IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Може и пък да е по-добре в Левски да играят само млади български момчета, примера на Славия.
    И аз това си мисля, какво е лошото да се обърнем към нашите юноши. Преди 100г, даже не са им плащали. Играли от любов към играта, Сега всички станаха тулупи, чалгаджии и сметкаджии, Това ги учат от малки. Време е да се обърнем към красивия футбол и играта за кефа от играта а не за пари. Тогава левски няма да има равен, Все пак отборът на народа все ще намери 11 играчи, които да защитят синята любов, за която казва Тити.
    А отделно може да се влезе и в печелившите модели на Славия.
    Бате Венци доказа, че може да се справи и само с български таланти
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Този палячо говори за Левски преди малко по канал 1 и пак плонжове и наколенки пред БХ..Щял за 10дни да събере милиони от феновете..Колко ли ще даде болният левскар..Отбора на народа бил на народа..А кой ще плаща сметките палячо..
      Нека събере, тебе кво ти е. Ако направят нещо толкова тъпо, сами ще разбият народната любов. Така направи Сашо Апашо с агитката на цска - прибра им кинти, после ипо-то се скапа. При всеки жалък опит да съживят болния се скапваше вярата на феновете и ерозира по-сетнешното им желание да дават кинти.
      Ако се прави реанимация трявба да е на сигурно и устойчиво, ако не - по-добре да не държат мъртвеца в агония

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
        Tити каза, че не очаквал, че г-н Божков можел да се окаже лъжец. Дава му шанс да се коригира.
        Каза още "ние (левски) сме нещо различно, при нас има любов"...(сякаш при друите фенове няма любов )
        също каза, че левски няма да фалирал, поне до 14 юни.

Жив и здрав да е и да спаси отбора.
        Обаче, както някои корави фенове разправяха .,,
        . гладът лекува , след месец глад хората размислят
        и ако няма развитие след месец-два е нормално играчите да се разпилеят като зайци.
        Тити каза по този повод, че левски има лиценз за една година и ако трябва ще играе с юношите. Ще довърши първенството
        Да го утешим в мъката и да му пожелаем успех
        Може и пък да е по-добре в Левски да играят само млади български момчета, примера на Славия.

Коментар

• Tити каза, че не очаквал, че г-н Божков можел да се окаже лъжец. Дава му шанс да се коригира.
          Каза още "ние (левски) сме нещо различно, при нас има любов"...(сякаш при друите фенове няма любов )
          също каза, че левски няма да фалирал, поне до 14 юни.

Жив и здрав да е и да спаси отбора.
          Обаче, както някои корави фенове разправяха .,,
          . гладът лекува , след месец глад хората размислят
          и ако няма развитие след месец-два е нормално играчите да се разпилеят като зайци.
          Тити каза по този повод, че левски има лиценз за една година и ако трябва ще играе с юношите. Ще довърши първенството
          Да го утешим в мъката и да му пожелаем успех

Коментар

• Абе вие не знаете ли какъв е професионалният фен Клити? Първо на оригиналното цска, после на славия, сега пък на Левски - моля ви се, професионален превратаджия като Кимон Георгиев. Тоя и онези боклуци от нкп-сз, заедно с аватарите им от тръста дори не бива да бъдат споменавани.

А смешното, по-скоро трагикомичното е наколенките, които всички правят към властта, сакън да не се каже, че Бх е собственик, щото е болен левскар и т.н. Няма сайт, в който да не са омаловажени думите на колос в търговското право като Герджиков, че БХ е собственик на 87% от акциите, само и само чорбаджията да не се разсърди. Ето затова говоря за комунизъм - див комунизъм, от най-чист вид, който владее медиите. А сега сравненте с педи 4 години, когато точно същите сайтове ударно ни убеждаваха, че оранжАвото е новото червено, тирета няма, Ловеч е София, а уефа са банда корумпирани некадърници, които нищо не разбират. Мда, комунисти, сър!

- Кой хлопа в този ранен час?
            - Аз хлопам — отговори Диков.
            - Върви си! Не ща тез акции аз!
            - Не щеш ги? — каза Диков.

- Не зная как си се решил…
            - Реших се — каза Диков.
            - Васил е нещо наумил.
            - Май нещо. — каза Диков.

- При мен да дойдеш, току-виж…
            - Да дойда? — каза Диков.
            - Не знам какво ще надробиш.
            - Не знаеш! — каза Диков.

- При тебе, ако дойда вън…
            - Ела де! — каза Диков.
            - Ще пратя Кралев, тоя пън.
            - Прати го. — каза Диков.

- Виж, Тити пак се разрева.
            - Сефте... - отвърна Диков.
            - Върви при него ти сега.
            - На теб джиросани са. - каза Диков.

- Виж, има там едно момче.
            - Момче? - запита Диков.
            - Успял млад мъж, знаеш го добре.
            - Добре. - завърши Диков.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Този палячо говори за Левски преди малко по канал 1 и пак плонжове и наколенки пред БХ..Щял за 10дни да събере милиони от феновете..Колко ли ще даде болният левскар..Отбора на народа бил на народа..А кой ще плаща сметките палячо..

Коментар

Новият собственик на "Левски" рита за "Бистришките тигри".
                Ако не са в една група, няма да е голям конфликт на интереси
                Официално последно Баце ли остана собственик
                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Новият собственик на "Левски" рита за "Бистришките тигри".

Коментар

• Данаилчо, с тоя поглед и вид на наплашен помияр, като му чуя и изказа, и наистина започвам да вярвам че се е случило чудото и куче е приело човешки образ, а от там идва и изказа му - превежда си във фонов режим от кучешки към човешки. Единстенно все още не съм открил каква порода е, че по интелектуален багаж доста отстъпва от познатите ми породи. Министър на правосъдието , боже прибери си версиите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Аз съм тотално некомпетентен в областта на Правото ма като гледам кой е министър на кривосъдието и кви глупаци управляват държавата нищо чудно и такъв закон да са приели
                      Бате Пешо, не мой с лошо по правосъдния....Имаш право да го критикуваш, когато чуеш едно равно и цялостно изречение от него.....Мисля,че предишният беше по-добър...........
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Оф, червените кхмери пак наизлязоха - да, гадно е да закопаеш сам отбора си - път, по койтосме тръгнали и ние, при това с бързи и широки крачки, ма да припознаеш чужд, си е шизофрения отвсякъде. както и да е, обършете млякото или каквото и да е там бяло около устата и гледайте мача от близо. Нас все още ни има - колко дълго ще ни има, не знам, но ни има, вас ви няма.

Само Левски!
                        Груец засрами се най накрая и остави ЦСКА на мира.Ковчези ще носите вие и ще се подигравате а?Тоя дето носи ковчега май не е сред живите вече.Със закон трябва да се забрани да се петнят имената на Левски и Ботев...Вие отивате в А окръжна под името Ковид 1914

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Аз не смея да споря с проф. Герджиков, най малкото защото ми е преподавал....... ама дори даренията не стават насила.....
                          Аз съм тотално некомпетентен в областта на Правото ма като гледам кой е министър на кривосъдието и кви глупаци управляват държавата нищо чудно и такъв закон да са приели

Коментар

Не му джиросали акциите...

Този лично го познавам. Преди 5 год се срещнах с него да ми уреди една среща с хора, които той познава. Уреди я. Няколко дена контактувах с него лично. Добър човек е, дори добродушен и свръх емоционален като жена. Но не става за Шеф или Началник или Ръководител или Менаджер. Може би става за баскет треньор. Него емоцията го движи, а не разума. Не може да управлява.стадо дресирани хлебарки камо ли бизнес за милиони. Да се занимана с нещо по безобидно например да сее и продава домати, чушки, боб, картофи ......

Коментар

Манталитета на тартора на агитката на Левски е като на хипопотам, затънали са до ушите в , но намери време да обяснава че не съществува ЦСКА...
                              .....А си прави редовно свирки на БХ . Егати феновете , които представлява..
                              Наистина много инфантилно участие, ама толкова си може, вероятно.
                              И това ще мине ...

Коментар

• Новия собственик на ПФК "Левски-София" АД - Бойко Методиев Борисов

Коментар

X