If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма такъв карък като мене - ПАОК с червен картон във втората минута...тотално ми прекаца залога! Пак биха ама 1 на мъка с 10 човека цял мач...май ще спирам със залозите докато почнат нормалните мачове: Англия/Испания/Германия/Италия
Никога не пипам Сингапур. Там всичко е тото, не случайно там е тото мафята
Напълно си прав, но последните 4 години изкарах хубави парички от тях.
Уориърс ФК тази година ще са шампиони и си изиграха тотаджийския мач миналия кръг падайки от последния. Мисля си, че вчера просто нещо се е объркало иначе нямаше да чакат 90+6', а щяха да пуснат гола примерно в 85' както в повечето случаи.
Последните вече взеха победа над водача и равен и на шампиона от миналата година ( т.е. тото-то вече е изиграно при тах за тази година )и днес при коеф 1,68 смятам да ги пусна да паднат
Тъпите сингапурци си изиграха тото-то и в 90+6' с човек по-малко Хоум изравниха
Реал и те засега се дънят, така че явно аз не ги разбирам
В нета ми попадна една селекция за ЛЕ довечера и реших да я пробвам. Тези дето я препоръчват тръбят, че имат 80% успеваемост на "комбо"-тата та да видим с малък залог и 11,07 коефициент
No Селекции Събитие Дата на
Събитието Коефициент Резултат
1 Над 2.5 Роял Шарльороа - Зoря Луганск
Брой голове 30.07.2015 21:30 2.03 Неопределен изход
2 Над 1.5 МСК Жилина - Ворскла Полтава
Брой голове 30.07.2015 20:30 1.53 Неопределен изход
3 АЗ Алкмаар -0,-0.5 АЗ Алкмаар - Истанбул Басакшехир ФК
Азиатски хендикап 30.07.2015 20:30 1.97 Неопределен изход
4 ФК Цюрих -0.5,-1 ФК Цюрих - Динамо Минск
Азиатски хендикап 30.07.2015 20:30 1.81 Неопределен изход
Никога не пипам Сингапур. Там всичко е тото, не случайно там е тото мафята
При мен греда!
Корнерите излязоха ли?
Днес съм пуснал:
Реал М - Милан -1,5
Уориърс ФК - Хоум Ю 1
Общия К е 3,53
Днес почват и иранците и има интересни мачове...
Тъпите сингапурци си изиграха тото-то и в 90+6' с човек по-малко Хоум изравниха
Реал и те засега се дънят, така че явно аз не ги разбирам
В нета ми попадна една селекция за ЛЕ довечера и реших да я пробвам. Тези дето я препоръчват тръбят, че имат 80% успеваемост на "комбо"-тата та да видим с малък залог и 11,07 коефициент
No Селекции Събитие Дата на
Събитието Коефициент Резултат
1 Над 2.5 Роял Шарльороа - Зoря Луганск
Брой голове 30.07.2015 21:30 2.03 Неопределен изход
2 Над 1.5 МСК Жилина - Ворскла Полтава
Брой голове 30.07.2015 20:30 1.53 Неопределен изход
3 АЗ Алкмаар -0,-0.5 АЗ Алкмаар - Истанбул Басакшехир ФК
Азиатски хендикап 30.07.2015 20:30 1.97 Неопределен изход
4 ФК Цюрих -0.5,-1 ФК Цюрих - Динамо Минск
Азиатски хендикап 30.07.2015 20:30 1.81 Неопределен изход
Ефектът от назначаването на дебелия сервитьор вече е налице за Реал - изглеждат пълен ташак, а отсреща е отбора на Милан, в който не ми се брои - но има поне 5 нови играчи!
Що си мислите, че светците ще бият гаранция? Английските отбори са отличници в тива да се дънят в Европа . Справка чуковете в Малта миналата седмица. Потърсете тенис - засега ми излиза тием
Дано ти излезе. Аз няма да го пипам, прекалено рисков ми идва
така наречената "купа на Мики Маус" винаги е трудна за познаване..но пък и в ШЛ много изненади взеха да стават, а и тези ранни летни кръгове, в които отборите са играли само приятелски срещи са още по-мътни!
Дано излезе...само първо Реал да опънат два парцала на моите калчо-любимци!!!
ПП Бензема играе - явно бягството в Арсенал се отлага за сега
Що си мислите, че светците ще бият гаранция? Английските отбори са отличници в тива да се дънят в Европа . Справка чуковете в Малта миналата седмица. Потърсете тенис - засега ми излиза тием
1. Витес само се изявяват като школа за обиграване на футболистите на Челси - всяка година им пращат по 3-4, вземат им тези, които до сега са успяли по някакъв начин да се сработят! Четох, че и двама от най-добрите им играчи (не от квотата на Челси) са продадени този сезон. Като нови освен 4 момчета от Челси само 2 по-опитни футбалери: http://www.transfermarkt.co.uk/vites...saison_id/2015
2. Светците се водят от холандски треньор, прагматичен, който знае как да взема минимални победи! Проведоха подготовката си в Холандия и биха 3 на нула два холандски отбора: Грьонинген и Фейенорд!
Коментар