If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поздрави за всички фенове на хубавия футбол и висшата лига. Ливърпул също имаше нужда от добър треньор, че се бяхме запътили по стъпките на Нюкасъл и Тотнъм...
Пу да му е*а мамата.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Това малко не го разбрах - алегория със Стивън кинг ли трябва да е? Иначе с клоп първенството става интересно, но пак ще бъде невероятно трудно за ливера да влезе в топ 4 - Челси, сити и арсето изглеждат бетонирани за там, независимо от гуардиола, кривият старт на моу или некадърието на мосюто в големите мачове. Остават Манчо и там шансът е в ман гал, но той няма да е вечен, а като единици в ливера все още няма качество, само житни бегачи реално наистина ще ви е по-лесно да вземете квота през ЛЕ, поне тази година, а сори вас и там ви нема у целата схема
Сериозно, пожелавам успех на клоп - мисля, че наистина е най-доброто на пазара в момента и сте големи късметлии, че се нави да дойде при средняк като вас, според резултатите ви в последните 25 години, вместо да отиде в Байерн, реал и т.н. както се изписа. Успех и дано го заслужите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ще бъде интересно за 4-ката вече... Да не стане накрая първи в 7-ми кръг и седми накрая...
Много отворени станахте като взехте Клоп - дето се вика изпълзяхте от мишите дупчици...да не стане само новия треньор да не обърне чудотворно нещата, а да си продължи тренда поне до Януари и да трябва пак да се прибирате в тях
Най-накрая е факт! Честито на всички Reds!
И да не съм чул оплаквания вече! Това е най-доброто, което бихме могли да вземем през следващите 10 години, така че само подкрепа и нищо друго!
Напълно съгласен!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Най-накрая е факт! Честито на всички Reds!
И да не съм чул оплаквания вече! Това е най-доброто, което бихме могли да вземем през следващите 10 години, така че само подкрепа и нищо друго!
Поздрави за всички фенове на хубавия футбол и висшата лига. Ливърпул също имаше нужда от добър треньор, че се бяхме запътили по стъпките на Нюкасъл и Тотнъм...
Скапаните шумадийци ми осраха тотото - дано ги избият някъде по албзнските чукари, педери фашистички
шибан ден - два залога за картони не ми излязоха...като гледах как зализаните педераШчето от турско-арийския отбор мачкат ирландците сложих евро и на двойка там...
едно требълче излезе, но недостатъчно да покрие загубите
Излезе новина, че Клоп ще подпише до края на седмицата договор с Ловърпул.
Скапаните шумадийци ми осраха тотото - дано ги избият някъде по албзнските чукари, педери фашистички
след фейловете на тенис с участието на Делбонис (мамичката му) хванах Грузинците на Груйчето в комбо с победа на Унгария, където яко се потих (ебаси толкова ли са добри Фарьорски о-ви )
Сега пускам комбо:
Аржентина - Еквадор 1 и 1,40к
Коста Рика - ЮАР 1 на 1,70к
Пък дано като се събудя дано да съм напред.
Коментар