IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Това с юношите е утопия,...!
    Никаква утопия. Като се разбягат великите и пвярвали си скъпоплатени звезделини, идва най-после ред на школата с юноши.
    Най-после да се огледаме около себе си. Има много добри момчета и извън софия и вместо куция мениджмънт да отчита дейност, да се мотае по чужбините и да вади някакви замръзнали негра, е много по-добре да започнат да обикалят из страната и да дават шанс на нашите таланти.
    Съвсем скоро всички опитни играчи ще започнат да получават оферти и ако Тити не намери начин да плаща след месец, става адио мучачо, сбогом гринго или от сорта. А без юношите левски по-добре още сега да хваща букета.
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Това с юношите е утопия, някаква мантра, дето всеки се опитва да пробутва, щото народът иска да я чува, Това е като онази мантра с минималната пенсия от 1000 лева, щото така било в Малякия, примерно - много хубаво звучи, гали ухото, но дотам. Я ми кажете българин на нивото на Холмар от сегашното поколение? Само един? Голаджия като Караманго, колкото и да не го харесвах, че беше от Литекс - поне един? Или пък като Кешеру - поне един? А полузащитник като Мързелиньо - поне един, евентуално Ивелин може би, хайде, да кажем, че има един. Реално имаме двама свестни вратари - Стоянов, преди контузията (за мен е основен и да не кажа единствен фактор за всички успехи на киро гела) и Пацо Тигъра, ма за него съм спорен. Всичко друго е леш с претенции - като почнеш от ушатото момче от СопотЪ (вярно е голям талант, но дотам), минеш през нашите "надежди" като Стаси и Маси, та стигнеш до оная оранжевата смешка Чорбаджийски ли къв беше.

Славия били задали модела - къв модел бе, взели били купа - 100 минути лежане и бавене на играта от 120, униален късмет на Урсула, изпусната дузпа и за капак победа с дузпи. Малииии, уникален успех, заеби. Баш Славия е носител на най-пошлото и мръсно в Бг футбола, като почнеш от първото купено първенство след 89-та за тяханата титла, минеш през возенете на футболисти и рефери в багажници, та до сегашните обръщалки, дето станаха запазена марка, заеби, велика работа -ако тези ще са мерилото, по-добре да спираме футбола изобщо.

Колкото до нас - аз на отбор с Клити и оная арменска подлога (нали знаете какво е подлого - гърнето за екскременти на възрастните хора) няма да стъпя на стадиона, нищо че имам карта. Това би бил краят на Левски. Изходи при нас реално няма, на благословията на БХ сме, а той е "болен левскар", което си личи от 10 години управление, в които беше убит Левски (е, и цска, но това е друга тема). Всъщност, единствената титла, която се мярна на хоризонта за Левски през тези 10 години упраление на болният левскар, беше по времето на орешака. какво стана в последния мач пак е друга тема - продаден ли беше, прокобата ли, всеки да си го тълкува както си иска. СлучаЕност - едва ли.

А пък това, как всичко се връшало, е най-голямата смешка (сори, бате пешо, но не върви на умен човек да излиза с лафовете на инфантилна бабичка с килийно обрзаование). От умрял писмо се връщало, та и при нас така. Стана дълго, та се спирам. Аз обичам този Левски, и да ЕИК-то има значение, както и разни тирета и т.н., друг Левски от София аз няма да призная за мой. За този съм дал много, ако трябва, ако видя светлинката в тунела, пък мака и от приближаващия се влак, ще дам и още, но на Клити и подлогата - не, мерси.

Само Левски!
      Е може и да викаш само Спартак или само Витоша...Истината е че винаги сте викали срещу милицията ,но в душите си сте били подмолни и с набирането на футболисти и когато Милко Балев вършеше във Ваша полза...и сте въртели милиционерски номера..
      Ами когато отнеха мястото на Цска в уефа и вие най много участвахте в тази далавера и вие ги заместихте...хората не забравят тези подлости..Ами сега ПСУВАТЕ ТИКВАТА а му целувате ръката като стане въпрос за действие...Степанчо що рече как ще скочим на Бащицата...Само САМО БАТЕ БОРИСОВ 2020!

Коментар

• Мога, много е лесно - теренче - прави го наша фирма, екипи, топки - наша фирма, турнирче - наша фирма и т.н. Възможности за крадене, ако си на висока държавана позиция - неограничени, ако имаш поне малко акъл в главата си. А ако не си много нагъл в кражбите, ще те преизбират мандат след мандат. Един познат стана рентиер само от европроекти, а уж е на държавна заплата
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйче, може ли да ми обясниш как БХ може да краде от детският футболен отбор в училище..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Проблема е, че от това не могат да крадат и не е държавна политика..
            О, могат, могта, много могат даже, не си запознат въобще
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

И какъв е проблемът всяко училище и университет да си умат футболен отбор?
              Ми те имат бе, аз съм ритал и в училищния, и в университетския. Ма бяхме бездарници. А като ходех на село за ваканции и т.н., имаше такива таланти, които ни побъркваха от финтове и игра нас, великите софиянци. Обаче на село кой да ги види, като селски отбори вече няма, щото и хора по селата няма, а у градо да риташ е с пари. Та кое да направи новият софиянец - да си плати квартирата, да си купя ляП, или да плати на детето да рита футбол, дето една част от титулярите ги карат с Ес класите и Кю7-те? Ъ? Кауза пердута!

Апропо, бях в Сан Марино - да бе, Сан Марино, онова Сан Марино, мога да ти кажа, че подходждат към спорта и в частност футбола с много по-голяма внимание от нас. А са един баир с населението на Каспичан сигурно, ма на, имат условия и възможности за развитие. Тук няма, тук парица е царица - плащаш си, отрочето ти е титуляр, не си плащаш - чао, селяк. Толкоз

Коментар

• Проблема е, че от това не могат да крадат и не е държавна политика..

Коментар

За да има футбол, трябва да има гладни (в прекия и преносния смисъл) за това момчета. А такива имаше едно време само по селата - с разглезени мамини синчета няма как да стане тая работа. Единствените що-годе живи села са в Пиринско и около Пловдив, затова и всичките ни таланти в последните години са оттам. Просто моделът е неприложим у нас, при сегашното положение на нещата. Сори, няма ли селски футбол, няма как да стане работата, а селски футбол няма
                  И какъв е проблемът всяко училище и университет да си умат футболен отбор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Това трябва да става в рамките на училищата,да вземат примера на американците.
                    За да има футбол, трябва да има гладни (в прекия и преносния смисъл) за това момчета. А такива имаше едно време само по селата - с разглезени мамини синчета няма как да стане тая работа. Единствените що-годе живи села са в Пиринско и около Пловдив, затова и всичките ни таланти в последните години са оттам. Просто моделът е неприложим у нас, при сегашното положение на нещата. Сори, няма ли селски футбол, няма как да стане работата, а селски футбол няма

Коментар

• Това с юношите е утопия, някаква мантра, дето всеки се опитва да пробутва, щото народът иска да я чува, Това е като онази мантра с минималната пенсия от 1000 лева, щото така било в Малякия, примерно - много хубаво звучи, гали ухото, но дотам. Я ми кажете българин на нивото на Холмар от сегашното поколение? Само един? Голаджия като Караманго, колкото и да не го харесвах, че беше от Литекс - поне един? Или пък като Кешеру - поне един? А полузащитник като Мързелиньо - поне един, евентуално Ивелин може би, хайде, да кажем, че има един. Реално имаме двама свестни вратари - Стоянов, преди контузията (за мен е основен и да не кажа единствен фактор за всички успехи на киро гела) и Пацо Тигъра, ма за него съм спорен. Всичко друго е леш с претенции - като почнеш от ушатото момче от СопотЪ (вярно е голям талант, но дотам), минеш през нашите "надежди" като Стаси и Маси, та стигнеш до оная оранжевата смешка Чорбаджийски ли къв беше.

Славия били задали модела - къв модел бе, взели били купа - 100 минути лежане и бавене на играта от 120, униален късмет на Урсула, изпусната дузпа и за капак победа с дузпи. Малииии, уникален успех, заеби. Баш Славия е носител на най-пошлото и мръсно в Бг футбола, като почнеш от първото купено първенство след 89-та за тяханата титла, минеш през возенете на футболисти и рефери в багажници, та до сегашните обръщалки, дето станаха запазена марка, заеби, велика работа -ако тези ще са мерилото, по-добре да спираме футбола изобщо.

Колкото до нас - аз на отбор с Клити и оная арменска подлога (нали знаете какво е подлого - гърнето за екскременти на възрастните хора) няма да стъпя на стадиона, нищо че имам карта. Това би бил краят на Левски. Изходи при нас реално няма, на благословията на БХ сме, а той е "болен левскар", което си личи от 10 години управление, в които беше убит Левски (е, и цска, но това е друга тема). Всъщност, единствената титла, която се мярна на хоризонта за Левски през тези 10 години упраление на болният левскар, беше по времето на орешака. какво стана в последния мач пак е друга тема - продаден ли беше, прокобата ли, всеки да си го тълкува както си иска. СлучаЕност - едва ли.

А пък това, как всичко се връшало, е най-голямата смешка (сори, бате пешо, но не върви на умен човек да излиза с лафовете на инфантилна бабичка с килийно обрзаование). От умрял писмо се връщало, та и при нас така. Стана дълго, та се спирам. Аз обичам този Левски, и да ЕИК-то има значение, както и разни тирета и т.н., друг Левски от София аз няма да призная за мой. За този съм дал много, ако трябва, ако видя светлинката в тунела, пък мака и от приближаващия се влак, ще дам и още, но на Клити и подлогата - не, мерси.

Само Левски!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Тук е сбъркан модела за работа с деца и юноши..Плащат се вече немалки суми за да се тренира , а бедните деца , които са много не могат да си го позволят..Липсата на масовост ни лишава от шанса да намерим таланти..Навсякъде звездите футболисти са, с малки изключения от бедни семейства и таланта и амбициите ги правят големи..Тук шайката крадци вместо да спонсорират безплатно тренировки и отбори на децата с хонорари за тренери, строят стадиони - за да крадат , на които няма кой да играе ..Навремето всяко училище имаше по няколко отбора, в селата и заводите също..
                        Това трябва да става в рамките на училищата,да вземат примера на американците.

Коментар

• Тук е сбъркан модела за работа с деца и юноши..Плащат се вече немалки суми за да се тренира , а бедните деца , които са много не могат да си го позволят..Липсата на масовост ни лишава от шанса да намерим таланти..Навсякъде звездите футболисти са, с малки изключения от бедни семейства и таланта и амбициите ги правят големи..Тук шайката крадци вместо да спонсорират безплатно тренировки и отбори на децата с хонорари за тренери, строят стадиони - за да крадат , на които няма кой да играе ..Навремето всяко училище имаше по няколко отбора, в селата и заводите също..
                          Last edited by Kiro; 14.05.2020, 09:49.

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;n3597728]
                            Мда, комунисти, сър!

Коментар

• Tити винаги си е признавал, че е бил чорбе като малък ама чак сега разбрах, че е "прогледнал на 25 г."....... Да си фен на един отбор а после със съзряването в пубертета да смениш отбора е разбираемо....донякъде обяснимо.... Ама на 25 г. да "прогледнеш"....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

И аз това си мисля, какво е лошото да се обърнем към нашите юноши. Преди 100г, даже не са им плащали. Играли от любов към играта, Сега всички станаха тулупи, чалгаджии и сметкаджии, Това ги учат от малки. Време е да се обърнем към красивия футбол и играта за кефа от играта а не за пари. Тогава левски няма да има равен, Все пак отборът на народа все ще намери 11 играчи, които да защитят синята любов, за която казва Тити.
                                А отделно може да се влезе и в печелившите модели на Славия.
                                Бате Венци доказа, че може да се справи и само с български таланти
                                Българският футбол ще почне да печели когато започне да създава български таланти и да ги продава за десетки милиони в чужбина.Уж
                                са бедни и фалирали а плащат 10 ки хил евра на някакви негра.

Коментар

Working...
                                X