Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеДа вкарам малко конспирация.
Продадохме последните 3 мача за да имаме после 6 сигурни победи - 18 точки.
Помислете само който и да е от тези отбори дори равен да бяхме направили говедата щяха да са в първата 6-ца.
Остават ни мачове с латекса и лапникурец.
Кофти че и тези 18 точки няма да ни стигнат.
Поживьом увидимЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Ако викнем Супен ще се напъват за титлата.
Ако викнат чичо Митко - чужденците аут и имаме половин година да налага младоци и нов отбор за догодина.
А при рогатите кога евро лиценз? И за какво ви е, ако не е тайна? И без това сега ще орежете заплатите наполовина.
А, приходи от билети и ТВ права кога? Уен?
П.П. Добре, че са още 12 отбора, че поне няма да изпаднете. Ако минавахме на формат 10 отбора, А група през крив макарон
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеЗурла ,титла кога а купа кога?А песента за 32 кога?
Мисля, че се налага вече, Стойчо емоционално се сдуха и му е време за малко почивка. Срив е чисто психологически, а не толкова спортно-технически.
32-та не е отписана още
П.П. Успех за 7-мото място от мИня. И за купата
Коментар
-
Да вкарам малко конспирация.
Продадохме последните 3 мача за да имаме после 6 сигурни победи - 18 точки.
Помислете само който и да е от тези отбори дори равен да бяхме направили говедата щяха да са в първата 6-ца.
Остават ни мачове с латекса и лапникурец.
Кофти че и тези 18 точки няма да ни стигнат.
Поживьом увидимНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеГоре рогите, телюги!
Продължаваме напред - както казва Кобрата!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Вчера докато българските червени симулираха игра срещу БотевЪ, то червените дяволи изиграха най-доброто си полувреме от времето на САФ насам! Може да се каже че убиха надеждите на Шпорите за 4ката!
Следващия уикенд предстои важно гостуване на Анфийлд! Ако запазим това представяне не виждам как ще ни бият и ще си осигурим място в ШЛ догодина, а защо не и да се грабнем 2тото място накрая, след като Шитито се обърна на пълен шит!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеЩастлив ден за българския футбол!
Левски е извън първата шестица, а ЦСКА е с трета поредна загуба!
Тези два "гранда", пречещи на развитието на футбола в България, трябва да бъдат натирени в Ъ група. Само тогава българският футбол може да живне поне до средно еропейско ниво.
В плейофите не виждам от кого ЦСКА може да вземе победа, но Левски, за съжаление може и да отмъкне някоя точка от Марек и Хасково.
ПП. Някои може би ще ревнат и ще ме укоряват що за член на ФК Левски от 1941 година съм, щом пиша такива неща. Ще им отговоря, че за разлика от тях не съм "болен", а и умея да надскоча клубната принадлежност, за да видя нещата такива каквито са в същност.
реално погледнато това делене на отборите на две шестици е най-тъпото нещо което направиха говедата от БФС и сега техния си отбор сърба "чорбата"
според мен една А група от 10 отбора които да играят 4 пъти по между си е оптималния вариант
но говедата в БФС с цел да ги преизберат искат хем повече отбори в А група, хем искат да е интересно първенството .................... ами , така не става...
отбори като хасково, локумспор (кюстендил), дупница, слабия не знам какво търсят
в групата на майсторите
едните оправиха головата разлика на говедата - хасково
другите са при майсторите само заради възможностите да залагат в цял свят - хасково, локумспор (кюстендил), дупница, слабия само коефиценти гледат
на слабия без никаква публика нов стадион ще правят ............... луда работа
при тази липсса на пари мисля, че е време слабия да се обединят с чорбата, а говедата с надежда ................ или наобратно - както искат...
на софия 2 отбора при майсторите са напълно достатъчни, а и на пловдив един отбор е напълно достатъчен в А група
миналата година бургас с два отбора в А група вместо да се обединят и да имат един отбор .................. тази година нямат отбор
може и да греша, но така ги виждам нещата ---------- 10 отбора и 36 кръга си е супер, но трябваше говедата да изаднат в долната половина за да се сетят тепърва да вземат най-логичното решение
Коментар
-
Щастлив ден!
Щастлив ден за българския футбол!
Левски е извън първата шестица, а ЦСКА е с трета поредна загуба!
Тези два "гранда", пречещи на развитието на футбола в България, трябва да бъдат натирени в Ъ група. Само тогава българският футбол може да живне поне до средно еропейско ниво.
В плейофите не виждам от кого ЦСКА може да вземе победа, но Левски, за съжаление може и да отмъкне някоя точка от Марек и Хасково.
ПП. Някои може би ще ревнат и ще ме укоряват що за член на ФК Левски от 1941 година съм, щом пиша такива неща. Ще им отговоря, че за разлика от тях не съм "болен", а и умея да надскоча клубната принадлежност, за да видя нещата такива каквито са в същност.
Коментар
Коментар