Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕ да де, потвърждавам... След "не"-то ми няма запетайка... нали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз не казах ли това? Победителя ще играе с първите 4 от "горната дивизия" и домакина?!
Аз мислех, че си е само като Б-група: който победи се връща следващия сезон в "А"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе грешиш. Победителят от нашата дивизия, освен че ще играе в първа догодина, отива на 15-16.07 в Рио на финалите на топ дивизията.
...
Аз мислех, че си е само като Б-група: който победи се връща следващия сезон в "А"!
Коментар
-
Не грешиш. Победителят от нашата дивизия, освен че ще играе в първа догодина, отива на 15-16.07 в Рио на финалите на топ дивизията.
А относно групата за финалите изобщо не ми се мисли. Не искам да съм на мястото на Константинов, как ще отсее не знам има поне 18-20 играчи, които са достойни да влязат в групата.
Коментар
-
Моят коментар за вчерашните МАЧОВЕ на 2та национални отбора по волейбол:
1. Жалко, че не взехме голд на игрите в Баку, но просто бяхме с класа под ТОЗИ отбор на Германия - абсолютно всички титуляри им играха и само някакъв нов "румънец", който не съм чувал! Явно са решили да играят за този златен медал и си го взеха! Обаче ние няма какво да се притесняваме - бяхме по-слаби, но не много! Ако съберем един силен отбор ще имат много проблеми с нас, а да не забравяме че са актуални бронзови медалисти на световно!
2. Във Варна мача се видя, че Андрей не става вече - добре че Константинов го извади четвъртия гейм, че това момче Агонцев да върже играта и да спечелим!
Дано успеем да спечелим финалната четворка в лигата! Не съм сигурен, но ми се счу от коментара, че победителя от Б-група + домакина Бразил + 2та 1ви и 2ри в двете групи на "А-групата" ще играят на Файнъл - Сикс! Може да се бъркам!
ПП Нека съберем мнения, как трябва да изглежда отбора ни като се събере на едно:
Според мен нещо като:
Г.Братоев - разпределител
Теодор Тодоров, Ники Николов/Виктор Йосифов - центрове
Ники Пенчев, Тошко Скримов, Данаил Милушев, Жани Желязков (нападатели/посрещачи, като се въртят на който му върви играта)
Владислав Иванов-либеро
Коментар
-
Жалко, но не чак толкова. Паралелното провеждане на двата турнира поне даде шанс на млади момчета да се изяват и понатрупат опит в сериозни състезания
Загубихме много точки от невкаран сервиз особено в решаващия гейм, а немците техните си ги вкарваха - било то по-силно или не, поне стигаха до разигравания и понякога печелеха. Но емоцията си струваше, и все пак сме втори!
Иначе се видя че има потенциал и бъдеще в отбора. Аз лично бях много доволен от играта на Велизар Чернокожев, а и забелязах че Мартин Божилов (когото познавам лично от престоя му в Дунав преди време) също израства в игрови и психологически аспект!
Гледаме напред! Българи юнаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЧехльо е на мача, при това заедно с Пепи коня, само Гоце липсва - много лош знак
Нема голд за волейболерите.
Нет!
Ноу!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБраво на тия сестрички дето взеха златен медал на федербал!
След 10 мин е финала на волейбол при мъжете!
Дано успеем - БЪЛГАРИ ЮНАЦИNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Швабите ще са. И явно са дошли да печелят, май само те са с титулярен отбор и треньор...
http://www.baku2015.com/volleyball/e...mp=ev-brackets
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЩе го дават ли другия полуфинал някъде в нета?
1:0 геима за немците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедублирам ти залога, хайде, на хайрлия да еOnly God Can Judge me...
Коментар
Коментар