If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами тоя Барбуков е от една школа в югозападен Булгаристан,успешно фалирана от от една крадлива комунистическа витрина.А иначе беше изпратен с грухтене,свински лиги (разбрай плюнки)камъни и много,много хубави пожелания за майка му.Пак от тая крадлива измислена витрина
Ами, не знам как сме го изпратили, ама резултатите му се виждат - па, той си купува акции от Цеца, щот' не е от този клуб явно.
Любо Пенев и Емо Костадинов са юноши на ЦСКА.Мисля,че тези стигат.Нали?
А, бе то и последният, избран за футбалер нъмбър 1 на България за 2014г - Владо Стоянов е юноша на Цеца, ама момчето ще скъса синджира да "доказва" некви глупости, че не сме дали нито един юнаша/никъде
П.П. И аз пак не мога да стопля какво точно пита с тия папагалски въпроси? Че Ботяфф има повече продадени юноши от нас ли? Какво?
Ако има коефициент, че е от Ботяфф ригай 1 ойро от мИня, че един колега ме изпитва тук дали имало играчи от Чорбата някъде
Ами тоя Барбуков е от една школа в югозападен Булгаристан,успешно фалирана от от една крадлива комунистическа витрина.А иначе беше изпратен с грухтене,свински лиги (разбрай плюнки)камъни и много,много хубави пожелания за майка му.Пак от тая крадлива измислена витрина
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Колче, честито за голямата победа - направо не повярвах на очите си какво се случи през първото полувреме!
Фенкс.
Да, първото полувреме, направо ги смачкахме ...
На практика със същите играчи (като изключим Данте)
С това отпускане през второто, можеше и да си създадем ядове, ако Мартинес беше вкарал втори гол.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
П.П. В Ботяфф ви наляха малко крадени кинти от КТБ, после цяло БГ тегли заем, за да ви плаща масрафа и вие като се видяхте с някой левас повече, взехте да го вадите голям?
Да не се окаже, че догодина сте фалирали пак
кълнеш като дърта циганка на която не са дали 2 лева за просия
БОТЕВ го е имало 99 години без Цветан Василев
БОТЕВ го е имало 3 години с Цветан Василев начело на клуба
БОТЕВ през последните 11 месеца се оправя без Цветан Василев
БОТЕВ ще го има поне още 99 години без Цветан Василев
БОТЕВ е създаден от обикновенни хора, а не с указ на ЦК на БКП и не партията е събирала футболисти из цяла България за да се създаде и изкуствено подържа на системи мъртвеца...
Пример: Школата на Аякс също е такава, тоест търси таланти, развива и продава.
П.П. В Ботяфф ви наляха малко крадени кинти от КТБ, после цяло БГ тегли заем, за да ви плаща масрафа и вие като се видяхте с някой левас повече, взехте да го вадите голям?
Коментар