Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЕбаси!
Спорт-а на втора страница при положение, че има ШЛ
За довечера съм пуснал залог:
Реал - Атлетико 1
Монако - Юве над 5,5 картона
с коефициент 2.00 всяко
Ако има коефициент, че е от Ботяфф ригай 1 ойро от мИня, че един колега ме изпитва тук дали имало играчи от Чорбата някъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКолче, честито за голямата победа - направо не повярвах на очите си какво се случи през първото полувреме!
Да, първото полувреме, направо ги смачкахме ...
На практика със същите играчи (като изключим Данте)
С това отпускане през второто, можеше и да си създадем ядове, ако Мартинес беше вкарал втори гол.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСаветските ватници се опитват да откраднат стратегически отрасъл в националната сигурност като БТК за 1 ойро ( 2 левас ).
П.П. Кога фроста Б-я ще се сети да удари пълен мораториум срещу сАветските фирми и ще ги национализира?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеП.П. В Ботяфф ви наляха малко крадени кинти от КТБ, после цяло БГ тегли заем, за да ви плаща масрафа и вие като се видяхте с някой левас повече, взехте да го вадите голям?
Да не се окаже, че догодина сте фалирали пак
БОТЕВ го е имало 99 години без Цветан Василев
БОТЕВ го е имало 3 години с Цветан Василев начело на клуба
БОТЕВ през последните 11 месеца се оправя без Цветан Василев
БОТЕВ ще го има поне още 99 години без Цветан Василев
БОТЕВ е създаден от обикновенни хора, а не с указ на ЦК на БКП и не партията е събирала футболисти из цяла България за да се създаде и изкуствено подържа на системи мъртвеца...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи реселър знаеш ли въобще какво е?
Пример: Школата на Аякс също е такава.
ама вие сте свикнали да обирате каймака на цяла България и да се пъчите колко успешен отбор сте и как само цецка може да продава играчи на запад
запази поне малко достойнство ---- препоръка е...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Ти реселър знаеш ли въобще какво е?
Пример: Школата на Аякс също е такава, тоест търси таланти, развива и продава.
П.П. В Ботяфф ви наляха малко крадени кинти от КТБ, после цяло БГ тегли заем, за да ви плаща масрафа и вие като се видяхте с някой левас повече, взехте да го вадите голям?
Да не се окаже, че догодина сте фалирали пакLast edited by marandi; 22.04.2015, 05:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПо принцип много харесвам Пловдив и майните, ама май ще ме караш да сваля нивото, понеже селското взе да надделява в тИбя? Ето, чети си:
---------------------
Юноши на ЦСКА играят в почти всеки елитен български отбор - Владислав Стоянов (Лудогорец), Михаил Александров (Лудогорец), Мирослав Манолов (Литекс), Румен Трифонов (Локомотив Сф), Александър Бранеков (Локомотив Сф), Иван Караджов (Берое), Георги Божилов (Черно море) са само част от бившите "армейци".
"Червени" юноши има дори в състава на вечния съперник - Станислав Ангелов и Орлин Старокин, а Александър Тонев (Астън Вила), Иван Иванов (Базел), Павел Виданов (Заглебие) се радват на успешни кариери извън пределите на родината.
Прочетете повече на: www.cska-forever.com
--------------------------------
Твоят селски БотяФф кои юноши е произвел, ако не е тайна и само не ми казвай Неделев, защото не е ваш юноша!
П.П. По принцип Ботяфф имат повече право да ни задават подобни въпроси, отколкото недоразумението Разград.
===============================
Детско-юношеската школа на ЦСКА развива млади таланти за попълване на мъжкия отбор на "червените". В момента в школата тренират около 450 деца, разделени на възрастови групи.
П.П. Теоретично не е възможно 500 деца да запълнят отборите в БГ и на Запад, но както виждаш в Л-ц от 3-ма българи в отбора им - двамата са наши юноши.
Същото важи за Доко от София и т.н. да не изреждаме ...
--------------------
Ботяфф колко юноши имате някъде въобще? По възможност в А група или чужбина, за да сравним
иван иванов юноша на благоевград
сашо тонев юноша на елин пелин
хайде малко по простичко ще те запитам защото срещаш трудност по другия начин:
КОЛКО ДЕЦА НАПРАВИЛИ ПЪРВИТЕ СИ СТЪПКИ В ЦСКА СА ПРОДАДЕНИ В ЧУЖБИНА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА КЛУБА???
нали одеве с това се репчеше ................... да ти припомням ли?
Първоначално изпратено от marandiФакт е, че Чорбата е направила най-успешните трансфери зад граница и е изкарала най-добрите футбалери през годините. Защо тогава са можели, а сега се гърчат и аз не знам, но ще е тъпо да ги закрият от инат и омраза.
КАКВА Е ПРИЧИНАТА ДА СИ ФЕН НА ЦСКА, А НЕ НА ЕТЪР ВЕЛИКО ТЪРНОВО НАПРИМЕР?
ако можеш отговори директно на въпросите без да пишеш небивалици
------------------------
аз никъде не съм казал, че БОТЕВ е направил най-големите трансфери на наши юноши за да ти давам подобна информация
съсредоточи се .................. ако можеш, деfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Детско-юношеската школа на ЦСКА развива млади таланти за попълване на мъжкия отбор на "червените". В момента в школата тренират около 450 деца, разделени на възрастови групи.
П.П. Теоретично не е възможно 500 деца да запълнят отборите в БГ и на Запад, но както виждаш в Л-ц от 3-ма българи в отбора им - двамата са наши юноши.
Същото важи за Доко от София и т.н. да не изреждаме ...
--------------------
Ботяфф колко юноши имате някъде въобще? По възможност в А група или чужбина, за да сравним
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениемда ............. прав си
киро гела, боби перуката и световния империализъм са виновни за съдбата на кака цецка
------------------------------------
имам два други въпроса:
1, кои футболисти продаде цецка минали през децата, юношите и младежките формации на клуба?
2, каква е причината да си фен на кака цецка?
---------------------
Юноши на ЦСКА играят в почти всеки елитен български отбор - Владислав Стоянов (Лудогорец), Михаил Александров (Лудогорец), Мирослав Манолов (Литекс), Румен Трифонов (Локомотив Сф), Александър Бранеков (Локомотив Сф), Иван Караджов (Берое), Георги Божилов (Черно море) са само част от бившите "армейци".
"Червени" юноши има дори в състава на вечния съперник - Станислав Ангелов и Орлин Старокин, а Александър Тонев (Астън Вила), Иван Иванов (Базел), Павел Виданов (Заглебие) се радват на успешни кариери извън пределите на родината.
--------------------------------
Твоят селски БотяФф кои юноши е произвел, ако не е тайна и само не ми казвай Неделев, защото не е ваш юноша!
П.П. По принцип Ботяфф имат повече право да ни задават подобни въпроси, отколкото недоразумението Разград.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение1. Цеца в момента може да денси ролята само на реселър ( препродавач ), поради абсолютно доказания си авторитет на пазара през годините и проблема с базите си, за които ще трябват години докато заработят.
Пример: Чочев никога нямаше да отиде в серия А, а протежето на Киро Гела ( Петев ) даже не го пусна на мача срещу жабарите, където трябваше да се остиска 20 мин. с гол преднина.
Чаткаш ли или да ти го обясня по-бавно? Пуска се Божинов, който даже и Търнава каза, че няма да му поднови договора. Всеки от пътя, който да хванеш и не разбира от футбол - ще ти каже, че тази смяна смърди!! ( предвид резултата и качеството между двамата ).
2. Цеца ви е изкарала най-добрите футбалери досега и е нормално да обичам да гледам качество на европейско ниво, което имаха преди години.
----------------------------
П.П. Чаткаш ли защо скоро няма да отидем на голям форум по футбол? Защото Гела маха Супен, за да си сложи протежето като първо саботираха националния отбор с пробив "отвътре" и сега обслужваме да върнем жеста към Перуката и белким намерим отбор на Божинов.
Накрая като удариш чертата - се оказва, че нито Петев, нито Перуката, нито Гела редят отбора, ами добави към тях и Венци. И резултат е тоя - няма отбор
киро гела, боби перуката и световния империализъм са виновни за съдбата на кака цецка
------------------------------------
имам два други въпроса:
1, кои футболисти продаде цецка минали през децата, юношите и младежките формации на клуба?
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениемда ...................... киро гела е виновен, че ще закрият цецка ; той е виновен, че 7 мача не вкарвате гол...
имам два въпроса към теб:
искам точни отговори без хънта-мънта и други лакърдии които обикновенно чета от теб
Пример: Чочев никога нямаше да отиде в серия А, а протежето на Киро Гела ( Петев ) даже не го пусна на мача срещу жабарите, където трябваше да се остиска 20 мин. с гол преднина.
Чаткаш ли или да ти го обясня по-бавно? Пуска се Божинов, който даже и Търнава каза, че няма да му поднови договора. Всеки от пътя, който да хванеш и не разбира от футбол - ще ти каже, че тази смяна смърди!! ( предвид резултата и качеството между двамата ).
2. Цеца ви е изкарала най-добрите футбалери досега и е нормално да обичам да гледам качество на европейско ниво, което имаха преди години.
----------------------------
П.П. Чаткаш ли защо скоро няма да отидем на голям форум по футбол? Защото Гела маха Супен, за да си сложи протежето като първо саботираха националния отбор с пробив "отвътре" и сега обслужваме да върнем жеста към Перуката и белким намерим отбор на Божинов.
Накрая като удариш чертата - се оказва, че нито Петев, нито Перуката, нито Гела редят отбора, ами добави към тях и Венци. И резултат е тоя - няма отборLast edited by marandi; 22.04.2015, 04:14.
Коментар
Коментар