IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Поздрави за всички фенове на хубавия футбол и висшата лига. Ливърпул също имаше нужда от добър треньор, че се бяхме запътили по стъпките на Нюкасъл и Тотнъм...
    Пу да му е*а мамата.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Това малко не го разбрах - алегория със Стивън кинг ли трябва да е? Иначе с клоп първенството става интересно, но пак ще бъде невероятно трудно за ливера да влезе в топ 4 - Челси, сити и арсето изглеждат бетонирани за там, независимо от гуардиола, кривият старт на моу или некадърието на мосюто в големите мачове. Остават Манчо и там шансът е в ман гал, но той няма да е вечен, а като единици в ливера все още няма качество, само житни бегачи реално наистина ще ви е по-лесно да вземете квота през ЛЕ, поне тази година, а сори вас и там ви нема у целата схема
      Сериозно, пожелавам успех на клоп - мисля, че наистина е най-доброто на пазара в момента и сте големи късметлии, че се нави да дойде при средняк като вас, според резултатите ви в последните 25 години, вместо да отиде в Байерн, реал и т.н. както се изписа. Успех и дано го заслужите
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ще бъде интересно за 4-ката вече... Да не стане накрая първи в 7-ми кръг и седми накрая...
        Много отворени станахте като взехте Клоп - дето се вика изпълзяхте от мишите дупчици...да не стане само новия треньор да не обърне чудотворно нещата, а да си продължи тренда поне до Януари и да трябва пак да се прибирате в тях

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Да вземем да залагаме че ще спечелите Лига Европа...така може и да се класирате в ШЛ догодина
          Ще бъде интересно за 4-ката вече... Да не стане накрая първи в 7-ми кръг и седми накрая...

Коментар

В подобен дух, ето какво казва новия шеф:
            https://www.youtube.com/watch?v=eb143c9kw4s

Въпросът е Юнайтед какъв стил са

Коментар

• Да вземем да залагаме че ще спечелите Лига Европа...така може и да се класирате в ШЛ догодина

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                  Най-накрая е факт! Честито на всички Reds!
                  И да не съм чул оплаквания вече! Това е най-доброто, което бихме могли да вземем през следващите 10 години, така че само подкрепа и нищо друго!
                  Напълно съгласен!
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Най-накрая е факт! Честито на всички Reds!
                    И да не съм чул оплаквания вече! Това е най-доброто, което бихме могли да вземем през следващите 10 години, така че само подкрепа и нищо друго!

Коментар

Поздрави за всички фенове на хубавия футбол и висшата лига. Ливърпул също имаше нужда от добър треньор, че се бяхме запътили по стъпките на Нюкасъл и Тотнъм...
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Скапаните шумадийци ми осраха тотото - дано ги избият някъде по албзнските чукари, педери фашистички
                        шибан ден - два залога за картони не ми излязоха...като гледах как зализаните педераШчето от турско-арийския отбор мачкат ирландците сложих евро и на двойка там...
                        едно требълче излезе, но недостатъчно да покрие загубите

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                          Излезе новина, че Клоп ще подпише до края на седмицата договор с Ловърпул.

Коментар

• [QUOTE=Captain Morgan;1059884605]
                            Прогноза 1ML(1.80)

Бъфало Сейбърс - Отава Сенатърс 1-3
                            Прогноза 2ML(1.74)

Тампа Бей - Филаделфия 3-2 OT
                            Прогноза 1 в редовното време (1.80)

[QUOTE]

За съжаление, мачовете се оказа доста криви. Тампа си взеха победата, след като допуснаха 2 гола за 3 минути и се напънаха чак в продълженията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Скапаните шумадийци ми осраха тотото - дано ги избият някъде по албзнските чукари, педери фашистички
                              след фейловете на тенис с участието на Делбонис (мамичката му) хванах Грузинците на Груйчето в комбо с победа на Унгария, където яко се потих (ебаси толкова ли са добри Фарьорски о-ви )
                              Сега пускам комбо:
                              Аржентина - Еквадор 1 и 1,40к
                              Коста Рика - ЮАР 1 на 1,70к
                              Пък дано като се събудя дано да съм напред.
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Скапаните шумадийци ми осраха тотото - дано ги избият някъде по албзнските чукари, педери фашистички
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X