А бе,гледам и слушам юро спорт!!!На мен ли ми струва така ,ама публиката май нещо е сърдита на руснаците!!!Да не би заради зобта!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАбе някъде има ли залог колко точки ще спечелят делиорманци в ШЛ? Че на мен ми се върти около и под 2, та ако има къде да заложа, ще съм благодарен да ме насочите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАбе някъде има ли залог колко точки ще спечелят делиорманци в ШЛ? Че на мен ми се върти около и под 2, та ако има къде да заложа, ще съм благодарен да ме насочите
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗаложи на първия изпадащ от А групен = БотяФф ...
Чувам вече че ни викат Българският Лестър, макар че по екипи и игра повече приличаме на Ман СитиЩе видим де, предстоят сериозните мачове.
П.П. Иначе от няколко дни насам който ме срещне или ми се обади по телефона (и е в час с нещата разбира се) започва с един и същ въпрос: За кого ще викаш в ШЛ? Е, те местата са две така че е ясно мисляLast edited by kev; 31.08.2016, 16:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВЕРОЯТНОСТТА СЪЩАТА:
Играеш ли с националната каузаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеПо важното е Ники е вкарал десет голи на Алисия
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСлед два кръга в Турция: Ники Михайлов вече с 9 гола във вратата си
https://topsport.bg/bulgarians-abroa...ratata-si.html
Коментар
-
След два кръга в Турция: Ники Михайлов вече с 9 гола във вратата си
https://topsport.bg/bulgarians-abroa...ratata-si.html
Коментар
-
Аз като им разправям на грухтаците,че ще доиде време да играят у наше село те не ми вярваха.Е днес Киро Грозданката им го начука 3 пъти.Все пак прави чест на прасетата за мощната агитка начело с Дудучето.Сега ще чакаме орнжевите припознавачи следващата годинаЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеПфуу, излязохме от групата, без значение дали сме първи или втори! Дано Лудогорец го направят и те...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Нищо интересно в групите на ШЛ.
Според мен, ще станат яки мачове.. :
Байерн - Атлетико
Реал - Баруся
... Инак, добре.. След групите, чакам Арсенал (ако излязат от там)Last edited by Колчо Слепеца; 29.08.2016, 08:27.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар