IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Ами тоя Барбуков е от една школа в югозападен Булгаристан,успешно фалирана от от една крадлива комунистическа витрина.А иначе беше изпратен с грухтене,свински лиги (разбрай плюнки)камъни и много,много хубави пожелания за майка му.Пак от тая крадлива измислена витрина
    Ами, не знам как сме го изпратили, ама резултатите му се виждат - па, той си купува акции от Цеца, щот' не е от този клуб явно.

А, Гаджев кога с трансфер?

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
      Любо Пенев и Емо Костадинов са юноши на ЦСКА.Мисля,че тези стигат.Нали?
      А, бе то и последният, избран за футбалер нъмбър 1 на България за 2014г - Владо Стоянов е юноша на Цеца, ама момчето ще скъса синджира да "доказва" некви глупости, че не сме дали нито един юнаша/никъде

П.П. И аз пак не мога да стопля какво точно пита с тия папагалски въпроси? Че Ботяфф има повече продадени юноши от нас ли? Какво?
      Last edited by marandi; 22.04.2015, 19:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
        Любо Пенев и Емо Костадинов са юноши на ЦСКА.Мисля,че тези стигат.Нали?
        напълно достатъчни са ..................... то други и няма, де

за 60 години двама футболисти, а всичко останало събирано по села и паланки...
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Любо Пенев и Емо Костадинов са юноши на ЦСКА.Мисля,че тези стигат.Нали?

Коментар

• няма как БЕРБО да не е чорбар .................. нали в чорбата го научиха да рита топката

преди това в Благоевград 7 години са го учили да си служи с лъжицата, че после в шопландия да може да яде чорбата...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Барбукофф от коя школа, дето ще играе тунайт?

Ако има коефициент, че е от Ботяфф ригай 1 ойро от мИня, че един колега ме изпитва тук дали имало играчи от Чорбата някъде
              Ами тоя Барбуков е от една школа в югозападен Булгаристан,успешно фалирана от от една крадлива комунистическа витрина.А иначе беше изпратен с грухтене,свински лиги (разбрай плюнки)камъни и много,много хубави пожелания за майка му.Пак от тая крадлива измислена витрина
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Ебаси!
                Спорт-а на втора страница при положение, че има ШЛ
                За довечера съм пуснал залог:

Реал - Атлетико 1
                Монако - Юве над 5,5 картона

с коефициент 2.00 всяко
                Барбукофф от коя школа, дето ще играе тунайт?

Ако има коефициент, че е от Ботяфф ригай 1 ойро от мИня, че един колега ме изпитва тук дали имало играчи от Чорбата някъде

Коментар

• Ебаси!
                  Спорт-а на втора страница при положение, че има ШЛ
                  За довечера съм пуснал залог:

Реал - Атлетико 1
                  Монако - Юве над 5,5 картона

с коефициент 2.00 всяко
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Колче, честито за голямата победа - направо не повярвах на очите си какво се случи през първото полувреме!
                    Фенкс.
                    Да, първото полувреме, направо ги смачкахме ...
                    На практика със същите играчи (като изключим Данте)
                    С това отпускане през второто, можеше и да си създадем ядове, ако Мартинес беше вкарал втори гол.
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колче, честито за голямата победа - направо не повярвах на очите си какво се случи през първото полувреме!

Коментар

Саветските ватници се опитват да откраднат стратегически отрасъл в националната сигурност като БТК за 1 ойро ( 2 левас ).

П.П. Кога фроста Б-я ще се сети да удари пълен мораториум срещу сАветските фирми и ще ги национализира?
                        в съседната тема "русия" ревеш срещу братушките, а тука целуваш червена петолъчка и ревеш за нея

Коментар

• въпросите на които не можеш да отговориш си остават отворени:

КОЛКО ДЕЦА НАПРАВИЛИ ПЪРВИТЕ СИ СТЪПКИ В ЦСКА СА ПРОДАДЕНИ В ЧУЖБИНА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА КЛУБА???

КАКВА Е ПРИЧИНАТА ДА СИ ФЕН НА ЦСКА, А НЕ НА ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО НАПРИМЕР?

Коментар

П.П. В Ботяфф ви наляха малко крадени кинти от КТБ, после цяло БГ тегли заем, за да ви плаща масрафа и вие като се видяхте с някой левас повече, взехте да го вадите голям?

Да не се окаже, че догодина сте фалирали пак
                            кълнеш като дърта циганка на която не са дали 2 лева за просия

БОТЕВ го е имало 99 години без Цветан Василев

БОТЕВ го е имало 3 години с Цветан Василев начело на клуба

БОТЕВ през последните 11 месеца се оправя без Цветан Василев

БОТЕВ ще го има поне още 99 години без Цветан Василев

БОТЕВ е създаден от обикновенни хора, а не с указ на ЦК на БКП и не партията е събирала футболисти из цяла България за да се създаде и изкуствено подържа на системи мъртвеца...

Коментар

Ти реселър знаеш ли въобще какво е?

Пример: Школата на Аякс също е такава.
                              като сте препродавачи няма да ревеш с крокодилски сълзи как така ще ви закриват

ама вие сте свикнали да обирате каймака на цяла България и да се пъчите колко успешен отбор сте и как само цецка може да продава играчи на запад

запази поне малко достойнство ---- препоръка е...

Коментар

• Ти реселър знаеш ли въобще какво е?

Пример: Школата на Аякс също е такава, тоест търси таланти, развива и продава.

П.П. В Ботяфф ви наляха малко крадени кинти от КТБ, после цяло БГ тегли заем, за да ви плаща масрафа и вие като се видяхте с някой левас повече, взехте да го вадите голям?

Да не се окаже, че догодина сте фалирали пак
                                Last edited by marandi; 22.04.2015, 04:12.

Коментар

X