Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТи, мислиш ли, че могат да ни отстранят в два мача ?Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАми GOOD LUCK тогава !Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМен тия мишоци Бешиташ ми изядоха 'ляба пък даже ДНБ ги бях писал!
Днес съм играл ПСЖ да вкара над 1.5, Валенсия ДШ и Над 1.5 в мача Утрехт за 1.92 коеф
Пускам от време на време залози с по 5 - 7 мача в система с идеята за изненади или права колонка с 5 мача и поне 10 коефициент, но рядко излизат.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеО да, на тия бих бил МНОГО доволен.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДобре,че звездите ми го проговориха в последния момент и:
Потвърждаване на залога - SC5604E3D39475
Час на залога: 19.03.2015 17:11 Принтирай
Селекции
No Селекции Събитие Дата на
Събитието Коефициент Резултат
1 Динамо Киев Динамо Киев - Евертън Да се класира (Да спечели финала)1 9.03.2015 20:00 2.45 Печеливш
2 Равен или Фиорентина Рома - Фиорентина
Двоен шанс 19.03.2015 20:00 1.71 Печеливш
Стойностите на "Печели" зависят от максималната печалба, показана в нашите правила.
За днес:
Дижон - Валансиен 1
Хамбургер - Херта 1X ДШ
Общ К 2,14
Днес съм играл ПСЖ да вкара над 1.5, Валенсия ДШ и Над 1.5 в мача Утрехт за 1.92 коеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеПСЖ
Все пак в затъмнение ще ги теглятХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеа и такива ли "инвестиции" има в инвестора, тая тема може да се слее с форекса в едно .....За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДа, захлебихме с някой лев, колкото да си избия летния залог с теб
Добре, че Агуеро не осра пейзажа !
Довечера си мисля:
Бешикташ - Брюж 1
Рома - Фиорентина Х2 ДШ
Общ К 3,39
Потвърждаване на залога - SC5604E3D39475
Час на залога: 19.03.2015 17:11 Принтирай
Селекции
No Селекции Събитие Дата на
Събитието Коефициент Резултат
1 Динамо Киев Динамо Киев - Евертън Да се класира (Да спечели финала)1 9.03.2015 20:00 2.45 Печеливш
2 Равен или Фиорентина Рома - Фиорентина
Двоен шанс 19.03.2015 20:00 1.71 Печеливш
Стойностите на "Печели" зависят от максималната печалба, показана в нашите правила.
За днес:
Дижон - Валансиен 1
Хамбургер - Херта 1X ДШ
Общ К 2,14Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНекви предчувствия за днес ?
За Байерн, мисла, че ща е Юве ели Атлетико ...
Все пак в затъмнение ще ги теглятOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМда, реалностите наложиха своята логика - Стойчо остава. Наистина едва ли би се намерил свестен тренер, камо ли от чужбина, който да се навие да работи в тази обстановка с тези футболисти при тези условия и при декларирана шампионска или близка на нея цел. Все пак стана ясно, че в момента даже няма пари за добавки за възстановяване - нещо абсолютно елементарно и базисно за професионалния спорт... Мъката за армейската общност продължава, дано Стойчо поне успее да обърне настроението на отбора и да върне агресията и желанието за победа, белким на инат, мускули и късмет грабнем някой медал... Те и Крейзитата са в сатурнова дупка, може и да излезе нещо....
На 25 годишни какви добавки за възстановяване като денсят по един мач на седмица и то не всяка. То това да не е тенис на корт да денсят през ден по 3 часа?
---------------------------------
Мъката е, че от години ни въртят да си плащаме наем на базите по 2 млн. левас ( под формата на "инвестиции" ).
Е, сега импулс го имат като ще се маха наш Лупи, че се изтърка с едни и същи лафчета.
Кинти ще имат за заплати до края - остава да вземат и да поиграят малко. Титлата минава през 2 победи над Разград задължително.
Не е нещо кой знае какво за постигане, друг е въпрос дали ще искат
П.П. Ако не искат - шут и следващите. Явно тия не са за ЦСКА.Last edited by marandi; 19.03.2015, 21:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеМного добра прогноза. Браво.
Жалко, че не я видях навреме Пуснах темата и след това срещи, ала бала и забравих да погледна. Много съм зле
Добре, че Агуеро не осра пейзажа !
Довечера си мисля:
Бешикташ - Брюж 1
Рома - Фиорентина Х2 ДШ
Общ К 3,39Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар