейности ли е, дет' държало емблемата в сейф с тетрадка, изписана хистори на нея
polki-ча няма спирачки - готин е, има хубави идеи, но като забие на теми БотевЪ и Арсето и става страшно - черното е бяло и толкова
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
и на мен ми скъса нервите - няма как при собствен сервис да водиш с 40:0 и да загубиш сета с 5 поредни точки на съперника си на твой сервис Преставам да го гледам, явно и той не може да се гледа Жалко
На мен още 2-ри сет ми ги скъса като повежда 2 пъти с пробив и не мо'е го удържи.
Ама, здраве да е. Стана медийна двиздъ и той кат' Курникова навремето да прай рекламки на парфюм и гел за бръснене. Нищо общо с тенис вече.
Озапти го т'ва Полки малко. Питай го и ти т'ва "сдружение" с/без право на икон. дейности ли е, дет' държало емблемата в сейф с тетрадка, изписана хистори на нея
и кой ти е казал, че всички стадиони са общински?!?!??!?!
---------------------
вие при кака ти цецка чакайте да ви направят кочинката и после я вземете на концесия, ако искате ................. ние акъл не щем....
---------------------------
рИвете вие при цецка общата, а ние си работим и толкова...
Бе, аз почти съм сигурен, че и Мустак ви е минал през ПЧП за Коматево, ама ся ко да си говорим приказки под шипковия храст.
Само вие си мислите, че дал 50 млн. левас в клуба. Ако е дал 5 - пак добре. Ма, глей ко остава за вас после
Наш Гъргор спирам да го гледам при 5:0 в третия, че ми скъса нервите.
Тъкмо щях да го обявя за най-добрия футбалер на ФК 'аскуу, ама греда. Остава секънд след Мърльо прафилния футбал.
и на мен ми скъса нервите - няма как при собствен сервис да водиш с 40:0 и да загубиш сета с 5 поредни точки на съперника си на твой сервис Преставам да го гледам, явно и той не може да се гледа Жалко
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ами, не всички стадиони в БГ са общиски, ама добре.
П.П. Браус, чатна, че Гелосаният мина ПЧП ( публично-частно партньорство с общината през инвеститор клас А ) и като му го постоят, тогава ще го иска на концесия.
Вие, що не направихте кат' него, ами първо го взехте на концесия и сега ривете?
и кой ти е казал, че всички стадиони са общински?!?!??!?!
---------------------
вие при кака ти цецка чакайте да ви направят кочинката и после я вземете на концесия, ако искате ................. ние акъл не щем....
---------------------------
рИвете вие при цецка общата, а ние си работим и толкова...
два сектори са вдигнати до горе и два сектора са изкарани до кота 0 (нула)
за да се довършат първите 2 сектори са необходими около 4 млн. за да е всичко ок и да може да се лицензира стадиона
другите 2 сектора които са на кота нула са си консервирани и ще се правят на втори етап
ако пак не ти е ясно ще ти пояснявам ................. питай конкретно, ако искаш, де...
А, бе да ти кажа честно - аз т'фа нящу не бих го платил. То няма един прав тигел в него вертикала или хоризонтала, доколкото прегледах.
Не е фундирано, ама някой е разписал, че не се иска.
Т'фа нещо го обезопасете с денонощна охрана, защото може някое дете да се претрепе на него. С крехки огради нищо не пазите и жълтите лентички.
--------------------
Ами, добре 4 - нека са 4 и откъде ще ги намерите?
П.П. Все си мислиш, че се заяждам, а па просто ти казвам, да не остане кат' големата дупка в центъро на Варна 40 години, дет' всеки минава оттам, па не я виждаше
ти пак не можеш да разбереш проблема .................... знам, че ти е трудно, но без да се напънеш няма как да разбереш, а ще продължиш да си пишеш врели-некипели
и така ...................... чети внимателно
почти всички стадиони са общински в България ................... сещаш ли се???
сега идва разликата:
Колежа в Пловдив е даден на концесия на БОТЕВ като по договор трябва да се инвестират 25 мнл.лв и 30 години да се плаща концесионна такса
стадиона с делиормана е също общински, но държавата отпуска пари за да се направи стадиона и чак след това ще се даде на концесия на Гела-гей
знам, че трудно ще откриеш разликата и за теб е едно и също, но нещата са доста различни
на единия отбор държавата му прави стадион и му го дава .................. на БОТЕВ му дават порутен стадион и клуба трябва сам да си го направи...
анадъму, комшу?
Ами, не всички стадиони в БГ са общиски, ама добре.
П.П. Браус, чатна, че Гелосаният мина ПЧП ( публично-частно партньорство с общината през инвеститор клас А ) и като му го постоят, тогава ще го иска на концесия.
Вие, що не направихте кат' него, ами първо го взехте на концесия и сега ривете?
П.П. Отделно той на концесия, бря. Ко ревете срещу Разград, където е общински? Нема кой да ви пусне субсидия.
Ама, то по-зле, отколкото очаквах, ако снимката в статиите са акуални. Опънали 2 багера под наем/час да местят една пръст от едно място на друго и после да я връщат и дайте едни кинти.
Т'ва пак ще е на оня Мустак чалъмите. Само той има всички за малоумници.
ти пак не можеш да разбереш проблема .................... знам, че ти е трудно, но без да се напънеш няма как да разбереш, а ще продължиш да си пишеш врели-некипели
и така ...................... чети внимателно
почти всички стадиони са общински в България ................... сещаш ли се???
сега идва разликата:
Колежа в Пловдив е даден на концесия на БОТЕВ като по договор трябва да се инвестират 25 мнл.лв и 30 години да се плаща концесионна такса
стадиона с делиормана е също общински, но държавата отпуска пари за да се направи стадиона и чак след това ще се даде на концесия на Гела-гей
знам, че трудно ще откриеш разликата и за теб е едно и също, но нещата са доста различни
на единия отбор държавата му прави стадион и му го дава .................. на БОТЕВ му дават порутен стадион и клуба трябва сам да си го направи...
знам, че не ти е лесно и ти се чудя за к'во се натискаш???
тези 50 милки се дължат към фирмите на Василев който е налял въпросната сума в клуба за 4-те години които беше в БОТЕВ
до този момент Василев не е казал, че иска БОТЕВ да му връща тези 50 млн.лв.
ясно ли е до тук?!?!??!?!
той Василев и да си ги поиска тези 50 млн.лв. няма какво да получи освен да се закрие дружеството
обърни внимание какво ти пиша по-долу:
--- сдружението на привържениците притежава емблемата и историята на клуба
--- общината притежава базата в коматево и стадиона на клуба ..................... тези активи никой няма право да залага пред банки-манки, търговски дружества или частни лица .................. тези активи са дадени на клуба за 30 години и клуба всяка година плаща наем на общината
--- ПФК БОТЕВ Пловдив е клуба който ползва от сдружението емблемата и историята ................. и също така плаща на Общината наем за да ползва тренировъчната база и стадиона
дори някой ден ПФК БОТЕВ да фалира ................. емблемата и историята остават в сдружението, а базата и стадиона са си на общината
сещаш ли се за какво ти говоря (пиша, де)
1. И защо не направихте тая фитка напрау с 50 млрд., ами си играете на дребно с тия 50 милки?
Ти вярно ли си вярваш, че никой няма да ги търси?
2. Разбрах, че се имате за най-големите тарикати, па ми звучи смешно.
Кажи ся т'фа сдружение дет' държало "правата" на емблемата и историята на клуба със или без стопанска цел е първо ( да се посмея още повече ).
3. Май не правиш разлика между концесия и наем. И оттам бъркаш ДМА-то, ама карай.
---------------------
Вече разбирам защо се появи един мангал с мустак Василев - метна ви плувката за ултра-гига-хипер-проекта Ботев.
Направи ви едно игрище с "осветление" дето, ако някой футбалер ритне по-високо топката - ще счупи някоя лаМба.
И ви обра с 50 милки дълг, па той реално е дал неповече от 5
П.П. Щом сте такива тарикати, си го заслуважате с тия басни кой държал "правата и хисториту", кой активите и кой пасивите
Коментар