IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Има разлика,Сашо Апашо събираше джоб парасъ а тук ще се търси нов собственик.Кой знае ,може и да влязат няколко офшорни милиона?
    Абе и с борсата може да се получи. Поне ще е най-известления откъм публичност отбор, което ще носи и реклама и нови фенове. Все пак, след като се разбалончи цска, левски остана най-големия отбор все още неразпаднал се, - имам предвид количеството публика.
    Един уникален избушеняк Лудогорец видяхме как при малко повече късмет започна от 0ла и вече с по-пестелив мениджмънт го докара до номер 1 в класиранията.
    Никога нямаше да повярвам, ако някой в ученическите години ми кажеше че тия селски бекове (тогава) ще станат шампиони, май бяха изпаднали и от бе-група. Та при тази публика на левски, все пак и столичен отбор , а това са по-заможните фенове като цяло, може да се получи и успешно борсово листване. Би било интересно да видим левски на борсата. Аналогията със Сашо Апашо е грешка в случая, Всички знаеха Сашо с прякора Апашо. Тук подобни апашори вярвам няма да станат собственици.
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Точно това мисля и аз, С нищо не са по-големи и велики набедените ветерани от чужбина. Просто трябва нашите надежди да ги пускат първо да гонят михаля, после ще започнат и да улучват топката, после и вратата на противника.
      За борсата не ми излежда толкова оптимистично. Видяхме фиаското на чорбичката при Сашо Апашо
      Има разлика,Сашо Апашо събираше джоб парасъ а тук ще се търси нов собственик.Кой знае ,може и да влязат няколко офшорни милиона?

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Ментетата от чужбина дето не са утопия защо отнасят по 4-5 гола от разни фризьори и коафьори от Кипър и други такива велики футболни сили. С юношите поне ще имаме оправдание и няма да ни е толкова срам. Ако не пуснат акциите на борсата няма да се оправят, а там ще се разпродадат като топъл хляб и поне ще върже годината..., при един що-годе читав мениждмънт! Ще има някакъв контрол и ще се спре това източване.
        Точно това мисля и аз, С нищо не са по-големи и велики набедените ветерани от чужбина. Просто трябва нашите надежди да ги пускат първо да гонят михаля, после ще започнат и да улучват топката, после и вратата на противника.
        За борсата не ми излежда толкова оптимистично. Видяхме фиаското на чорбичката при Сашо Апашо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Ако Сашо Диков се беше сетИл да ми даде акциите на мен, днес щях да съм бил рекорда на Тити
          +
          И аз и аз

Коментар

А парите на Лафчис /ВИС 2, Балканбанк, Булстрад/ какви бяха? Отделно доносник и на комунистическата ДС. А парите на Батков какви бяха?Отделно доносник и на комунистическата ДС. Пропускам Чорно защото неговите са руски пари но и те комунистически. А тия след Батков - Иво Тонев и адвокатчето на Пеевски и син на доносник от ДС? А чичо Спас и първия му милион?......
            честен частник трудно ще намерим у нас, а и защо да си кривим душата и да отричаме - вис 2 беше в края на Лафчис, просто нямаше как, ма в началото бяха Пепси при Левски - и те ли са комунисти? Лафчис беше див ентусиаст, но направи най-силният отбор на Левски, който аз съм гледал, по-силен от онзи, дето го разформироваха (за отбора от 70-те няма как да кажа нещо, щото не съм бил роден тогава), просто малшанс с Олимпия през 1994, който си изкарахме на цска с 7:1, много силният тогава Ботев с парите на брокерите с 6:1 и кандидатът за титлата Локо Сф, които тогава дори бяха първи с класирането и имаха нещо от сорта на 7 получени гола за 12-13 мача с 8:0. Много велик отбор беше, несравним с нищо през последните години. Според мен беше по-силен и от онзи отбор на цска с Пенев и кюрда, но те имаха шанса, ние - не, а шансът значи много във футбола. Както и да е, да не отплесвам - Лафчис беше чист, след него стана мазало - лично мнение.

Монти, и аз съм бил при Якимов в Младост, беше приятел на дядо ми. И боя помня - тогава коментираха основно Стоичков чорбарчетата - че бил младо боксьорче, никой не го броеше за играч, играчите тогава бяха в синьо, други времена.

Мечка, това с юношите няма как да стане, а тези, дето наричаш коафьори от Кипър бяха 10 професионални чужденци (може и 9 да са били, все тая), които имаха повече отстранени отбори от всичките ни участници взети накуп, без лайногорец, в последните години. Просто нивото точно на нашите играчи, българчетата, е супер ниско - с пръдня боя не става. И аз искам българи, ма не стават бе, не стават и толкова. Нали ги мъчихме - накрая свършват най-много в МеталикЪ или Черно море, просто не стават, твърде много ги влече нощният живот.

Айде да не се нервя, че няма смисъл
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Монти, айде и ти с мантрите. Ма верно една лъжа, като се повтори 100 пъти и става чиста истина - Милко Балев и Левски - заеби, най-голямата свиня и душманин на Левски ти го изкара левскар. Миналата седмица четох един див чорбар - Станил Йотов - та той пишеше, как на финала за купата през 1990 между Сливен и ЦСКА, публиката на червените викала СДС, СДС - егати, направо са били репресирани чорбарите по време на комунизма.

Да не отплесвам де, но така се раждат легендите. За съжаление на списващите ги, тези легенди са съвсем отскоро, а и повечето сме били съвременници, че да же и очевидци на една част от събитията, та някой си платен журналист трудно би ни излъгал, ма младотото поколение няма как да ги знае тези неща, чете платените ибрикчии и вярва, че цска са били репресирани по време на комунизма, а Милко Балев бил левскар.

П.С. И както казах вече в темата - 90% от списващите тук са чорбари. Червените пари са си червени пари...
              П.П.С. И пак сравнете неистовият вой от корумпираните журналисти да ни докажат, че Литекс е цска преди 5 години и същият вой сега да ни докажат, че БХ не е човекът, който уби Левски. Комунисти, сър!
              Сега и аз ,тренирал съм на Септември , играл съм в юношите ,бил съм и в агитката и в момчетата с топката , контактувал съм с Якимов и Гаганелов велики футболисти бил съм на гости на Якимов в Младост... ....малко знам как сте взели и Котков и Гунди....
              Как направихте боя през през мисля 85 за да стане промяна на имената....бях на мача..?
              Last edited by Монти; 14.05.2020, 13:45.

Коментар

Никаква утопия. Като се разбягат великите и пвярвали си скъпоплатени звезделини, идва най-после ред на школата с юноши.
                Най-после да се огледаме около себе си. Има много добри момчета и извън софия и вместо куция мениджмънт да отчита дейност, да се мотае по чужбините и да вади някакви замръзнали негра, е много по-добре да започнат да обикалят из страната и да дават шанс на нашите таланти.
                Съвсем скоро всички опитни играчи ще започнат да получават оферти и ако Тити не намери начин да плаща след месец, става адио мучачо, сбогом гринго или от сорта. А без юношите левски по-добре още сега да хваща букета.
                Ментетата от чужбина дето не са утопия защо отнасят по 4-5 гола от разни фризьори и коафьори от Кипър и други такива велики футболни сили. С юношите поне ще имаме оправдание и няма да ни е толкова срам. Ако не пуснат акциите на борсата няма да се оправят, а там ще се разпродадат като топъл хляб и поне ще върже годината..., при един що-годе читав мениждмънт! Ще има някакъв контрол и ще се спре това източване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  П.С. И както казах вече в темата - 90% от списващите тук са чорбари. Червените пари са си червени пари...
                  П.П.С. И пак сравнете неистовият вой от корумпираните журналисти да ни докажат, че Литекс е цска преди 5 години и същият вой сега да ни докажат, че БХ не е човекът, който уби Левски. Комунисти, сър!
                  А парите на Лафчис /ВИС 2, Балканбанк, Булстрад/ какви бяха? Отделно доносник и на комунистическата ДС. А парите на Батков какви бяха?Отделно доносник и на комунистическата ДС. Пропускам Чорно защото неговите са руски пари но и те комунистически. А тия след Батков - Иво Тонев и адвокатчето на Пеевски и син на доносник от ДС? А чичо Спас и първия му милион?......
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Монти, айде и ти с мантрите. Ма верно една лъжа, като се повтори 100 пъти и става чиста истина - Милко Балев и Левски - заеби, най-голямата свиня и душманин на Левски ти го изкара левскар. Миналата седмица четох един див чорбар - Станил Йотов - та той пишеше, как на финала за купата през 1990 между Сливен и ЦСКА, публиката на червените викала СДС, СДС - егати, направо са били репресирани чорбарите по време на комунизма.

Да не отплесвам де, но така се раждат легендите. За съжаление на списващите ги, тези легенди са съвсем отскоро, а и повечето сме били съвременници, че да же и очевидци на една част от събитията, та някой си платен журналист трудно би ни излъгал, ма младотото поколение няма как да ги знае тези неща, чете платените ибрикчии и вярва, че цска са били репресирани по време на комунизма, а Милко Балев бил левскар.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Българинът цени нещо като даде пари от собствения си джоб,ако някой му подари нещо той не го цени и гледа да го осребри по най-бърз
                      начин.В годините на приватизацията някой отговорни другаре си купиха цели фабрики по 1 лв и после ги
                      осребриха за стотици милиони,схемата с това младо пишлеме вероятно е същата.
                      Last edited by Grosss; 14.05.2020, 12:57.

Коментар

Бай Хуй като е тръгнал по пътя на Бай Тошо да вземе да разформирова софийските отбори и да създаде ФК "София", с пловдивските съющо - ФК "Пловдив" и така нататък.... И без това се топим като население..... И без това футболът ни е под дъното, и тези които гледат/ходят на мачове намаляват.... И ето ви "Проект Рестарт"........... Не се шегувам много....
                        Спри с тези идей че верно ще го напправи.... но по добре звучи Средец -Бате Борисоф...

Коментар

Ако Сашо Диков се беше сетИл да ми даде акциите на мен, днес щях да съм бил рекорда на Тити
                          Да ги листне всичките на борсата и който иска да притежава Левски ще си ги купи ,ако няма такъв фалит и толкоз.

Коментар

• Бай Хуй като е тръгнал по пътя на Бай Тошо да вземе да разформирова софийските отбори и да създаде ФК "София", с пловдивските съющо - ФК "Пловдив" и така нататък.... И без това се топим като население..... И без това футболът ни е под дъното, и тези които гледат/ходят на мачове намаляват.... И ето ви "Проект Рестарт"........... Не се шегувам много....
                            Life won't wait for you.

Коментар

Всичко се случва
                              Внимавай сега и ти да не прогледнеш и да подобриш рекорда на Титито
                              Life won't wait for you.

Коментар

Tити винаги си е признавал, че е бил чорбе като малък ама чак сега разбрах, че е "прогледнал на 25 г."....... Да си фен на един отбор а после със съзряването в пубертета да смениш отбора е разбираемо....донякъде обяснимо.... Ама на 25 г. да "прогледнеш"....
                                Всичко се случва
                                Внимавай сега и ти да не прогледнеш и да подобриш рекорда на Титито

Коментар

Working...
                                X