IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Не успях да пиша през седмицата, тъй като бях в Хонг конг
    Аз пък пиша от Луната защото от говежда миризма не се трае на Земята...

Коментар

• уф, явно сте се събрали фенчетата на маргинални отборчета като ботевЪ и франсмангал или на отдавна фалирали Ярмейски гордости и се чудите каква да я сготвите, след братската гей прегръдка отпреди седмица. Не успях да пиша през седмицата, тъй като бях в Хонг конг и нямах време, но вашата наглост, честно, не се трае Пределно ясно е какво става в първеснтвото - местата са преразпределени и се играе тото. Тото на макс - играе го Левски, играят го чорбата и ботевЪ, играят го в лайногорец. Играят го всички. Това е.

П.С. А "големите" франсмангал са още по-зле - вече не знам за коя година падат в първия си мач в елиминациите на шл и печелят във втория. Не бе, това е чиста случайност, топка е, върти се и т.н. Айде живи и здрави.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        А бе, Разград защо легнаха на Ботев?

П.П. Нали чорбата им легна предната седмица, че сега и Л-ц.

Т'ва е по логиката на телюгите, дето мучаха цяла седмица
        е, точно за това говоря, де

чорбата 4 мача подред не са вкарвали гол, а ние пък 4 мача не сме получавали гол, но специалистите веднага наглясат кой къде лягал и на кой какво му "подарили"

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          кво ще гледаш, бе? кво ще гледаш? щял да гледа резултатите на БОТЕВ...
          ..
          А бе, Разград защо легнаха на Ботев?

П.П. Нали чорбата им легна предната седмица, че сега и Л-ц.

Т'ва е по логиката на телюгите, дето мучаха цяла седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            тъжен край за кариерата на Джерард!
            през цялата му кариера беше подпиран от съдиите тоя дърводелец ................ рядко груб срещу противниците си и постоянни подаръци (дузпи) като същевременно си избираше в кои мачове да участва за националния на англия където винаги го е карал като на почивка --->>> ето, това е голямата легенда на мърсисайдци

съдията днес трябваше да го изгони още в 25-тата секунда вместо да го оставят на терена още 15-20 секунди, ама нали им е любимец...

всеки небритански играч щеше да бъде изгонен още при първото положение, но на британските легенди първия червен картон като по правило им го опрощават

Коментар

След "изненадващия" Х на Герена да видим резултатите на ЦСКАту срещу БотевЪ!?
              кво ще гледаш, бе? кво ще гледаш? щял да гледа резултатите на БОТЕВ...

гледай си там резултатите на манафите и не се меси в делата на големите...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Greed!
                Не винаги помага!
                Играя 2 мача макс,че иначе ...
                Днес съм пуснал:

Ливърпул - Ман Ю Х2 ДШ
                Байерн М - М'гладбах 1
                Общ К 2,01
                Добра прогноза! Нашия мач направо двойка да го беше играл!
                Страхотен мач за червените дяволи, тъжен край за кариерата на Джерард!

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
                  Бих добавил 1 на Лион и Шросбъри също
                  Greed!
                  Не винаги помага!
                  Играя 2 мача макс,че иначе ...
                  Днес съм пуснал:

Ливърпул - Ман Ю Х2 ДШ
                  Байерн М - М'гладбах 1
                  Общ К 2,01
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Офф ... аз какво пиша - тоя къде отлетя. Нищо общо със северния елен

Гледайте си в паничката и се обединявайте със Славия или Доко Сф, ако ви искат. Нас не ни мисли

Догодина, когато ще останават 10 отбора, не виждам как ще окрякате в А група.

Коментар

Чорбетата са лесни.

Сега акционерчетата ще кешират отбора на Стойчо в лятната пауза и ще сложат някой балък да започва отначало с юноши от школата. Имат 3-4 конвертюруеми футбалерас.

Любо Супен, ако се хване сега ще иска гаранции чиляка, че няма да му правят сечено като на Стойчо и да му продадат румънчето в зимната пауза. Всичките дитирамби, че му запазили отбора се видяха в първите 4 кръга - няма голче вкарано.

И после ултиматуми за титла - е, как да стане?
                      -------------------------

П.П. Със сигурност Супен ще иска по-висока заплата от Стойчо и да видим вехтия Манджук, дето толкова се праска с критики срещу досегашния щаб как ще се ослуша да я извади.

Нормално като пълни аматьори с някой левас решат, че разбират и от футбол и скапят всичко за норматив.

Шанс за 32-тата има, но едва ли ще се бръкнат за Супен, ако въобще се навие, защото нямаме нападател вече. По-добре да бяха кеширали Силва зимната пауза, а не голмайстор на отбора.
                      Тука има един 19г дето търси балъци за инвеститори,като освен смартфони с качество по добро от СОНИ .Доколкото знам си малко по възрастен,ако не си то със сигурност си същият.По времето на възхода на пигмеиспорт единствения умен чорбар който съм срещал предрече това дето става в момента.Докато Левски и свинете се боричкат селяните ще им го боднат.Ако случайно го осъзнаят и сини и червени може и да изплуват от батака в противен случай отиват в историята.Ако така продължават дори крадените пари наливани в кочината няма да помогнат
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                        Засега прогнозите ми се сбъдват. Левски отмъкна точка от Хасково, А ЦСКА отново е без победа.
                        Съжалявам, че се налага да цитирам себе си, но го предпочитам пред обясненията.
                        Чорбетата са лесни.

Сега акционерчетата ще кешират отбора на Стойчо в лятната пауза и ще сложат някой балък да започва отначало с юноши от школата. Имат 3-4 конвертюруеми футбалерас.

Любо Супен, ако се хване сега ще иска гаранции чиляка, че няма да му правят сечено като на Стойчо и да му продадат румънчето в зимната пауза. Всичките дитирамби, че му запазили отбора се видяха в първите 4 кръга - няма голче вкарано.

И после ултиматуми за титла - е, как да стане?
                        -------------------------

П.П. Със сигурност Супен ще иска по-висока заплата от Стойчо и да видим вехтия Манджук, дето толкова се праска с критики срещу досегашния щаб как ще се ослуша да я извади.

Нормално като пълни аматьори с някой левас решат, че разбират и от футбол и скапят всичко за норматив.

Шанс за 32-тата има, но едва ли ще се бръкнат за Супен, ако въобще се навие, защото нямаме нападател вече. По-добре да бяха кеширали Силва зимната пауза, а не голмайстор на отбора.

Коментар

• "Грандовете"

Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                          Щастлив ден за българския футбол!
                          Левски е извън първата шестица, а ЦСКА е с трета поредна загуба!
                          Тези два "гранда", пречещи на развитието на футбола в България, трябва да бъдат натирени в Ъ група. Само тогава българският футбол може да живне поне до средно еропейско ниво.
                          В плейофите не виждам от кого ЦСКА може да вземе победа, но Левски, за съжаление може и да отмъкне някоя точка от Марек и Хасково.
                          ПП. Някои може би ще ревнат и ще ме укоряват що за член на ФК Левски от 1941 година съм, щом пиша такива неща. Ще им отговоря, че за разлика от тях не съм "болен", а и умея да надскоча клубната принадлежност, за да видя нещата такива каквито са в същност.
                          Засега прогнозите ми се сбъдват. Левски отмъкна точка от Хасково, А ЦСКА отново е без победа.
                          Съжалявам, че се налага да цитирам себе си, но го предпочитам пред обясненията.

Коментар

Това "изненадващото" вероятно е било коеф. над 30 ( 2-ка първо полувреме и Х второ )
                            откажете се вече от тези отборчета...
                            Само Реал Мадрид

Коментар

След "изненадващия" Х на Герена да видим резултатите на ЦСКАту срещу БотевЪ!
                              Кой от двата е по-фалирал не е ясно, но по принцип би следвало ако ЦСКАту се прави че се бори за титлата да мачка и в двата мача!?
                              Това "изненадващото" вероятно е било коеф. над 30 ( 2-ка първо полувреме и Х второ )

Коментар

• Spartak Trnava 1
                                Eupen 1
                                O2.5 Fylde-Hyde
                                За 2.500

Коментар

Working...
                                X