If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що си мислите, че светците ще бият гаранция? Английските отбори са отличници в тива да се дънят в Европа . Справка чуковете в Малта миналата седмица. Потърсете тенис - засега ми излиза тием
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
ПАОК бих го играл по-скоро Г/Г и победа на светците с общ К 3,77.
Ако излезе залога от ранните мачове - влизам на този залог all in
Дано ти излезат, а ПАОК мача да отиде 2,3 на 1,2, за да сме в играта и двамата!
Говори се че предния кръг Локо Загреб "фиксирали" голямата загуба на гост на ПАОК, но пък гледам че в двете си гостувания в първенството Спартак получава по 2+ гола, така че явно са тантели отзад!!!
На мен обикновено дългосрочните ми покриват интрадей загубите А и там слагам едни пари и ги забравям, докато с интрадея така и не мога да се самодисциплинирам да си вадя печалбите от по 20-30-50-100 евро и докато чакам да станат по-голяма сума, те обикновено се изпаряват
П.С. Реал може и аз да ги пробвам, ще видим
За това съм железен!!!
Учили са ме да вземам парАта и да бягам
При положение, че акаунта стане трицифрен веднага го занулявам и отново...
На мен обикновено дългосрочните ми покриват интрадей загубите А и там слагам едни пари и ги забравям, докато с интрадея така и не мога да се самодисциплинирам да си вадя печалбите от по 20-30-50-100 евро и докато чакам да станат по-голяма сума, те обикновено се изпаряват
П.С. Реал може и аз да ги пробвам, ще видим
Дългосрочните не са ми таргет, а и там често стават издънки...
Аз съм "интрадей" типстър
Реал ще ги пробвам да вкарат 2 гола на Милан + Над 2.5 гола на приятелския мач на Сидни ФК, който почва след час и 15! Коеф. е хилав - 1.71, но би следвало да няма изненади - освен ако Бензема наистина е напуснал Реал, за да търси трансфер в Арсенал!
ПП Ако го е направил, трябва да на "прегледите" да отделят много внимание на главата му!!!
абе що не потърсите някой дългосрочен залог? Аз например съм почти на 100% убеден, че роналдо ще спечели голмайсторския приз в испания, не за друго, ама меско вече е в полузащитата и няма да му е конкуренция, а другите двама в атака ще се изядат кой да вкара, отделно, че меско бие и всички статични. А коеф е 2. Единственият проблем е да не направи трансфер, но съм почти убеден, че такъв е невъзможен. Е, и контузия де, но пък коеф си е 2. Съчетавам го с шампиони ПСЖ, Бавария, Базел и Юве и се оформя доста приличен коеф, като към него мога да добавя и арсето в топ 4, та става коеф 6 - кой ти го дава. Не че не може да стане издънка, но все пак си е супер коеф
Дългосрочните не са ми таргет, а и там често стават издънки...
Аз съм "интрадей" типстър
възможно е, но пък те едни звезди, дето ги напуснаха - Пирло само пречеше anyway, тевез беше пенсия и единствено Видал си беше звезда. Но за сметка на тях са взели Сами Кедира, Манджукич, Симоне Заза и Дибала, за който не съм много убеден, юото не следя изкъсо калчото,ама са дали 32 милки за него Та едва ли ще са зле
Юве може и да не станат!
Не знам дали има кой да ги предизвика, но ги напуснаха 3ма от 4мата им най-добри футболисти до момента: Пирло, Видал и Тевес! Верно попълненията са класни, но дали ще са достатъчни?...да не забравяме, че скоро ще почне да се усеща негативното влияние на Алегри...до сега караха на отбора оставен от предишния треньор!!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
абе що не потърсите някой дългосрочен залог? Аз например съм почти на 100% убеден, че роналдо ще спечели голмайсторския приз в испания, не за друго, ама меско вече е в полузащитата и няма да му е конкуренция, а другите двама в атака ще се изядат кой да вкара, отделно, че меско бие и всички статични. А коеф е 2. Единственият проблем е да не направи трансфер, но съм почти убеден, че такъв е невъзможен. Е, и контузия де, но пък коеф си е 2. Съчетавам го с шампиони ПСЖ, Бавария, Базел и Юве и се оформя доста приличен коеф, като към него мога да добавя и арсето в топ 4, та става коеф 6 - кой ти го дава. Не че не може да стане издънка, но все пак си е супер коеф
Юве може и да не станат!
Не знам дали има кой да ги предизвика, но ги напуснаха 3ма от 4мата им най-добри футболисти до момента: Пирло, Видал и Тевес! Верно попълненията са класни, но дали ще са достатъчни?...да не забравяме, че скоро ще почне да се усеща негативното влияние на Алегри...до сега караха на отбора оставен от предишния треньор!!!
При мен греда!
Корнерите излязоха ли?
Днес съм пуснал:
Реал М - Милан -1,5
Уориърс ФК - Хоум Ю 1
Общия К е 3,53
Днес почват и иранците и има интересни мачове...
Не излязоха мамка им мръсна на тия кавали от Селтик! Някой мач правят по 10 само те, в друг - 2 както снощи! Тъпа работа!!!
За капак - имах ГГ на Ман Ю срещу ПСЖ и сутринта гледам 0-2!!! Направо ме върнаха назад с парата вчера!!!
при мен излезе, щото го играх контра на твоето - Х2 на Партизан, над 1,5 гола на лех-базел и рапид-аякс, гол на Селтик и победа на Жил Мюлер - коеф 4, та поизбих загубите в последните 2 седмици
За днес ще търся нещо по лига европа и любимия ми тенис, макар че и той често ме закопава.
П.С. Пречупих се и си пуснах диема екстра, щото смених оператора И сега ме е срам от себе си
При мен греда!
Корнерите излязоха ли?
Днес съм пуснал:
Реал М - Милан -1,5
Уориърс ФК - Хоум Ю 1
Общия К е 3,53
Би следвало да излезнат само нашите гъзари да не се разиграят за гробарите!
Моята колонка е много по-дефанзивна: Над 1.5 Ред бул - Малмьо
Под 3.0 ХЖК - Астана
Базел да вкара
Над 8 корнера Селтик - Карабас-барабас
коеф 2.57
При мен греда!
Корнерите излязоха ли?
Днес съм пуснал:
Реал М - Милан -1,5
Уориърс ФК - Хоум Ю 1
Общия К е 3,53
Коментар