IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Не знам, но поне мачовете ще са доста интересни
    Е, то на тоя етап, като махнем Монако (очевидно са с класа по-долу), всички са корави отбори.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Ти, мислиш ли, че могат да ни отстранят в два мача ?
      Не знам, но поне мачовете ще са доста интересни
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Е сА, гледах затъмнението.
        Реал ЩЕ Е !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ами GOOD LUCK тогава !
          Ти, мислиш ли, че могат да ни отстранят в два мача ?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Мен тия мишоци Бешиташ ми изядоха 'ляба пък даже ДНБ ги бях писал!
            Днес съм играл ПСЖ да вкара над 1.5, Валенсия ДШ и Над 1.5 в мача Утрехт за 1.92 коеф
            Избягвам да играя повече от 2 мача - вероятността от издънка се увеличава неимоверно (поне за мен).
            Пускам от време на време залози с по 5 - 7 мача в система с идеята за изненади или права колонка с 5 мача и поне 10 коефициент, но рядко излизат.
            Only God Can Judge me...

Коментар

О да, на тия бих бил МНОГО доволен.
              Ами GOOD LUCK тогава !
              Only God Can Judge me...

Коментар

Добре,че звездите ми го проговориха в последния момент и:

Потвърждаване на залога - SC5604E3D39475
                Час на залога: 19.03.2015 17:11 Принтирай
                Селекции
                No Селекции Събитие Дата на
                Събитието Коефициент Резултат
                1 Динамо Киев Динамо Киев - Евертън Да се класира (Да спечели финала)1 9.03.2015 20:00 2.45 Печеливш
                2 Равен или Фиорентина Рома - Фиорентина
                Двоен шанс 19.03.2015 20:00 1.71 Печеливш
                Стойностите на "Печели" зависят от максималната печалба, показана в нашите правила.

За днес:
                Дижон - Валансиен 1
                Хамбургер - Херта 1X ДШ

Общ К 2,14
                Мен тия мишоци Бешиташ ми изядоха 'ляба пък даже ДНБ ги бях писал!
                Днес съм играл ПСЖ да вкара над 1.5, Валенсия ДШ и Над 1.5 в мача Утрехт за 1.92 коеф

Коментар

ПСЖ
                  Все пак в затъмнение ще ги теглят
                  О да, на тия бих бил МНОГО доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    а и такива ли "инвестиции" има в инвестора, тая тема може да се слее с форекса в едно .....
                    A защо не и с БФБ?
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• а и такива ли "инвестиции" има в инвестора, тая тема може да се слее с форекса в едно .....

Коментар

Да, захлебихме с някой лев, колкото да си избия летния залог с теб
                        Добре, че Агуеро не осра пейзажа !
                        Довечера си мисля:
                        Бешикташ - Брюж 1
                        Рома - Фиорентина Х2 ДШ
                        Общ К 3,39
                        Добре,че звездите ми го проговориха в последния момент и:

Потвърждаване на залога - SC5604E3D39475
                        Час на залога: 19.03.2015 17:11 Принтирай
                        Селекции
                        No Селекции Събитие Дата на
                        Събитието Коефициент Резултат
                        1 Динамо Киев Динамо Киев - Евертън Да се класира (Да спечели финала)1 9.03.2015 20:00 2.45 Печеливш
                        2 Равен или Фиорентина Рома - Фиорентина
                        Двоен шанс 19.03.2015 20:00 1.71 Печеливш
                        Стойностите на "Печели" зависят от максималната печалба, показана в нашите правила.

За днес:
                        Дижон - Валансиен 1
                        Хамбургер - Херта 1X ДШ

Общ К 2,14
                        Only God Can Judge me...

Коментар

Некви предчувствия за днес ?
                          За Байерн, мисла, че ща е Юве ели Атлетико ...
                          ПСЖ
                          Все пак в затъмнение ще ги теглят
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Некви предчувствия за днес ?
                            За Байерн, мисла, че ща е Юве ели Атлетико ...

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                              Мда, реалностите наложиха своята логика - Стойчо остава. Наистина едва ли би се намерил свестен тренер, камо ли от чужбина, който да се навие да работи в тази обстановка с тези футболисти при тези условия и при декларирана шампионска или близка на нея цел. Все пак стана ясно, че в момента даже няма пари за добавки за възстановяване - нещо абсолютно елементарно и базисно за професионалния спорт... Мъката за армейската общност продължава, дано Стойчо поне успее да обърне настроението на отбора и да върне агресията и желанието за победа, белким на инат, мускули и късмет грабнем някой медал... Те и Крейзитата са в сатурнова дупка, може и да излезе нещо....
                              Стига драми, па и ти.

На 25 годишни какви добавки за възстановяване като денсят по един мач на седмица и то не всяка. То това да не е тенис на корт да денсят през ден по 3 часа?
                              ---------------------------------

Мъката е, че от години ни въртят да си плащаме наем на базите по 2 млн. левас ( под формата на "инвестиции" ).

Е, сега импулс го имат като ще се маха наш Лупи, че се изтърка с едни и същи лафчета.

Кинти ще имат за заплати до края - остава да вземат и да поиграят малко. Титлата минава през 2 победи над Разград задължително.

Не е нещо кой знае какво за постигане, друг е въпрос дали ще искат

П.П. Ако не искат - шут и следващите. Явно тия не са за ЦСКА.
                              Last edited by marandi; 19.03.2015, 21:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
                                Много добра прогноза. Браво.
                                Жалко, че не я видях навреме Пуснах темата и след това срещи, ала бала и забравих да погледна. Много съм зле
                                Да, захлебихме с някой лев, колкото да си избия летния залог с теб
                                Добре, че Агуеро не осра пейзажа !
                                Довечера си мисля:
                                Бешикташ - Брюж 1
                                Рома - Фиорентина Х2 ДШ
                                Общ К 3,39
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X