Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
много съм доволен от този мач - заложих на полша +2.5 след първия сет и прибрах прилична сума, а и си ги думнахме тъпите шляхти и то яко. За финалът не съм сигурен кой искам, но май повече ми се ще дойчовете - с тях играем по-лесно, макар че на този турнир паднахме само от тях и за пръв път от много време бихме бляовете във важен мач.
Българи, юнаци!!!Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСлед каннски мъки и серия от простотии най-накрая взехме мача.
Браво !!!
На финала к'вото сабя покаже!
Българи - Юнаци!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМного обичам, като бием бжетата....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение3-0...няма да е..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЛюбо Ганев сядал на усилена трибуна за да не падне в мазето когато се радва
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение3-0...няма да е...
Дано да съм лош пророк...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение"Не сте ме разбрали правилно, аз оставка не съм подавал. Просто предоставих мандата си на конгреса и той ще прецени какво да прави с него. Аз ще се кандидатирам на следващото събрание и хората, които ме избраха сега, ще решат дали да гласуват пак за мен."
"Сега сме на среща в музей, но не мисля, че самият аз съм за музея. Имам още много работа за вършене и енергия за това", сподели БлатерOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Блатер шокира: Не съм подавал оставка
"Не сте ме разбрали правилно, аз оставка не съм подавал. Просто предоставих мандата си на конгреса и той ще прецени какво да прави с него. Аз ще се кандидатирам на следващото събрание и хората, които ме избраха сега, ще решат дали да гласуват пак за мен."
"Сега сме на среща в музей, но не мисля, че самият аз съм за музея. Имам още много работа за вършене и енергия за това", сподели Блатер
Коментар
Коментар