Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВ чутовно дерби Подуяне и Каунь завършиха 1:1
Викам още началото на седмицата да ръгат новия тренер, че да има време да им научи имената поне на наш'те, па те го изденсиха точно на наевем страна.
Любо Супен да идва и да ги почва, че няма време.
П.П. Па, ако си мислят, че заплатата му ще е по-малка от на Стойчо яко са се обАркали акционерчетата.
ногу ме кефят със селските си сказки, ама ние им платихме заплатите. Ами, браус - какво постижение само
Добре поне, че имаме опции за тренери, а не сме като рогатите дето вече ги заобикалят откъм Анадола като чуят за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеговедата започнаха да осребряват класирането си в зона "еврофутбол"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВ чутовно дерби Подуяне и Каунь завършиха 1:1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПорто - Байерн
Барса - ПСЖ
Алетико - Реал
Монако - Юве
5% - 95%
60% - 40%
60% - 40%
33% - 67%
ПП С други думи - съгласен съм с Хаки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеБайерн, Барса, Атлетико и Юве напред
....
Тия Порто, въобще нямам идея как играят ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПорто - Байерн
Барса - ПСЖ
Алетико - Реал
Монако - Юве"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЩо бре ?
Аз, не сметам че имат шанс, срещу никого от останалете отборе ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТ'ва някъв намек ли беше!?
П.П. И мен вчера комшиите ме наиграха, а фанах оувърите на Интер и Севиля и 1-цата на Аякс, ама нищо, некст тайм
Аз, не сметам че имат шанс, срещу никого от останалете отборе ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ, то на тоя етап, като махнем Монако (очевидно са с класа по-долу), всички са корави отбори.
П.П. И мен вчера комшиите ме наиграха, а фанах оувърите на Интер и Севиля и 1-цата на Аякс, ама нищо, некст тайм
Коментар
Коментар