IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Български Морски Флот не е по-различно положението...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Dido, брат, ти не си армеец, може да си армеНец (нищо лошо няма), ти си припознавач!!! Както припозна тирето, така ще припознаеш и Лудоглавец. Хора като теб са най-голямата чума и прокоба!!! Защо ли - много е просто, защото ти си умен човек (без насмешка, реално го мисля), ъпиниън мейкър, както е модно да се рече и ще повлечеш и други със себе си. Едно време, когато сее извърпвало помохамеданчването, най-напред са отивали при попа (папаза), та къде с бой, къде с пари (турците също са плащали, при това много, а на поповете - двойно и тройно, даже е било регламентиарно колко за каква позиция се дава, за да се обърне в исляма) да го принудят да приеме правата вяра, щото приеме ли я попа, приема я цялото село Та и ти така - принудиха ви с лиспата на успехи да приемете тирето за ЦСКА, сега пак с липсата на успехи те принуждават да приемеш един частен проект за кауза - да си жив и здрав, Дидо, да илядиш, но ползата от теб в такива случаи е в пъти по-малка от вредата.

Пътят към Ада е послан с добри намерения - смятам знаеш защо!

П.С. А Киро никога няма да го пуснат в градината с жълъдите, не и по този начин и с това дерибействане като в Разград - просто никой няма нужда от силни Левски и ЦСКА (то затова и вас ви фалираха, а ние сме на командно дишане), защото това са агитки, а те свалят правителства. Затова и трябва подмяна, трябва нова "кауза" в лицето на Лудогорец Толкова е ясно всичко, че дори се удивявам как не го разбирате. Ще го кажа отново - както Тиквата прецака дясното и сега всички смятат за редно това, което се случва там, като крайно лява политика се приема за нещо нормално от дясно правителство, така и Лудогорец уби футбола у нас (не сами, с активната подкрепа на перуки и тикви и още по-активното бездействие на феновете в синьо и червено). Толкоз. Бъди здрав! Аз спрам с темата.
      Киро е за панделата.ще спомена само Варненска корабостроителница и дотука.Държавата си затваря очите за наглите кражби строи му стадион дава гражданство на разни бразилци и те така.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Пешо, и аз не го харесвам лизняка, но все пак играе български отбор и не мога да не го подкрепям....
        Toва не е български отбор и най смешно беше като викаха българи юнаци

Коментар

• на 99% румънеца според мен, якото е че показва уважение към феновете. Добър подход, още по якото е че насра платените драскачи, нарочно не пиша журналисти, щото такива вече почти не останаха...
          Last edited by pepe1234; 24.08.2016, 17:13.

Коментар

• Мдам ... вярно, че преди отменения редовен гол на чехите имаше несвирена люспа за ръка с игра на наш селски бег ( и после големата защита ... ). Чичо Гошо сигурно е гледал друг мач.

Както и да е - 18ч ( след малко ще разберем новия тренер на чорбетата )

Коментар

• Всъщност истинския победител е Пилзен. както и да го въртим и да го сучем, това е така.

Пръвият мач: дузпата, от която Козни Моци вкара пръвият гол, бе 90% симулация. Защитникът едва докосна домузът с ръка по ръката - от подобно съприкосновение и 5-годишно дете не би паднало, но оня се просна като магистрална фльорца пред турски тираджия.
              Вчера - какво да коментираме - изравняване след игра с рачичка, която и умрелите видяха, но не и садията, гол - отменен поради засада, при положение, че голмайсторът получава топката от Владо Стоянов, да не говорим, че секунди преди това ПАК имаше игра с ръка на домузки защитник... е? Какво говорим?

И после ще разправят, че чехите на моменти влизали твърдо - ами те бяха бесни !!! Ако садийството бе точно същото, но с тенденции в обратна посока, щеше да има смъртни клетви, писъци, хленчове и рев как реферът "ограбил труда на момчетата", които сега "горко ридаят в съблекалнята", ама щом гаврата е в полза на "наш`те", всичко е наред: ние сме велики, а садията просто "така е видял".

Да не говорим домузите как последните около например 28 минути през повечето време само се търкаляха по теренът така, все едно туй е бойно поле след оръдейна канонада. Коментаторът и той - да се смееш ли да плачеш ли - набеди Дяков за "голям боец", точно след като само той се бе въргалял поне около 4 минути в рамките на последните седем. Закачи му някой леко мордата, оня се фаща за бедрото и се гърчи дори не като войник, ударен от шрапнел, но като червяк на рибарска кукичка. Абсолютни селски к.рви.

Не мислете - че това - от клубни пристрастия. Ако ЦСКА бе на мястото на домузите - и да бие по тоя начин - щях да потъна в земята от срам. Иначе трудно няма - залогът все пак е 15 КБ - какво пречи на оня нахален цървул да бутне на садиите 0.5 Б общо, за да свирят "както трябва"?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• бъркаш, не ми се обяснява постоянно. Фактите сочкат, че чесно и почтенно не е стигнал до шампионски титли. Колкото до това кой зад кого седи и какви ги върши, може да подадеш ушенце на доста слухове... Що си мислиш че не направихме навреме селекция примерно, или пък дали някой не е понатиснал някъде да не се платят 300 бона за лиценза. Споко тоя ще си го намери някой ден. Има да пиша до утре. Според мен при левскарите не е по-различно и те му сърбат попарата, да не говорим за една декларацийка за мастията от един друг отбор, ако не ме лъже паметта и други отбори изпищяха. Тоя честно и почтенно ама в предишния си живот някога...

айде жокер https://topsport.bg/cska/potvardi-se...sska-1948.html

http://www.sportal.bg/news.php?news=399656

http://www.blitz.bg/sport/komentar/l...ts_270420.html
                пасажче от декларацийката, да те улесня
                ...Добре, че е делиорманската мисъл, та да се възроди футбола, бизнеса и интелекта на изстрадалата ни Татковина. Жалка история без хепиенд за онези, долу в тъмнината, които винаги са пробити - чрез съдии или футболен съюз, чрез играчи или ръководства на всякакви български и балкански отбори.
                ето ти и тука да се порадваш на зализания, колко е честен и почтен
                http://www.investor.bg/forum/showthr...35#p1471964319
                Last edited by pepe1234; 24.08.2016, 16:25.

Коментар

• Не съм вярвал, че ще стигна дотам да защитавам Домусчиев по форуми... Аз съм последния, който ще му адвокатства по ред причини. Но което е вярно, е вярно и няма какво да си кривим душите....

Та хайде да оставим общите приказки на люлинските лепилари и да видим дали това, което казваш има някакво основание:

1. Парите в клуба не били спечелени честно - Ха, нима смяташ, че Домусчиев е купил участието в евротурнирите предишните години или е подкупил шефовете на Шалке да купят Кейсара примерно? Айде малко по-сериозно - всичко в този клуб се изработи от треньорите и футболистите за разлика от всички останали клубове в БГ, които все чакат "благодетели".Домусчиев си върна първоначалната инвестиция (изисква се във всеки бизнес) и вече клубът се самоиздържа и печели.

Сега как самия Домусчиев си е спечелил парите е съвсем друга тема, тук говорим за това, че направи един самоиздържащ се и печелещ футболен клуб в БГ - нещо, което всички корифеи се кълняха, че нямало как да стане.

2. Домусчиев подкрепял ликвидаторите на ЦСКА Е, как аджеба го направи това? Мислиш, че на пернишките и Томов им трябваше помощ да сътворят целия този шит? От Домусчиев?

Ако говорим за ролята на Батков през 2008 - вече имаме голяма и важна тема - там започна истинския разпад, този гаден, безскрупулен и подъл удар от страна на говедата ни поведе към пропастта. Когато влязоха пернишките, нещата излязоха от контрол без ничия външна намеса (или заради това, че нямаше такава)....

3. Относно ММА бойците - такива типове бяха наемали и пернишките, за да бият Дучето и Главата на мач в Перник... Домусчиев допусна ОГРОМНА грешка като нае такива за стюарди за мач с ЦСКА в Разград, но беше очевидно че там нямат никакъв опит с организация на дербита.Полицията също се издъни страхотно, селска история... Но такива неща се случват и далеч извън Разград - справка ЦСКА - Черно море и много други.Не смятам, че тия наемници са били наети специално, за да бият фенове на ЦСКА. Те просто толкова си могат като охранители - т.е. никаква нормална работа не могат да свършат, могат само да бият...

А пък това какво се говори на стадиона е последното, което приемам като аргумент. Аз бях редовно присъствие в А сектор, но вече от години Армията не ме влече, ходя от дъжд на вятър и виждам, че нивото във всички сектори пада зловещо. Това наблюдение ми го споделят и фенове на говедата за техния си Сектор А, явно е повсеместно...

Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  И спечели десетки милиони евро от този проект - честно и почтено.

Киро Гела, не знам кво - с нищо не е виновен нито на ЦСКА, нито на Подуене.

Това са две абсолютно неверни неща!!! Явно не ходиш по мачове и не си достатъчно наясно...

Коментар

• Ще се самоцитирам, щото явно хората са по-скоро писатели , а не читатели... Между другото бабата по съребрена линия от 4та степен на натанаел била Българка. Видяхте ли вчера в студиото говедото Б. Попов от БФС със зеленото пуловерче и зелената къпичка в джеба, то бива бижа лизане на гъза на покровителя ма чат толкова. Същата история като ония коментатор дето го разнасяха господарите на ефира.... не че сега тоя коментатор не престана да обяснява как се правело щото е много наясно, абе мани мани... Некои вече бая сериозно са приели "националната кауза", приятен и патриотичен ден пожелавам на всички.
                    Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    Силен мач направиха зелените човечета. Зализания много удобно използва кризите в Левски и ЦСКА и по мои сведения дори, всеки път когато може удря по едно рамо на разрушителите, да не кажа даже, че седи зад тях. От година и нещо не им бях гледал мач, откакто ни изхвърлиха от А група. Използвали са времето да обиграят и надградят, и без конкуренция да си осигурят пак участие за шампионскатаЗащото Левски и ЦСКА пречат много. Та така като шампион доста по лесно, ако отпаднат все пак от борбата за групите за шампионска лига да влезнат в ЛЕ. Ще бъде трудно първенството. На всяка цена трябва да им се опънем всички. Никога не мога да подкрепя отбор който докара ММА бойци и ги прикри като стюарди да бият публиката, отбор който го снимаха как плаща обща вечеря със съдията, отбор който си осигури да играе срещу юношки, а плаща да скачат на кръв на другите обори. Сори няма как да стане. Ето малко линкове, да се помни кой е всъщност е зализания педал!!! И некви заблудени туристи "фенчета" да са наясно откъде си правят селфита и кого подкрепят.

http://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/...eo_128041.html

http://www.sportal.bg/news.php?news=360400

http://www.novsport.com/news387851_1003.html

http://vbox7.com/play:8e342fb25f

ДА СЕ ЗНАЕ!!!
                    Last edited by pepe1234; 24.08.2016, 15:18.

Коментар

• И спечели десетки милиони евро от този проект - честно и почтено.

Киро Гела, не знам кво - с нищо не е виновен нито на ЦСКА, нито на Подуене.

Това са две абсолютно неверни неща!!! Явно не ходиш по мачове и не си достатъчно наясно...

Коментар

• Груец, тук коментираме Лудогорец, а не нашите армейски драми. Ти пак сънуваш някакви задкулисия и завери, а аз виждам очевидното - Домусчиев отиде на пи*ка си лелина и на една зелена поляна направи база и отбор, който вчера за втори път влезе в Шампионската лига и мачка наред. И спечели десетки милиони евро от този проект - честно и почтено. Инвестира в база, школа и пр.

Кое от това направиха Лафчис, Чорни и Баткоф? Пееф, т.е., прощавайте, Тонеф??? С какво може да се пофали вашия "велик" клуб по-точно, та си седнал да говориш отвисоко и да коментираш презрително един успешен български проект? Я слезте на земята, вижте колко сте жалки, особено на международната сцена, и спрете да давате акъли и коментари - не сте в позиция за това.

А особено ми хареса това с помохамеданчването и подкупването на попове - страхотно точно описа как Пееф и слугите му поеха и обладаха здраво отбора с име - национална светиня и неговите фенове, които и досега мълчат, щото преклонена глава, нале......

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Dido, брат, ти не си армеец, може да си армеНец (нищо лошо няма), ти си припознавач!!! Както припозна тирето, така ще припознаеш и Лудоглавец. Хора като теб са най-голямата чума и прокоба!!! Защо ли - много е просто, защото ти си умен човек (без насмешка, реално го мисля), ъпиниън мейкър, както е модно да се рече и ще повлечеш и други със себе си. Едно време, когато сее извърпвало помохамеданчването, най-напред са отивали при попа (папаза), та къде с бой, къде с пари (турците също са плащали, при това много, а на поповете - двойно и тройно, даже е било регламентиарно колко за каква позиция се дава, за да се обърне в исляма) да го принудят да приеме правата вяра, щото приеме ли я попа, приема я цялото село Та и ти така - принудиха ви с лиспата на успехи да приемете тирето за ЦСКА, сега пак с липсата на успехи те принуждават да приемеш един частен проект за кауза - да си жив и здрав, Дидо, да илядиш, но ползата от теб в такива случаи е в пъти по-малка от вредата.

П.С. А Киро никога няма да го пуснат в градината с жълъдите, не и по този начин и с това дерибействане като в Разград - просто никой няма нужда от силни Левски и ЦСКА (то затова и вас ви фалираха, а ние сме на командно дишане), защото това са агитки, а те свалят правителства. Затова и трябва подмяна, трябва нова "кауза" в лицето на Лудогорец Толкова е ясно всичко, че дори се удивявам как не го разбирате. Ще го кажа отново - както Тиквата прецака дясното и сега всички смятат за редно това, което се случва там, като крайно лява политика се приема за нещо нормално от дясно правителство, така и Лудогорец уби футбола у нас (не сами, с активната подкрепа на перуки и тикви и още по-активното бездействие на феновете в синьо и червено). Толкоз. Бъди здрав! Аз спрам с темата.
                        Last edited by DidoDinev; 24.08.2016, 13:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
                          Mного добре но до т4.Точно високата преса ги устроива и на контра стават неудържими.За съжаление защитата и дефанзивните халфове имат още да учат.Особенно с тоя Бастун ще берат много ядове.Дано да съм лош пророк
                          Тц ... не съм съгласен. Вчера чехите се опитаха да им денсят така, но са им посредствени играчите и не се справиха. Въпреки това Разград близо един час от мача не можеха да разцъкат 3-4 паса един след друг без да загубят топката.

Малко по-опитен отбор ще ги прави смешни. А, относно контрите им, за тях си има фалчета и са дотам, както се видя вчера.

За паниката при центрирани топки па да не говорим, където Разград с тия джобните футбалери започват да гледат като зрители мача отстрани

Коментар

• Dido, брат, ти не си армеец, може да си армеНец (нищо лошо няма), ти си припознавач!!! Както припозна тирето, така ще припознаеш и Лудоглавец. Хора като теб са най-голямата чума и прокоба!!! Защо ли - много е просто, защото ти си умен човек (без насмешка, реално го мисля), ъпиниън мейкър, както е модно да се рече и ще повлечеш и други със себе си. Едно време, когато сее извърпвало помохамеданчването, най-напред са отивали при попа (папаза), та къде с бой, къде с пари (турците също са плащали, при това много, а на поповете - двойно и тройно, даже е било регламентиарно колко за каква позиция се дава, за да се обърне в исляма) да го принудят да приеме правата вяра, щото приеме ли я попа, приема я цялото село Та и ти така - принудиха ви с лиспата на успехи да приемете тирето за ЦСКА, сега пак с липсата на успехи те принуждават да приемеш един частен проект за кауза - да си жив и здрав, Дидо, да илядиш, но ползата от теб в такива случаи е в пъти по-малка от вредата.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Спор няма, че отдавна БГ отбор не беше размазвал всички балкански колоси ( да не казвам никога ). Досега само с турашките отбори нямат мач, но останалите на Балканите ги пребиха наред.

Скоро ще им е готова базата с още няколко терена и са единствените засега, които поддържат безплатна школа за лапетиите + 300 левас им дават джобни. За сравнение в другите клубове изнудват родителите да кихат, за да им вземат детето.

П.П. Миналата година ( по памет ) изкупиха цялата формация на Черно море ( които станаха шампиони на БГ до 17 години ли беше ... ). Та, скоро ще имат и школа. Просто не става за 4-5 години.

Коментар

• Аз съм армеец, но съм и българин и което е добро за България ме радва. На България й трябват успехи и самочувствие и когато български отбор мачка ония белградски пръчки или чешките евреи аз не мога да не застана зад тия момчета.

Киро Гела, не знам кво - с нищо не е виновен нито на ЦСКА, нито на Подуене. Човекът нагледно показа, че от футбол могат да се правят десетки милиони евра - и без публика, и без история и без излишни претенции. С какво ни е виновен на нас не мога да разбера, освен че не прояви мъжество да купи нашия отбор от пернишките **** и да направи инвестицията на Армията. Не мога да си представя какво щеше да е на миризливия пилзенски стадион снощи, ако на мястото на Лудогорец беше ЦСКА. Но всуе...

И какво за българските футболисти - че те са най-слабите в Лудогорец. Най-слабите от тима, сами по себе си никак не слаби за българските стандарти, разбира се....

Сега ще стоя и с кеф ще гледам как български отбор се бори мъжки и истински в Шампионската лига, а не да умирам от срам как мичтайщити ги бият ходом с по 5 на нула и целия свят се чуди как може такъв слаб и безсмислен отбор да е попаднал в ШЛ.

Коментар

Working...
                                X