Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
уф, явно сте се събрали фенчетата на маргинални отборчета като ботевЪ и франсмангал или на отдавна фалирали Ярмейски гордости и се чудите каква да я сготвите, след братската гей прегръдка отпреди седмица. Не успях да пиша през седмицата, тъй като бях в Хонг конг и нямах време, но вашата наглост, честно, не се трае Пределно ясно е какво става в първеснтвото - местата са преразпределени и се играе тото. Тото на макс - играе го Левски, играят го чорбата и ботевЪ, играят го в лайногорец. Играят го всички. Това е.
П.С. А "големите" франсмангал са още по-зле - вече не знам за коя година падат в първия си мач в елиминациите на шл и печелят във втория. Не бе, това е чиста случайност, топка е, върти се и т.н. Айде живи и здрави.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеА бе, Разград защо легнаха на Ботев?
П.П. Нали чорбата им легна предната седмица, че сега и Л-ц.
Т'ва е по логиката на телюгите, дето мучаха цяла седмица
чорбата 4 мача подред не са вкарвали гол, а ние пък 4 мача не сме получавали гол, но специалистите веднага наглясат кой къде лягал и на кой какво му "подарили"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекво ще гледаш, бе? кво ще гледаш? щял да гледа резултатите на БОТЕВ...
..
П.П. Нали чорбата им легна предната седмица, че сега и Л-ц.
Т'ва е по логиката на телюгите, дето мучаха цяла седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениетъжен край за кариерата на Джерард!
съдията днес трябваше да го изгони още в 25-тата секунда вместо да го оставят на терена още 15-20 секунди, ама нали им е любимец...
всеки небритански играч щеше да бъде изгонен още при първото положение, но на британските легенди първия червен картон като по правило им го опрощават
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСлед "изненадващия" Х на Герена да видим резултатите на ЦСКАту срещу БотевЪ!?
гледай си там резултатите на манафите и не се меси в делата на големите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеGreed!
Не винаги помага!
Играя 2 мача макс,че иначе ...
Днес съм пуснал:
Ливърпул - Ман Ю Х2 ДШ
Байерн М - М'гладбах 1
Общ К 2,01
Страхотен мач за червените дяволи, тъжен край за кариерата на Джерард!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеБих добавил 1 на Лион и Шросбъри също
Не винаги помага!
Играя 2 мача макс,че иначе ...
Днес съм пуснал:
Ливърпул - Ман Ю Х2 ДШ
Байерн М - М'гладбах 1
Общ К 2,01Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЧорбетата са лесни.
Сега акционерчетата ще кешират отбора на Стойчо в лятната пауза и ще сложат някой балък да започва отначало с юноши от школата. Имат 3-4 конвертюруеми футбалерас.
Любо Супен, ако се хване сега ще иска гаранции чиляка, че няма да му правят сечено като на Стойчо и да му продадат румънчето в зимната пауза. Всичките дитирамби, че му запазили отбора се видяха в първите 4 кръга - няма голче вкарано.
И после ултиматуми за титла - е, как да стане?
-------------------------
П.П. Със сигурност Супен ще иска по-висока заплата от Стойчо и да видим вехтия Манджук, дето толкова се праска с критики срещу досегашния щаб как ще се ослуша да я извади.
Нормално като пълни аматьори с някой левас решат, че разбират и от футбол и скапят всичко за норматив.
Шанс за 32-тата има, но едва ли ще се бръкнат за Супен, ако въобще се навие, защото нямаме нападател вече. По-добре да бяха кеширали Силва зимната пауза, а не голмайстор на отбора.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеЗасега прогнозите ми се сбъдват. Левски отмъкна точка от Хасково, А ЦСКА отново е без победа.
Съжалявам, че се налага да цитирам себе си, но го предпочитам пред обясненията.
Сега акционерчетата ще кешират отбора на Стойчо в лятната пауза и ще сложат някой балък да започва отначало с юноши от школата. Имат 3-4 конвертюруеми футбалерас.
Любо Супен, ако се хване сега ще иска гаранции чиляка, че няма да му правят сечено като на Стойчо и да му продадат румънчето в зимната пауза. Всичките дитирамби, че му запазили отбора се видяха в първите 4 кръга - няма голче вкарано.
И после ултиматуми за титла - е, как да стане?
-------------------------
П.П. Със сигурност Супен ще иска по-висока заплата от Стойчо и да видим вехтия Манджук, дето толкова се праска с критики срещу досегашния щаб как ще се ослуша да я извади.
Нормално като пълни аматьори с някой левас решат, че разбират и от футбол и скапят всичко за норматив.
Шанс за 32-тата има, но едва ли ще се бръкнат за Супен, ако въобще се навие, защото нямаме нападател вече. По-добре да бяха кеширали Силва зимната пауза, а не голмайстор на отбора.
Коментар
-
"Грандовете"
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеЩастлив ден за българския футбол!
Левски е извън първата шестица, а ЦСКА е с трета поредна загуба!
Тези два "гранда", пречещи на развитието на футбола в България, трябва да бъдат натирени в Ъ група. Само тогава българският футбол може да живне поне до средно еропейско ниво.
В плейофите не виждам от кого ЦСКА може да вземе победа, но Левски, за съжаление може и да отмъкне някоя точка от Марек и Хасково.
ПП. Някои може би ще ревнат и ще ме укоряват що за член на ФК Левски от 1941 година съм, щом пиша такива неща. Ще им отговоря, че за разлика от тях не съм "болен", а и умея да надскоча клубната принадлежност, за да видя нещата такива каквито са в същност.
Съжалявам, че се налага да цитирам себе си, но го предпочитам пред обясненията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова "изненадващото" вероятно е било коеф. над 30 ( 2-ка първо полувреме и Х второ )Само Реал Мадрид
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСлед "изненадващия" Х на Герена да видим резултатите на ЦСКАту срещу БотевЪ!
Кой от двата е по-фалирал не е ясно, но по принцип би следвало ако ЦСКАту се прави че се бори за титлата да мачка и в двата мача!?
Коментар
Коментар