IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
    Довечера Динамо К,Аякс и Севиля ми се виждат 1 но ще видим как ще са коефицентите докато почнат мачовете.Трябва да избера кои 2 мача да пусна и нашивам парата
    2.05,2.16 и 1.9 При Севиля може да има измама!

Коментар

• Тази дърта хиена Масчерано

Javier Mascherano (top centre) points in the direction he thinks Sergio Aguero will shoot

ПП Прецака ми залога за над 2.5 гола! Пидирас

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
        Довечера Динамо К,Аякс и Севиля ми се виждат 1 но ще видим как ще са коефицентите докато почнат мачовете.Трябва да избера кои 2 мача да пусна и нашивам парата
        Пусни ЦСКА - Монтана за купата на БГ - 1 тв.

Коментар

• Довечера Динамо К,Аякс и Севиля ми се виждат 1 но ще видим как ще са коефицентите докато почнат мачовете.Трябва да избера кои 2 мача да пусна и нашивам парата
          Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            Барса ще бие с поне два гола разлика, Дортмунд е 1-ца. Какво е ДШ?
            ДШ=двоен шанс=два знака с един залог
            Не вярвам Юве ,колкото и да са ми неприятни пак да гризнат дървото
            За Барса... зависи с каква настройка за игра ще излязат. Първия мач решиха всичко, а Сити нямат потенциала за изненада в такъв размер
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              Барселона - Ман С 1 ( с възможност за -1,5)
              Дортмунд - Ювентус Х2 ДШ

Общ К - 2,45
              Барса ще бие с поне два гола разлика, Дортмунд е 1-ца. Какво е ДШ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
                Някакъв комар за довечера мачовете? Басове нещо? Фийл лайк гемблинг!
                Барселона - Ман С 1 ( с възможност за -1,5)
                Дортмунд - Ювентус Х2 ДШ

Общ К - 2,45
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Някакъв комар за довечера мачовете? Басове нещо? Фийл лайк гемблинг!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                    Мда, реалностите наложиха своята логика - Стойчо остава. Наистина едва ли би се намерил свестен тренер, камо ли от чужбина, който да се навие да работи в тази обстановка с тези футболисти при тези условия и при декларирана шампионска или близка на нея цел. Все пак стана ясно, че в момента даже няма пари за добавки за възстановяване - нещо абсолютно елементарно и базисно за професионалния спорт... Мъката за армейската общност продължава, дано Стойчо поне успее да обърне настроението на отбора и да върне агресията и желанието за победа, белким на инат, мускули и късмет грабнем някой медал... Те и Крейзитата са в сатурнова дупка, може и да излезе нещо....
                    https://www.youtube.com/watch?v=Svifc9UG5VY

Коментар

• Мда, реалностите наложиха своята логика - Стойчо остава. Наистина едва ли би се намерил свестен тренер, камо ли от чужбина, който да се навие да работи в тази обстановка с тези футболисти при тези условия и при декларирана шампионска или близка на нея цел. Все пак стана ясно, че в момента даже няма пари за добавки за възстановяване - нещо абсолютно елементарно и базисно за професионалния спорт... Мъката за армейската общност продължава, дано Стойчо поне успее да обърне настроението на отбора и да върне агресията и желанието за победа, белким на инат, мускули и късмет грабнем някой медал... Те и Крейзитата са в сатурнова дупка, може и да излезе нещо....

Коментар

• Тъпичко става с Уефски и Цецка, особено за феновете им, които вероятно са към 3/4 от всичкото българско фен (като вземем, че Софията е към 1/3 от населението пък Локо и Славия имат по около 500-600 фена) ама то това Ви е за дето 45 години сте мачкали всичко останало "по политически причини" - сега вас ви мачкат по "икономически" - то не беше Литекс на Гришата, не беше Локо на Коко,...даже и Нафтата на Порточанов ви беше трън в колелата!
                        Не е хубаво това идване и заминаване на президенти с торби пари,...кой знае след колко време ще залезе и звездава на Домуса...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Аз съм армеец, но не спирам да повтарям, че това не е шампионски отбор, Томов не може да осигури финансиране за атака и участие в ШЛ, Стойчо не е тренер, който може да е конкурентен в ШЛ, тези футболисти ще ни изложат по жесток начин в Европа. При нас в момента само публиката е на ниво, нищо друго. При Лудогорец е точно обратното.

В момента сме на важен кръстопът и в този смисъл 3-те поредни загуби според мен дойдоха тъкмо навреме, за да покажат на феновете жестоката истина. Стойчо свърши огромна работа, изтегли каруцата от много кално дере, но това е брутален бизнес и приказката за уморените коне е реалност. Томов е майстор на движението по ръба, но дотам - за постигане на големите цели трябват други качества. Не мисля, че и Манджуков ги има. Надеждата за клуба е продажба на мениджър тип Домусчиев, в краен случай Гриша Ганчев и рестарт на процесите с модерен тренерски екип. И това подкрепено с пари, много пари + още повече пари, иначе нищо няма да стане.

В момента ние сме ултра зле, Крейзитата също (Дерменджиев е пътник като Стойчо и това трябваше да се свърши отдавна), а Уецке най-после имат тренер, който може да свърши нещо. Обаче с ръководен екип включващ професора от Рен Гонзакис, подпухналата Гугутка и оня очилат клоун от тръста има още да страда фауната в квартал Подуяне

Абе, къде е Груята да се изкаже аргументирано по актуалните проблеми? Покри се туй момче и това си е!
                          А, защо стана ултра зле само за една седмица и два мача?

Изтъпани се Манджуков и взе да реве колко била заплатата на Стойчо.Ее ... хубау - купил си 200 хил. акции по 1 левас, дето после може да шътне на 3 левас и дал кинти на заем на Томов - дето ще му ги върне.

И след лудия напън да махне Стойчо като го клепа месеци наред, сега се фръцна и каза: "Аз излязам." - ама, Стойчо да остане да си свърши работата.

Чакай сега - дойде - изср* се на мениджъра си и после той да бачкал? Как да стане? То вече няма доверие, няма нищо. Футбалерите шах и те какво става? Кого да слушат? "Тренера си ли или некви там дето виждат един път в месеца?"
                          -------------------------------

Изтъпани се и оня Тодоров и взе да ръси акъл за футбол, че не му харесали как играели и т.н.
                          --------------------------------

А, бе нашите пауни в БГ ще се научат ли да си затварят зурлите и да не коментират отбора и треньора?

Не съм чул Флоринтино, Абрамович или Берлускони да говорят за футбол под път и над път.

Да'е ... досадните гниди да'е ... ( дал там някой левас - отвори си зурлата - скапи цялата атмосфера в съблекалнята и после - аз ще си ходя - сега ми върнете стинките и се нарежда на опашката да ги съди ).

Ама, ай мерси от такива "помагачи".
                          --------------------------------------------------------

Стойчо да се маха, просто границата ( червената линия ) се премина и вече няма оправия.

Доверие се гради с години, а се срива точно за секунди.

Няма смисъл вече да се мъчат да кърпят нещата, защото възел винаги ще си остане. Да викат Супен, чичо Митко или Пл. Марков и толкоз. Няма значение кой.

Може и Стоичков, той сега има договор, иначе можеше и да дойде да удари едно рамо.

Па след 2-3 години ще дойде Бербетаката и там имаме опция - хихи

Ай, наздраве!

П.П. Ама, в момента губят ценно време. Новият треньор вече трябваше да е дошъл да огледа състава и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Марандич, много е оптимистично да мислите за титла даже и с 4 патерици в първата 6ца!
                            Шанса ви беше да дръпнете на Крейзитата докато те бяха разсеяни около Евротурнирите! Сега когато няма какво да ги разсейва очаквам да запишат 5 домакински победи и евентуално загуба и 2 хикса навън на ЦСКА, Литекс и Бирое! Което ще им е съвсем достатъчно да вземат титлата с поне 6-7 точки аванс!
                            Следващите 2 кръга ще се разбере ( срещу Берое и Разград ) - ако не могат да вземат 6 точки - къде са тръгнали?

Гледам, че вместо да се тушира конфликт между треньор/ръководство и футбалерите - той се увеличава.

Феновете и те се "изср*ха" на метенето с тия заплахи срещу футбалерите. Те чужденците вече ще се чудят как по-бързо да се махат след тая фростотия - само не и да денсят.

Ако, не вземат 6 точки от първите мача - направо да викат чичо Митко и да почват да налагат младоци от школата, ако има нещо читаво там.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Марандич, много е оптимистично да мислите за титла даже и с 4 патерици в първата 6ца!
                              Шанса ви беше да дръпнете на Крейзитата докато те бяха разсеяни около Евротурнирите! Сега когато няма какво да ги разсейва очаквам да запишат 5 домакински победи и евентуално загуба и 2 хикса навън на ЦСКА, Литекс и Бирое! Което ще им е съвсем достатъчно да вземат титлата с поне 6-7 точки аванс!
                              Аз съм армеец, но не спирам да повтарям, че това не е шампионски отбор, Томов не може да осигури финансиране за атака и участие в ШЛ, Стойчо не е тренер, който може да е конкурентен в ШЛ, тези футболисти ще ни изложат по жесток начин в Европа. При нас в момента само публиката е на ниво, нищо друго. При Лудогорец е точно обратното.

В момента сме на важен кръстопът и в този смисъл 3-те поредни загуби според мен дойдоха тъкмо навреме, за да покажат на феновете жестоката истина. Стойчо свърши огромна работа, изтегли каруцата от много кално дере, но това е брутален бизнес и приказката за уморените коне е реалност. Томов е майстор на движението по ръба, но дотам - за постигане на големите цели трябват други качества. Не мисля, че и Манджуков ги има. Надеждата за клуба е продажба на мениджър тип Домусчиев, в краен случай Гриша Ганчев и рестарт на процесите с модерен тренерски екип. И това подкрепено с пари, много пари + още повече пари, иначе нищо няма да стане.

В момента ние сме ултра зле, Крейзитата също (Дерменджиев е пътник като Стойчо и това трябваше да се свърши отдавна), а Уецке най-после имат тренер, който може да свърши нещо. Обаче с ръководен екип включващ професора от Рен Гонзакис, подпухналата Гугутка и оня очилат клоун от тръста има още да страда фауната в квартал Подуяне

Абе, къде е Груята да се изкаже аргументирано по актуалните проблеми? Покри се туй момче и това си е!

Коментар

• Марандич, много е оптимистично да мислите за титла даже и с 4 патерици в първата 6ца!

Коментар

Working...
                                X